تاریخ گوشیت رو چند ماه ببر عقب نصب می شه . بعد از نصب می تونی دوباره تاریخ گوشیتو به حالت عادی برگردونی.![]()
تاریخ گوشیت رو چند ماه ببر عقب نصب می شه . بعد از نصب می تونی دوباره تاریخ گوشیتو به حالت عادی برگردونی.![]()
اين برنامه هم روي p1 نصب نشد
عیسی جان دستت درد نکنه من رو 6260 نصب کردم.
واقعا عالیه.
خب اون برنامه واسه S60 V3 هست. شرمنده اگه گفتم شما از اون اسفاده کنید.
اگه 5700 هست که S60V3 هست. نمی دونم من که مشکلی ندارم . می خوای ورژنی که من ازش استفاده می کنم رو برات آپ کنم ولی اونم همونی هست که عیسی جان آپ کرده . والا من با 5700 امتحان نکردم . اون برنامه Media Safe هم دنگو فنگ زیاد داره یعنی Encrypt و Decrypt کردنش زمان می بره.
سلام
اگه همون ورژنه که دیگه مشکلی نیست ولی به هر حال با این نرم افزار Media Safe مجبوریم کنار بیایم تا ببینیم چی میشه درسته خیلی سرعتش کمه ولی بلاخره بدک نیست.
ممنون
سرعتش پایینه ولی امنیتش بالاست . بعضی برنامه ها هستن که مثلا سریع هستن ولی در واقع فقط پسوند فایل رو عوض می کنن وبا یه رینیم کردن می شه فایل رو دید! اما این برنامه اجازه نمی ده حتی با کامپیوتر هم به فایل ها دسترسی داشته باشین.
سلام دوستان . بالاخره ورژن جدید (1.22 ) اومد: Xplore 1.22
در این ورژن آیکن ها عوض شده و در ورژن S60 V3 رستارت کردن گوشی اضافه شده.
لینک دانلود از پارسا اسپیس برای S60 :
لینک دانلود از پارسا اسپیس برای S60 V3 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم برای UIQ3 : یعنی P1 P990 M600 W960 W950کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه ورژن قبلی رو نصب و رجیستر کردید فقط اینو روش نصب کنید و نیاز به رجیستر کردن مجدد نداره. اما اگه اولین بار هست که این برنامه رو نصب می کنید می تونید از همون کی جنی که واسه ورژن 1.21 در صفحه ی اول همراه برنامه قرار داده شده استفاده کنید. اون کی جن واسه این هم کار می کنه.
موفق باشید.
Last edited by *عیسی*; 07-04-2008 at 19:36.
خیلی ممنون عیسی جان. ایشالا همیشه به روز باشی.
برای اینکه کارتون راحت تر بشه کی جن رو هم واستون آپلود می کنم که دیگه مجبور نشین ورژن قبلی رو هم دانلود کنین. این کی جن واسه ورژن های 1.21 و 1.22 کار می کنه . واسه S60 و همچنین S60V3 خودم امتحانش کردم و جواب می ده اما UIQ رو نمی دونم! دوستان یه امتحان بکنن ببینن جواب می ده یا نه؟
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)