تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 108 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

پس شما کجایین ؟نمی خوایین ادامه بدین .

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

منم منتظرم.......

Banned arish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

arashkh جان سلام اگه لطف بكني و توضيحي كامل در باره استفاده از بوت ويندوز بگي ممنون مي شوم من همه كارهايي كه گفتي رو كردم تو نيرو نتونستم اون چيزايي كه ميگي پيدا كنم اگر توضيح كاملي (زير ديپلم) برام بزاري ممنون ميشم

داره خودمونی میشه TATAR1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

تغییر دادن فایل login
    همانطور که میدونید وقتی می خواهید وارد ویندوز بشوید اول باید کاربری خود را انتخاب کنید و بعد وارد شوید یا اینکه این کار به صورت اتوماتیک انجام میشه.حالا ما میخواهیم اون فضای ورود به ویندوز را تغییر بدیم که
    همون login ویندوز است.اینم به شما بگم که فایل login اصلی ویندوز به همین سادگی نمیشه تغییر
    داد و باید یه کم از برنامه نویسی سردر بیارین و زیاد هم نتیجه زیبایی نداره.به همین خاطر چند فایل login
    را با طرح های ورود به ویندوز متفاوت گزاشتم که به سادگی میتونین تغییر بدین.خدتون بعدا متوجه می شید
    چه می گویم.هم با این فایل ها کار کننین هم با فایل اصلی ویندور تا متوجه منظورم بشوید.
    شما باید برید به i386 و فایل _loonui.ex را بیرون بکشید.سپش با استفاده از برنامه winrar
    یا PowerArchiver اون را باز کنید و فایل logonui.exe را استخراج کنید.سپس با
    استفاده از برنامه Restorator اون را باز کنید.علامت مثبت کنار Bitmat را بزنید تا زیر مجموعه ها آشکار شود
    روی هرکدوم از این اعداد که کلیک کنید یه تصویر نشان داده میشه که به کلی متوجه میشید که این تصویر مال کجای
    فایل است.در قسمت String شما میتونید متن های ورود به ویندوز را عوض کنید،مثلا به جای welcome
    اسم خودتون بنویسید.یا به جای shuting down یه چیز دیگه بنویسید.
    باز هم میگم تغییر در فایل اصلی logonui ویندوز زیاد جلب توجه نمیکنه به همین خاطر این فایل ها را بگیرید و تنها کاری که باید
    بکنید تغییر تصویر پس زمینه است که به راحتی این کار انجام میشه.این چند فایل که گزاشتم مثل فایل هایی هستند که وقتی نرمفزار های
    زیبا سازی مثل Vista Transformatin Pack یا Vista Inspirat نصب می کنید login ویندوز را تغییر میدن.
    در هر صورت ویرایش اون ها به صلیقه شماست.شما میتونید از سایت های زیبا سازی ویندور انواع login ها را دانلود کنین و با تغییرات
    به صلیقه خود اون ها را ذخیره کنید.بعد از این کارها همون فایل _loonui.ex را این بار حتما توسط PowerArchiver
    باز کنید و فایل ویرایش یافته را جایگزین کنید.به این صورت که add را میزنید و فایل را انتخاب میکنید و پیغام مشاهده شده را ok می کنید
    جلسه بعد در مورد تغییر بوت صحبت خواهیم کرد.اگه سوالی هست ما در خدمت بزرگوارانیم.

