majid510 و توحید جان از راهنماییتون ممنونم ، امشب دیگه کلافه شدم نزدیک به یک ساعت ونیم هست که دارم به گوشی ور میرم ولی نتیجه نگرفتم من فردا دوباره امتحان می کنم و نتیجش رو میگم ...
کسی رو W810 این کارها رو انجام داده یا نه ؟
فعلا شب خوش ...
majid510 و توحید جان از راهنماییتون ممنونم ، امشب دیگه کلافه شدم نزدیک به یک ساعت ونیم هست که دارم به گوشی ور میرم ولی نتیجه نگرفتم من فردا دوباره امتحان می کنم و نتیجش رو میگم ...
کسی رو W810 این کارها رو انجام داده یا نه ؟
فعلا شب خوش ...
سلام توحید جان , آقا میشه لطف کنی لینک داونلود آیکونهای باطری و آنتن رو واسه ما هم بذاری , اگه اینجا بذری دیگه محشره , هر کی خواست میتونه برداره , ; کوچیک شما مجید.![]()
با اجازه اقا توحید
این تم به همراه ایکونهای باطری و آنتن:
کد:
این اسکیم مدیا پلیر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
این هم پک gfx:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
یه تاپیک قبلا زده بودم در رابطه با عوض کردن شکل آنتن و باطری و کلا تمام آیکونها اونو ببینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمت شما:
کد:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يك دنيا ممنون
احتمالا اگه اينجا برم پيشه يه مغازه دار و بگم برام انلاك كنه مغازه دار ه يه نگاه عاقل اندر سفيه به من ميكنه و ميگه
اينكه وگفتي يعني چه؟
خوب من فلش كردم و گوشيمو به اين فريمور ارتقا دادم اگه بخوام در اينده پچ sysgfx رو نصب كنم بايد اين پچ رو الان ويرايش كنم؟
ميتوني اينكاو خودت انجام بدي و اپ كني؟
سلام
توحید جان انگار رو W810 جواب نمیده من همه کارایی رو که گفتید مو به مو انجام دادم ولی نمیتونم ساعتم رو بیارم کنار باطری ...
مجید جان طبق گفته شما هم عمل کردم ولی اصلا فایده ای نداره !
نکنه این فایل های elf فقط برای k750 هست ؟
سلام به دوست عزیز
شما توی تاپیک ( در رابطه با عوض کردن شکل آنتن و باطری ) گفته بودید :
میخواستم بدونم منظور شما از اینکه اول بايد فايل زير رو دانلود كنيد و پوشه sysgfx داخل اونرو تو مموري كارت كپي كنيد.{card\sysgfx} چیه چون توی پوشه sysgfx سه تا پچ هست برای w810,w800,k750 و خوب پچ ها رو نمیشه کپی کرد باید نصبشون کرد ؟سلام
كسانيكه گوشيشونو هك كردن بهتر ميدونن كه فقط منوي اصلي گوشي رو ميشه تغيير داد.![]()
ولي با روشي كه ميگم بيشتر آيكونهاي گوشي تغيير ميكنه!![]()
اول بايد فايل زير رو دانلود كنيد و پوشه sysgfx داخل اونرو تو مموري كارت كپي كنيد.{card\sysgfx}
داخل اين پوشه فايلهايي با پسوند png هست كه بر مبناي 16 نامگذاري شده اند.
ولي براي اينكه گوشي به طور پيش فرض ار اين عكسها استفاده كنه بايد پچ مربوطه رو روي گوشي فلش كنيد.البته من فقط برايw810, k750 وW800 تونستم اين پچ رو پيدا كنم اگه براي گوشيه ديگه اي پيدا كرديد هم ميتونيد از اين آيكونها استفاده كنيد.
همچنين منوي مخصوص vista رو هم گذاشتم تا با هم سازگار باشند.![]()
براي تغيير منو هم بايد فايلهاي داخل پوشه menu_Vista رو تو مسير زير كپي كنيد:
Fs/tpa/preset/system/menu/
قسمتهايي كه با اينكار تغيير ميكنند:
منوي باطري
منوي آنتن
مديا پلير
آيكونهاي فايل منيجر
منويي كه موقه عوض كردن Volume تو بالا صفحه ظاهر ميشه و خيلي چيزاي ديگه
مطمئن باشيد اگه نصبش نكنيد از دست داديد.![]()
توجه:اينكار رو فقط براي حرفه اي ها گذاشتم.كسانيكه كه اطلاعات كافي در مورد هك ندارند به هيچ وجه امتحان نكنند.![]()
براي نصب پچ هم ميتونيد به كلوپ پچ كه آدرسش تو امضام هست مراجعه كنيد.
