تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 86

نام تاپيک: کلوپ G600

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

اول از همه بایستی از نمایندگی سامسونگ سوال کنید که میتونن فلش کنن یا نه .

فریموری که رضا جان گذاشت خوبه ولی نمیدونم انگلیسی ساپورت میکنه یا نه ، واسه اطمینان یه فریمور که در ماه اکتبر سال 2007 معرفی شده رو میزارم .

دوست عزیز این توضیحی هستش که من درباره فریمورهای سامسونگ نوشتم :

فریمور همانند ستون یک ساختمان عمل میکنه در صورتی که نباشه ساختمانی نیست و در صورتی که خراب باشه ساختمان با مشکل مواجه میشه ...

اجزای تشکیل دهنده نام فریمورهای سامسونگ :

به طور مثال D900XEFH6
    D900 = مدل
    XE = ایالت
    F = سال عرضه
    H = ماه عرضه
    6 = تجدید نظر

D900XEFH6
    ایالت یا منطقه ها زیر مجموعه های مختلفی دارن که به صورت لیست زیر در میان :

BD : قبرس , یونان ......
    CP : فنلاند........
    DB : ویتنام ..........
    DC : تایلند ..........
    DD : هند ..........
    DT : استرلیا ..........
    DX : مالزی , فیلیپین , سنگاپور , ویتنام ..........
    DZ : مالزی , سنگاپور ..........
    JA : آفریقای جنوبی ..........
    JC : الجزایر , مراکش , نیجریه , تونس ..........
    JP : عربستان ...........
    JR : عربستان ..........
    JV : الجزایر , مصر , ایران , عراق , کویت , مراکس , نیجریه , عمان , پاکستان , عربستان صعودی , آفریقای جنوبی , سوریه , تونس , ترکیه ..........
    MT : سوئیس ..........
    XA: استرلیا , فرانسه , آلمان , انگلستان , ایتالیا , هلند , سوئیس ..........
    XB: دانمارک , سوئد , نروژ ..........
    XC : پرتغال , اسپانیا ..........
    XD : کرواسی , چکوسلواکى , مجارستان , اسلوواکی ..........
    XE: بلغارستان , قزاقستان , روسیه , اکراین ..........
    XF : بلغارستان , کرواسی , رومانی ..........
    XX : استرلیا , بلژیک , فرانسه , آلمان , مجارستان , ایتالیا , اسپانیا , انگلستان ..........
    ZC : چین , هنگ کنگ .........
    ZH : هنگ کنگ ..........
    ZT : تایوان

D900XEFH6
    معانی خروف انگلیسی به سال میلادی :

A : 2001
    B : 2002
    C : 2003
    D : 2004
    E : 2005
    F : 2006
    G : 2007
    H : 2008
    I : 2009

D900XEFH6
    معانی حروف انگلیسی به ماه میلادی :

A : January
    B: February
    C : March
    D : April
    E : May
    F : June
    G : July
    H : August
    I : September
    J : October
    K : November
    L : December

فریمور شما :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تغییر قابلیتهارو بعد از نصب فریمور خود شخص متوجه میشه .

راستی من همیشه گفتم در مورد :
    من هیچ تعهدی نسبت به آسیب نرساندن به گوشی نمیدم ....

درضمن میشه مراحلی که برنامه میخواین نصب کنین توضیح بدین .

2. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام به همه دوستان. من يه چند روزي نبودم.مادر بزرگم فوت شده بود.
    ////
    امير جان تو ايران که باکس گوشي گير نمياد!
    پس بهتره بيخيال بشه و از نرم افزارهاي ديگه استفاده کنه.
    Last edited by saeidsmxo; 30-07-2008 at 02:57.

