سلام.
در مورد زمان بندی و .... دوست عزیزم تاپیک های آموزش هست اونها رو یک نگاه بندازین.
در مورد اختلاف زمانی تصویر و صدا فکر کنم مشکل در نوع ریپ کردن باشه.
توی تاپیک مربوط به ریپ اعلام کنید دوستان اونجا وارد تر هستند .
سلام.
در مورد زمان بندی و .... دوست عزیزم تاپیک های آموزش هست اونها رو یک نگاه بندازین.
در مورد اختلاف زمانی تصویر و صدا فکر کنم مشکل در نوع ریپ کردن باشه.
توی تاپیک مربوط به ریپ اعلام کنید دوستان اونجا وارد تر هستند .
من یک دی وی دی پلیر سامسونگ خریدم که وقتی دی وی دی فیلمهای دانلودی خودم رو که هر 5تا6 فیلم تو یک دی وی دی هست میخوام با اون نگاه کنم و زیر نویسها رو هم گذاشتم تو دی وی دی پیام این رو میده کهexternal subtitle رو میخوام برای فیلمی که پلی کردم اجرا کنم یا نه و وقتی من مال فیلم مورد نظر رو اوکی میکنم کاری انجام نمیشه و زیرنویس رو اجرا نمیکنه.جالب اونجاست که بعد از پلی کردن هر فیلمی اون قسمت میاد برای زیرنویس خارجی(و نه اتچ شده به فیلم) که از زیرنویسهایی که هست هر کدوم رو که میخوای انتخاب کن(هر دو نوع زیرنویسها رو تو اون قسمت میشناسه)
به نظر شما اصلا این قابلیت رو داره یا کلا بی خود گذاشته شده و دکور هست؟
و یک سوال دیگه اینکه چه مدلی از پلیرهای خاگی هست که تو پخش این زیرنویسها جواب داده باشه و میشه با خیال راحت یکی خرید؟
با سلام
دوستان من سه مشکل در دیدن زیر نویس برام پیش اومده . قبلا" این طوری نبود . ویندوزم ویستاست . تو انجمن ویستا مطرح کردم حل نشد اومدم اینجا . مشکل فکر کنم در فونت و یا نتونستن ترجمه متن . حالا عکسهاشم انداختم ببینید . شاید فرجی بشه . 3 بار هم ویندوز رو فرمت کردم ولی درست نشد . با هر پلیر دیگه ای هم تست کردم نشد . K lite mega codec 4 هم نصب کردم . ویندوز هم آپدیت و همه فونت های فارسی رو هم نصب کردم . چیزی یا کاری مونده من انجام بدم ؟
اینم متن فایل srt که اصلا" معلومه که نمی تونه بخونه . یعنی ربطی به هیچ پلیری نداره . unicode هم کردم نشد . مشکل کجاست ؟
![]()
دوست من این مشکل شما مربوط به نصب زبان فارسی تو ویندوزتون هست
به این مسیر تو ویندوز ویستا برید
control panel/regional and language option/
بعد تو همونtab(tab formats)
زبان فارسی یا پرشین رو انتخاب بکنید
بعد اوکی و رستارت و مشلتون حل میشه
ولی من گفتم که فارسی کردم تو همه تنطیمات . البته بازم روش شما رو تست کردم ، کارساز نبود .
سلام.
روی اون فلش سبز رنگ پایین صفحه که مال برنامه ی وب ساب هست کلیک راست کنید و زبان رو اربیک بذارین ببینین درست میشه یا نه ؟
این مشکل توی Km player هم همینطوره ؟
بله در Km player هم همینطوری بود . فلش سبز هم هر تغییری میدم حل نمیشه . البته دارم بازم روش کار میکنم . ولی یه نکته یادم افتاد . من دفعه اولی که نوت بوک رو خریدم طرف تو مغاره موقع راه اندازی اول رو ایران تنظیم کرد . احتمال میدم از اون باشه وگرنه همه چیز الان مثل دفعه قبل یعنی قبل از فرمت ویندوزه . یه نکته دیگه هم بگم زمانی که من تو فایل srt فارسی مینویسم ، نوشته میشه و همه پلیرها هم فارسی شو میخونند ولی همین طوری خونده نمیشند . میخوام یه تست بکنم ببینم حل میشه یا نه . یعنی فایل رو تو ویندوز اکس پی باز کنم و با یه فونت معمول دوباره یونیکد و ذخیره کنم و یا تو ورد آفیس کپی کنم و بیارم تو ویندوز ویستا ببینم حل میشه ؟ و دوباره تبدیل کنم به یه فایل srt . این کار الان به ذهنم اومد امیدوارم حل بشه . البته اگه حل بشه مطرح میکنم . چون خیلی ها این مشکل دارند .
مرسی
با Subtitle Workshop زیرنویست رو درست نشون میده دوست عزیز؟
تست نکردم . سر فرصت نگاه میکنم ولی تو اکس پی درسته . حتی تو ویستا هم درست بود ولی الان این طوری شده .
با سلام
بالاخره حل کردم . یعنی در یه سیستم دیگه که ویندوز اکس پی روش نصب بود فایل رو به یه فایل HTML تبدیل کردم و اونو آوردم تو ویستا و یه فایل srt دیگه درست کردم و الان میتونم فارسی رو ببینم همه متن هاش درست شد . از همه دوشتان ممنون که کمکم کردید تا فکرم به این راه بیافته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)