خوب دوستان ببخشيد چند وقتي بود نبودم نتونستم جواب سوال ها رو بدم اول از همه بايد از دوستاني كه تشكر كردن قدر داني كنم واقعا متشكرم
خوب دوستان ببخشيد چند وقتي بود نبودم نتونستم جواب سوال ها رو بدم اول از همه بايد از دوستاني كه تشكر كردن قدر داني كنم واقعا متشكرم
خدايا شكر يك نفر از اين دعاي عهد هم تشكر كرد قابلي نداشت دوست منآقای ali_saeedi دعای عهد رو ندیده بودم خیلی باحال بوووووووود
شما همون فايل با فرمت jar كه دان كردي بايد بريزي رويه گوشي بعد از تويه خود گوشي ميري تو قسمتي كه فايل رو ريختي از اونجا روش كليك ميكني بعد نصب ميشه و حالشو ميبري بايد بگم اين نرم افزار براي موبايله براي همين setup داخل كامپيتور نداردسلام.ميبخشيد.فايل setup اين كجاست؟من دان كردم ولي نميدونم از كجاش بايد نصب كنم.
من خودم p990 دارم و بايد بگم اين دو نرم افزار به راحتي روش نصب ميشه و هيچ گونه مشكلي رويه اين گوشي نداره و ميتوان به صورت نيمه لمسي از آن استفاده كرد يعني در بعضي جا ها مي توان به صورت لمسي از آن استفاده كردp990 نصب نمیشه( مفاتیح رو امتحان کردم)
ببخشيد بچه ها اين همه پست دادم فقط آمار دان رو بگم و برم
قرآن:130
مفاتيح:127
دعاي عهد:37
شب خوش
به به همين شكلي داره دان ميشه و هيچ پستي هم داده نميشه قربون مرام...
Last edited by ali_saeedi; 22-02-2008 at 16:37.
[quote]هيچ ژستي هم داده نميشه/quote]
من که بهت گفتم همه که عضو P30 نیستند
درضمن ژست هم نه، پست فکر میکنم از ویندوز ویستا استفاده میکنی چون من هم همین مشکل رو باهاش دارم
[QUOTE=aRThaS_08;2123849]دستت درد نكنه از اين كه گفتي حواسم نبوده اشتباه زدم آخه ويندوز قبلي كليد ژ رو كه ميزدم پ مينوشت ولي اين ويندوز درست شدههيچ ژستي هم داده نميشه/quote]
من که بهت گفتم همه که عضو P30 نیستند
درضمن ژست هم نه، پست فکر میکنم از ویندوز ویستا استفاده میکنی چون من هم همین مشکل رو باهاش دارم
دستت درد نکنه
هر سه تاشون عالی بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)