5. این کاربر از TATAR1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

تغییر بوت ویندوز
    -----------------------------
    دوست خوبم جناب MB_DANGER نحوه تغییر بوت ویندوز را به طور کامل و به نحو عالی توضیح دادند.من هم یه راه دیگه را توضیح می دهم.
    به پوشه I386 رفته و فایل_NTOSKRNL.EX و_NTKRNLMP.EX را کپی کرده و در جایی از سیستم ذخیره کنید.توسط برنامه WinRar
    یا PowerArchiver اون را باز کرده و فایل درون اون را استخراج کنید.و حالا ادامه ماجرا....
    اولین کاری که شما باید بکنین اینه که یه تصویر به صلیقه خود در هر اندازه ای و با هر برنامه ای که دوست دارید بسازید.این تصویر همان بوت شماست
    سعی کنید که تصویرتان از اندازه 640در480 کمتر نباشد تا زیاد با افت کیفیت مواجه نشید.آنگاه این تصویری که من براتون آپلود کردم را دانلود کنید
    این ،تصویراصلی بوت است که به هیچ عنوان نباید اندازه و کیفیت رنگ اون را تغییر داد.برنامه Photoshop را باز کنید و هم تصویر مال خودم و هم
    تصویر خودتون که ویرایش کردین را وارد برنامه بکنید.آن وقت تصویر خود را انتخاب کنید و با Drag کردن به محیط تصویر اصلی بوت بیاورید
    اگه درست انجام داده باشید می بینید که از کیفیت تصویرتان کاسته شده است.حالا باید اون را به صورتی که می گویم ذخیره کنید.
    به منوی File رفته گزینه Save as را انتخاب کنید تا پنجره Save نمایش داده شود.فرمت BMP را انتخاب و بر روی گزینه Save کلیک کنید
    در پنجره نمایش داده شده این گزینه ها را اتخاب کنید.(اگر به طور پیش فرض انتخاب نشده باشند)File Format=Windows
    Depht=4 Bit
    تا الآن تصویر اصلی بوت را ساخته اید.حالا توسط برنامه Restorator فایل ntoskrnl.exe را باز کنید به قسمت Bitmap رفته و بر روی گزینه 1
    کلیک راست کرده، گزینه Assign را انتخاب کنید و عکس نهایی را جایگزین کنید و فایل را در انتها ذخیره کنید.تا اینجا کار تمام است و فایل بوت ساخته
    شده است.حالا فایل _NTOSKRNL.EX را توسط PowerArchiver باز کنید و فایل ساخته شده با همان نام (ntoskrnl) جایگزین کنید.همین کار را
    برای فایل NTKRNLMP.EX هم انجام بدین ولی یادتان باشد مبادا یه تصویر متفاوت دیگری را برای برای این فایل قرار بدید از همون تصویر ساخته
    شده استفاده کنین.تصاویر در همه چیز برای دو فایل باید مثل هم باشند.(منظورم کیفیت رنگ ،شکل و اندازه تصویر)
    شما برای اطمینان از درست بودن فایل می توانید در قسمت Safe Boot ویندوز اون را با استفاده از Restorator در مسیر
    Windows\system32 ذخیره کنید سپس ویندوز را مجددا راه اندازی کرده و تغیرات را مشاهده نمایید.
    اگه مشکلی داشتین در خدمتیم.راستی من این روز ها گرفتارم زیاد نمی تونم به اینترنت وصل بشم.اگه دیر به دیرمیام شرمندتونم.
    چند نمونه هم براتون گزاشتم.
    اینم لینکش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از TATAR1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنونم از اموزشهات .
    می خواستم بدونم امکان داره که صفحه log on را به این صورت در بیاریم . یعنی من می خوام قسمتی که مربوط به وارد کردن پسوورد یوزر هستش مثل عکس زیر بشه .

Last edited by mahdi7610; 22-02-2008 at 16:19.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

ببین عزیزم یه راه ساده جلو پات می زارم.برو سرچ کن بعد برو توی سایت های زیبا سازی ویندوز مثل Theme xp
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجور چیز ها هم دارن.یکیش را انتخاب کن بعد به دلخواه خودت عکس پشتش را تغییر بده. یه سر برو اینجا
    یا این ها را دانلود کن
    اگه خیلی برات مهمه که همون مال خودت را تغییر بدی و اگه کد و برنتمه نویسی را میدونی وقتی با Restorator بازش کردی اولین گزینه را انتخاب کن که بالای Bitmap هست اونجا تغیراتش را انجام بده.اگه تونستی به دیگر دوستان هم آموزش بده

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام TATAR1400 جان
    ( ممنون می شم اسمتا بدونم )
    من دقیقا تونستم همون چیزی که میخوام را درست کنم .
    رفتم از قسمت UIFILE برنامه نویسی اونا تغییر دادم و به چیزی که می خواستم رسیدم . هر چند برنامه نویسی زیاد بلد نیستم . چون فقط از برنامه نویسی یه مقداری c بلد هستم .
    کاملش کردم می زارم اینجا
    فقط یه سوال چرا عکسی که می زارم کیفیتش خیلی پایین می یاد . خود عکس با کیفیت هستش اما وقتی کامپایل می کنم کیفیت عکس پایین میاد .
    عکس را وقتی می خوام با اندازه 1024 در 768 قرار بدم قبول نمی کنه به خاطر همین مجبورم 219 در 207 عکس را قرار بدم . چرا ؟
    امیدوارم اموزش را ادامه بدی .

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

پون در یه جایی از همین کد نویسی سایز و اندازه و کیفیت را تعیین کرده.باید بگردی و اون ها را تغییر بدی.مثلا به جای سایز 219 در 207 سایز دلخواه خودت و جایگاه را تغییر بدی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •