آره منم همون Easyشو بازی میکنماما این آهنگ خیلی سخته من که تا وسطش میرم کم میارم باز خوبه شما تا 93 میزنین
من با آهنگ سومش خیلی حال میکنم تا به حال یه 20-25 باری رفتم دیگه توی این آهنگ حرفه ای شدم
![]()
آره منم همون Easyشو بازی میکنماما این آهنگ خیلی سخته من که تا وسطش میرم کم میارم باز خوبه شما تا 93 میزنین
من با آهنگ سومش خیلی حال میکنم تا به حال یه 20-25 باری رفتم دیگه توی این آهنگ حرفه ای شدم
![]()
ببخشید دوستان گفتند یه آهنگ از متالیکا هم داره .
درسته ؟ اگه داره اسم آهنگش چیه و کدوم قسمت هست .
سلام
آخه Easy خیلی سره !!!
اگه اون آهنگی که گفتم سخته ، شما هر آهنگی که دوست دارید بگین
بله آهنگ One از Metallica هم توش هست . آخرین آهنگ ...![]()
یعنی باید تا آخر بازی بریم تا آهنگ متالیکا آزاد بشه ؟!
راستی توی این Battle ها چطوری باید دشمن رو شکست بدیم ؟
کسی کد تقلبی چیزی نداره واسه این بازی من که دیوونه شدم با آهنگ Story of My Life![]()
بابا بی خیال اینقدر هم دیگه سخت نیست
من رو Normal آهنگ Story of My Life رو 188 هزار زدم
این آهنگ خیلی سادس
خوب شد One رو نگفتم
=========
برای Battle ها هم باید یه سری قدرت که روی بعضی از نت ها هست رو بگیرید و اونارو روی حریف بزنید (با Space)
آره تا ته بازی یاید بری تا آهنگ one رو بزنیواسه مبارزه ها هم وقتی از اون قدرتها گرفتی دکمه star power رو بزن تا دخل دشمن بیاد
من که با آهنگهای through fire and flame و before i forget خیلی حال میکنم.لطفا رکود های خودتون رو توی این دو تا آهنگ هم بذارید(Normal).رکورد خودم:برای اولی 80772 و دومی 128652.
Last edited by azorbet; 05-04-2008 at 14:25.
من با غولش دارم مسابقه میدم اما اون یه کاری میکنه که گیتارم قفل میشه باید چیکار کرد؟
بعد یه کارایی میکنه که من نتونم درست گیتار بزنم منم میتونم این کارو بکنم؟چطور؟
کمکم کنید![]()
سلام همه دوستان عزیز
من نمی دونم این تاپیک ماله چه تاریخیه اما خواستم بگم که من این بازی رو روی HARD تموم کردم و در حالت Expert آلبوم آخر را میزنم ولی بابا شما خیلی آماتورید واقعا Easy حال نمیده . پیشنهاد می کنم حتما روی Hard و Expert بازی کنید تا لذت واقعی GH3 رو بفهمید و به قول سازنده هاش به مرحله Losing Control برسید .
اگه کسی سوالی داشت خوش حال می شم کمکش کنم (تکنیک Hammerial رمز موفقیته!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)