4. این کاربر از saeidsmxo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

ضمنا يك عكس كه با گوشي گرفتم براتون مي‌فرستم حجم عكس اوليه 1.3 مگابايت بود كه حجمش را كم كردم كه آپلودش راحت تر باشه
    متاسفانه هر چه سعي كردم نشد. نمي‌توان عكس از هارد فرستاد؟ يك آدرس اينترنتي مي‌خواد؟ ببخشيد كه نشد.
    میتونید توی این سایت ، آپلود کنید.......... :
    کد:
    در جواب امیر جان ، هم یه نکته کوچیک بگم.......... همه فریمور ها که من تاحالا دیدم ، زبان انگلیسی رو ساپورت میکنن........ و همه این زبان رو به صورت پیش فرض دارن...........!!!
    و همون طور که امیر اشاره کرد ، فلش گوشی یه ریسکه.... ولی من این ریسک رو دوست دارم ، و تاحالا از بچه ها کسی نبوده که فلش کرده باشه ، به مشکل بربخوره که نتونسته باشیم حلش کنیم.............!!!
    حالا نظر ، درباره فلش کردن گوشی با خود غزل جان...............!!!
    سلام به همه دوستان. من يه چند روزي نبودم.مادر بزرگم فوت شده بود.

امير جان تو ايران که باکس گوشي گير نمياد!
    پس بهتره بيخيال بشه و از نرم افزارهاي ديگه استفاده کنه.
    سعید جان ، بت پ.خ دادم.......... ولی بازم تسلیت میگم.....................
    والا منم ، همین رو موندم............ اومیدم فریمور حل شد ، و طریقه فلش رو هم داشتیم........... باکس رو از کجا پیدا کنیم............؟؟؟!!!
    البته من یه جا میشناسم ، یارو خوراک باکس گوشی هست........ همه گوشی رو هم داره............ ولی بگید باکس جی 600 چیه....... وچطوریه ، که ازش بپرسم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

يه عالمه تايپ كردم همه پريد

درضمن میشه مراحلی که برنامه میخواین نصب کنین توضیح بدین
    من لپ تاپم بلوتوث داره فايلهاي jar و jad (كه با Jadmaker خودم مي‌سازم) را به گوشي send مي‌كنم مي‌رود توي Other خود phonememory بعد install مي‌كنم. البته با كابل Usb و برنامه Pc Studio خود سامسونگ هم اين كار را امتحان كردم اما در نتيجه فرقي ندارند.
    اين گوشي ها با بازي‌ها ميانه بهتري دارد تا با برنامه‌ها.
    بعضي از برنامه‌ها نصب شده و اجرا مي‌شوند اما بعد از باز كردن چند صفحه هنگ مي‌كنند. مثل برنامه اس ام اس همراه اول و يا كتابهاي پرنيان. تعداد كمي از برنامه‌ها نصب شده و درست اجرا مي‌شوند. چند تا برنامه ديكشنري PMD و babylon و Oxford و Cambridge را هم تست كردم هيچكدام نصب نشده و پيغام Invalid jar نشان مي‌دهد.
    آيا امكان دارد جاواي گوشي را آپديت كرد؟ بدون اينكه گوشي فلش بشه؟ تو يه فروم خارجي كلي Patch براي g600 داده بودند هر كدام هم كاركردشان را نوشته بود مثل:
    1154662_Modify_BlueTooth_on_hot_key_v.1.1
    1154663_Access_to_all_folders_in_JAVA
    1155118_P_Master_Patch_GL1_a
    پسوند اين فايلها Smp است و من نمي‌دانم چجوري بايد اجراشون كرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این گوشی فکر کنم برنامه درست کردن نم داره
    بله اما خيلي مسخره است. همان تم گوشي را يه كم با رنگها و آيتم‌هاش بازي مي‌كنه و يه تم جديد مي‌سازه. اما اسكلت همان است.
    اما Edit آن واقعا نرم افزار باقابليتي است و يك فوتوشاپ كوچك است خيلي جالب است و فيلترها و كاربردهاي بدردبخور و جالبي داره.
    راستي در يك فروم خارجي ديدم نوشته بودند كليد # ويديو را fullscreen مي‌كنه و واقعا اين كارو كرد و يكي از دغدغه‌هاي اصلي من رو برطرف كرد با كمال تعجب ويدو در هر كجاي گوشي باشد كار مي‌كنه! والا هيج راهي براي كامل ديدن فيلمها در اين گوشي وجود نداره!! ولي هرچقدر گشتم ببينم يه همچين چيزي براي تصاوير وجود نداره ديدم خير!!