اميدوارم مفيد واقع شده باشه.
موفق باشيد
![]()
لينك دانلود پچ برای گوشیهای w810,w800,k750
کد:
لینک دانلود پک آیکونهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
اینم لینک منوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته دیگه شما توی این تاپیک به W800 R1BC002 اشاره کده بودید و پچ مربوط به اون رو هم گذاشته بودید ولی فکر میکنم شما قبلا گفته بودید برای این فریمور این کار شدنی نیست ؟
اگه یه توضیح بدی ممنون میشم .
اگه الان رو گوشیت پچ gfx رو نداری لازم نیست کار دیگه ای انجام بدی همون پچهارو بریز رو گوشی.
نه محمد جان جواب میده مطمئن باش.
این کارهایی رو که میگم بکن.
تمام مسیرهایی رو که تو پست اول گفتم پاک کن.zbin,config,daemons هم تو حافظه داخلی و هم تو مموری کارت
بعد از اینکه پاکشون کردی پچهارو به ترتیبی که گفتم نصب کن.
حالا گوشیرو روشن کن.الان باید وقتی روی فایلهای elf بری گزینه start ظاهر بشه.اگه شد که حله درغیر اینصورت تو نصب پچ مشکل داری.
خب ما فرض میکنیم که گزینه star ظاهر شده.حداقا دعا میکنیم که اینطوری باشه.
تذکر:ما تا حالا فقط پچهارو نصب کردیم و نباید هیچ فولدر اضافی ایجاد کنیم.
تا اینجا که فک کنم همه چیز روشنه.فقط دوتا پچ نصب کردیم بدون اینکه کار دیگه ای کرده باشیم.
حالا فایل screenshutter.elf رو یه جای گوشی بریز مثل فولدر other و اجراش کن.بعد از اینکار فولدر config خود به خود ایجاد خواهد شد و داخلش هم فایل DYN_CONST.bin کپی خواهد شد که باید این فایل رو پاک کرده و فایلی که همراه پچها هست رو جایگزینش کنی.چون این فایل خالی هست.
بعد از اینکه فایل رو جایگزین کردی گوشیرو خاموش روشن کن.و بعدش این فایلها رو به ترتیب اجرا کن.
1-minute_ticker999
StatusRowClock-2
حالا باید وقتی وارد منوها میشی ساعت بره زیر باطری.
میمونه daemons که برای استارتاپ استفاده میشه.برای ایجاد این هم این دو مسیر رو تست کن ببین موقع ریختن elf ها بالا میاد یانه اگه بالا اومد یکیشو حذف کن و دوباره امتحان کن.به این میگن روش سعی و خطا
other\zbin\daemons در مموری کارت
other\daemons در مموری کارت
موفق باشی![]()
دوست عزیز مثل اینکه شما مطالب این دو تاپیک رو قاطی کردید.اصلا اون موضوع ربطی elfpack نداره.
اون تاپیک فقط برای تغییر آیکونهای گوشی بود.منظورمم از اون فایل این بود که فایلهای png رو تو مسیری که توی پچ نوشته شده کپی کنید تا گوشی ازشون استفاده کنه.
ضمنا هنوزم میگم این کار یعنی elfpack روی فریمور R1BC002 شدنی نیست.
اجازه بدید روشنتر توضیح بدم:
به پچ زیر توجه کنید:
برای مثال این پچ از فایلهایی گرافیکی با پسوند png بجای آیکونهای خود گوشی استفاده میکنه که باید تو مسیر other\gfx در حافظه داخلی گوشی باشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبیعتا باید تو این مسیر فایلی باشه که یتونه ازشون استفاده کنه.این فایلها رو هم میشه از آدرس زیر دانلود کرد:
امیدوارم متوجه شده باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نشان دهنده میزان حرارت پردازنده گوشی بر روی صفحه نماش.
با زدن دکمه پاور هم غیر فعال میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)