میشه مشخصات سیستمتونو بگید ؟
Burnout Paradise
Burnout Revenge
میشه مشخصات سیستمتونو بگید ؟
intel core2quad q66000
Ati 3870 512mb
2gb ram
vista 32 bit
ممنون وگاس جان ؛ 3 گیگابایت هم فقط بازی Burnout Paradise خالی هست و بقیه ی مخلفات که بالا نوشتم نیست ، درسته ؟کنترل بازی با کیبورد یک مقدار سخته باید با a پدال گاز و برای پیچیدن باید از فلش های سمت راست و سمت چپ استفاده کرد !!
گرافیک بازی متوسطه و روی سیستم من با اخرین تنظیمات خیلی روون اجرا شد فکر کنم با سیستم های پایین هم میشه راحت بازی کرد
ضمنا حجم بازی 3 گیگبایت هست
راستی چرا کنترل بازیو اینطوری کردن ؟ امیدوارم مشکلی برای من یکی به وجود نیاره چون گیم پلی برای من حتی از گرافیک و بقیه ی چیزا مهمتره ...
فکر کنم فقط بازیBurnout Paradise خالی هست این طور که از این عکس معلومه این پک ها را فقط میشه از طریق انلاین شدن و داشتن اکانت EA دانلود کرد !
![]()
Last edited by vegas; 10-02-2009 at 13:52.
از اون طریق هم میشه دانلود کرد ولی قرار بود در نسخه ی The Ultimate Box که چند روز پیش برای X360 ، Ps3 و PC منتشر شد همه اینایی که تو پست 43 گفتم به علاوه ی یه Trophy Pack مخصوص Ps3 داخل DVD باشه . حتما جایی که تو دان کردی فقط خود بازیو آپ کردن و از موتور و آپدیت ها و ... خبری نیست ؛ من هر وقت رفتم بازیو بخرم به این توجه میکنم
سلام بچه ها من بازی رو نصب کردم پچ و کرکش رو نصب کردم اما همین که لودینگ اول تمام میشه ارور میده میاد بیرون.ویندوزم ویستا.میشه یکی راهنماییم کنه
منم دقیقا همین مشکل رو دارم .
کسی میتونه کمک کنه ؟
هنوز بازی تو ایران نیومده؟
دوستان با این مشخصات بگیرم بازیرو !؟
Cpu : 3.2 full
Ram : 1 gig
Vga : 8500 gt oc
Vista
اجرا میکنه !؟
الآن تو تهران اومده .
تو بعضی از شهرستان ها هم اومده .
فردا اینجا هم میاره ( کرمانشاه )
آره میاد ولی شاید با تنظیمات پایین .
چون رمت کمه ..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)