امكان بكاپ گيري روي چند دي وي دي موجود هست از ويندوز؟
من ويندوز و برنامه هام بيشتر از يك دي وي دي ميشود .برنامه از چند دي وي دي پشتيباني ميكند؟
امكان بكاپ گيري روي چند دي وي دي موجود هست از ويندوز؟
من ويندوز و برنامه هام بيشتر از يك دي وي دي ميشود .برنامه از چند دي وي دي پشتيباني ميكند؟
برنامه ميتونه فايل ها رو به اندازه هرچند تا DVD كه باشه Split كنه. فرق نداره چقد باشه.
تو Norton Ghost 14 که سی دی Bootable هم داره چطور میشه اطلاعاتی ایمیج گرفته رو روی DVD رایت کرد؟
ممنون از همه دوستان
(حجم بک آپ گرفته شده 10 گیگ هست)
سلام
من چند سال که از این برنامه استفاده می کنم واقعا خیلی جواب می ده فقط مشکلش اینه که نمی دونم چه طوری از روی usb بوتش کنم آخه اینو واسه جایی می خواهم که نه فلاپی داره و نه cd رام لطفا راهنمایی بکنید
سلام
من یه مشکلی دارم که وقتی از ویستا ایمیج می گیرم بعد که بر می گردونم وقتی میخاد
وارد ویندوز بشه این ارورها رو میده هر بار که ایمیجو بر می گردونم یه ارور داد (چند بار ایمیج گرفتم و برگردوندم)
راسی یه ایمج تو هاردایه مختلف و با پارتیشنایه مختلف اما یه سیستم کار می کنه
سلام به همه دوستان![]()
. در ابتدا عرض كنم كه، من تقريبن يه 2 ماهي كلن! در اينترنت و از دنياي كامپيوتر به دليل بيماري پدرم، غايب بودم. خدا حيچ كس رو بيمار نكنه و اگر شد محتاج بيمارستان نكنه!!!! پس ببخشيد اگر در پاسخ تاخير داشتم، الان هم كه تقريبن وقت دارم به دليل بهبودي نسبي حال ايشان هست.
pedram_ashena عزيز:
. پاسخ شما را دوست عزيزمان حامد دادهاند اگر چه پاسخ سوال شما در راهنما نوشته شده بود.
H A M E D عزيز:
. ممنون از همكاري شما.
PeZooZo عزيز:
. تا آنجا كه يادمه نسخه 12 چنين امكاني نداشت و تغيير شگرفي هم در نسخه 14 بوجود نيامده، اما براي اطمينان به راهنما يا Tutorial خود برنامه مراجعه نماييد.
ELSIN عزيز:
. من يكبار با چنين مشكلي مواجه شدم و با قرار دادن DVD ويستا و استفاده از گزينه Recovery مشكل به سرعت حل شد. (همون روش موجود در عكس اول شما)
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
87/10/08
![]()
![]()
من دو تا مشكل كوچيك دارم اين دو تا لينك رو نمي تونم دانلود كنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام c30tehran عزيز![]()
. lممنونم از اطلاعي كه داديد. همه لينكها از 5gigs به 4shared تغيير يافتند، اگر باز هم سوالي يا مشكلي بود بفرماييد.
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
87/10/11
![]()
![]()
با سلام
هارد لب تاب من داراي دو پارتيشن C و D مي باشد.
آيا مي توانم با برنامه نورتون گاست دو Image از دو پارتيشن فوق تهيه كنم بعدا با Fdisc تعداد پارتيشنها را به 4 افزايش دهم و سپس بك آپهاي تهيه شده را مجددا روي دو درايو C و D جديد Restore كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)