داخل اين كارها از افكتهايي استفاده كردم كه به سختي و با دستكاري با ميكسر تونستم درشون بيارم و به اون شكل داخل FL Studio نبود.
داخل اين كارها از افكتهايي استفاده كردم كه به سختي و با دستكاري با ميكسر تونستم درشون بيارم و به اون شكل داخل FL Studio نبود.
یه قسمت از آهنگی که با این برنامه ساختم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض پوزش از اين كه اموزشو شروع نكردم.
علتش اين بود كه كتاب الكترونيكي نرم افزار به انگليسي بود و دادم دارالترجمه تا به فارسي ترجمه كنه و به صورت قطعه به قطعه براي دوستان براي download بزارم.
با تشكر Milad Khademi ( Dj Milad ) by
حسين جان خيلي خوبه ولي به نظر من يه كمي ريوربه كيك زياده
حالا راستي اگه يه شعر بهتون بديم ميتونيد براش آهنگ بسازيد و روش بخونيد؟
فقط تو رو خدا نزنيد!!!!!![]()
![]()
Last edited by Alireza_Shadmehrlover; 17-11-2005 at 20:22.
ما منتظر آموزش شما هستيم آخه من fl studio رو نصب كردم ممنون
در ضمن آقا ميلاد كارات خيلي قشنگه.
پس اين آموزش شما چي شد؟
من مدتهاست با dance ejay 3-4-5--6-7 و magic music maker 2005 و hiphop و teckno کار می کنم و اعتقاد دارم کسی با اصول و مبانی موسیقی اشنا باشد می تواند اهنگهای زیبایی بسازدالبته برنامه های فوق داراری سمپلهای زیادی با ریتمهای مختلفی دارد همچنین شما می توانید الات موسیقی خود را با این نرم افزار مدیریت کنید در مجموع کسی که علاقه به اهنگسازی دارد برنامه های فوق خیلی بهش کمک می کنه.
همچنین نرم افزارهای wavelab -soundfroge-sonar-nendouدرزمینه ضبط و پالایش و مسترینگ خیلی مفید می باشد که می توانید پلاگینهای انرا هم ازاینترنت بگیرید تا افکتهای خفنی روی صدا داشته باشید
متشكر از سامان عزيز
دوستان همونطور كه ايوان عزيز زحمت كشيدن و خبرش رو تو انجمن معرفي نرم افزار گذاشتند... نسخه جديد fl studio روانه بازار شد و انفجار جديدي در دنياي موسيق ديجيتال به پا شد.
FruityLoops Studio Producer Edition 6.0.0
البته اين موضوع هنوز از طرف وب سايت شركت ImageLine به طور رسمي اعلام نشده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي خوب با يك ماه تاخير اين نسخه تا چند روز آينده به صورت رسمي روانه بازار خواهد شد
براي اطلاعات بيشتر راجع به اين نرم افزار و تغييرات جديد به لينك زير مراجعه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)