فلش کردن گوشی با خود غزل جان...............!!!
    من حرفي ندارم. فقط نميدونم بايد چكار كنم؟؟؟

perjixenجان شما فكر مي‌كنيد حالا با اين همه دردسر بهتر نيست يه گوشي نوكيا بگيرم و از خير اين همه گرفتاري ها بگذرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببخشيد چند تا پست نوشتم مي‌ترسم موقع ارسال بپره زود زود send مي‌كنم
    اين عكسو ري‌سايز كردم تا زودتر آپلود بشه:

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

آيا امكان دارد جاواي گوشي را آپديت كرد؟ بدون اينكه گوشي فلش بشه؟ تو يه فروم خارجي كلي Patch براي g600 داده بودند هر كدام هم كاركردشان را نوشته بود مثل:
    منم یه چیزایی شنیدم.......... و دیدم...........!!! البته برای یو 700 ..................... ولی تا حالا نخوندم که کسی با این کارا به نتیجه مطلوب رسیده باشه........... و آخرش هم اشاره کردن که بهترین کار همون فلش گوشی هست.!!!
    من حرفي ندارم. فقط نميدونم بايد چكار كنم؟؟؟
    perjixenجان شما فكر مي‌كنيد حالا با اين همه دردسر بهتر نيست يه گوشي نوكيا بگيرم و از خير اين همه گرفتاري ها بگذرم؟
    غزل جان از بد کسی پرسیدی........................!!!
    بچه ها میدونن ، من عاشق این گوشی هستم و بودم و اگه همین طور ادامه پیدا کنه میمونم.................!!!!
    خب ، هرکی به نظری داره.......... چون با گوشی کار خاصی نمیکنم............ پله پر یه دیکشنری .......... گوشی با امکانات نصب برنامه برام مهم نیست..........!!! همین جا یه سوال...... این برنامه اس ام اس همراه اول رو روش نصبی دی........؟؟؟!!! کار میکنه.........؟؟؟!!!
    من فقط گوشی خوشگل دوست دارم......... حالا هیچی هم نداشته باشه ، برام مهم نیست............!!! توی 5مگی های سامسونگ هم اینو هم جی 400 رو خیلی دوست دارم...........!!!
    به نظرم ارزش سوختن رو داره................() ، ولی اگه برنامه برات مهمه............ گوشی سیمبین بخر ولی نه نوکیا.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! سامسونگ مگه چه شه که میخوای نوکیا بخری.........؟؟؟!!!
    ببخشيد چند تا پست نوشتم مي‌ترسم موقع ارسال بپره زود زود send مي‌كنم
    اين عكسو ري‌سايز كردم تا زودتر آپلود بشه:
    غزل جان ، بابت عکس هم مرسی......... بهتره از این به بعد عکسهایی که با گوشی گرفتی رو توی تاپیک زیر بزاری............... و لطفا یه لینک از فول سایز هم بزار............ مرسی..!
    کد:
    آپدیت :
    غزل جان ، من این گوشی داشت یادم میرفت.......... که شما اومدی ........ چی چی اوردی ..........؟؟؟ جی 600 .............دی.!
    یه سوال ، این گوشی دی-پدش ، چرخشیه.......؟؟؟!! مثل یو 700 ...........؟؟؟!!! یه معمولی از این 4طرفاس........؟؟؟!!!
    مرسی.
    Last edited by perjixen; 30-07-2008 at 12:26.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

يه عالمه تايپ كردم همه پريد

من لپ تاپم بلوتوث داره فايلهاي jar و jad (كه با Jadmaker خودم مي‌سازم) را به گوشي send مي‌كنم مي‌رود توي Other خود phonememory بعد install مي‌كنم. البته با كابل Usb و برنامه Pc Studio خود سامسونگ هم اين كار را امتحان كردم اما در نتيجه فرقي ندارند.
    اين گوشي ها با بازي‌ها ميانه بهتري دارد تا با برنامه‌ها.
    بعضي از برنامه‌ها نصب شده و اجرا مي‌شوند اما بعد از باز كردن چند صفحه هنگ مي‌كنند. مثل برنامه اس ام اس همراه اول و يا كتابهاي پرنيان. تعداد كمي از برنامه‌ها نصب شده و درست اجرا مي‌شوند. چند تا برنامه ديكشنري PMD و babylon و Oxford و Cambridge را هم تست كردم هيچكدام نصب نشده و پيغام Invalid jar نشان مي‌دهد.
    راستی در مورد پچ کردن اطلاعاتی داری چون من گوشیمو اسفند پارسال هک کردم و چیزایی در مورد پچ دیدیم اگه اطلاعاتی داری کمکم کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

غزل جان ، من این گوشی داشت یادم میرفت.......... که شما اومدی ........ چی چی اوردی ..........؟؟؟ جی 600 .............دی.!
    یه سوال ، این گوشی دی-پدش ، چرخشیه.......؟؟؟!! مثل یو 700 ...........؟؟؟!!! یه معمولی از این 4طرفاس........؟؟؟!!!
    مرسی.
    گوشي من خب G600 ديگه!! كشويي است چرخشي نيست.
    راستی در مورد پچ کردن اطلاعاتی داری چون من گوشیمو اسفند پارسال هک کردم و چیزایی در مورد پچ دیدیم اگه اطلاعاتی داری کمکم کن
    متاسفم. نمي دانم.

راستي نظرتون دربارة N95 نوكيا چيه؟ من گوشي مي‌خوام كه خوب عكس بگيره چون گاهي اوقات از متن كتاب عكس مي‌گيرم. ضمنا فايلهاي pdf را باز كنه. صفحه بزرگ و واضحي داشته باشد. قابليت نصب برنامه را داشته باشد.
    كسي مي‌دونه برنامه اي كه گوشي را به اسكنر تبديل مي‌كنه چطوريه و چكار ميكنه برام جالبه بدونم. روي گوشي من كه نصب نشده!!
    ضمنا از آقا امير مي‌خوام به سوالات من در تاپيك قبلي هم در صورت امكان پاسخ بده!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

گوشي من خب G600 ديگه!! كشويي است چرخشي نيست.
    عزیز ، اینو که میدونم........................!!! دی-پد گوشی رو میگم ، این دکمه های چهار جهت رو میگم...........!!! شما یو با یو 700 کارکردی................؟؟؟؟!!!!

راستي نظرتون دربارة N95 نوكيا چيه؟ من گوشي مي‌خوام كه خوب عكس بگيره چون گاهي اوقات از متن كتاب عكس مي‌گيرم. ضمنا فايلهاي pdf را باز كنه. صفحه بزرگ و واضحي داشته باشد. قابليت نصب برنامه را داشته باشد.
    كسي مي‌دونه برنامه اي كه گوشي را به اسكنر تبديل مي‌كنه چطوريه و چكار ميكنه برام جالبه بدونم. روي گوشي من كه نصب نشده!!
    من به شما ، جی 810 رو پیشنهاد میدم........... (البته یعد از اینکه بتون نگه داری جی 600 رو گوشزرد کردم.........)... جی 810 همه امکانات که شما بخوای رو داره........... اگه تاپیک رو بخونی میبینی از ان 96 یه جاهایی هم (تو عکاسی) سرتره.............!!!
    راستی ، اگه گوشی بخری................ جی 600 چی میشه................؟؟؟؟!!!!!!
    ضمنا از آقا امير مي‌خوام به سوالات من در تاپيك قبلي هم در صورت امكان پاسخ بده!
    متاسفانه ، ایشون ، یه مدت نیست............. (البته دوست دارم ، بدونم چرا.........؟؟؟!) ، اگه میشه سوالت بگو شاید بتونم جواب بدم............!!!
    (دوست دارم بدونم ، امیر چی شده...........!!!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •