آره باید خودم دست به کار بشم.
در ضمن تنهایی هم که حال نمیده باید استقبال گسترده باشه تا بشه یه چند تا تیم تووپ راه بندازیم آنلاین بازی کنیم.
آره باید خودم دست به کار بشم.
در ضمن تنهایی هم که حال نمیده باید استقبال گسترده باشه تا بشه یه چند تا تیم تووپ راه بندازیم آنلاین بازی کنیم.
سلام chaos deory جان.
از همین الان بگم که میتونی روی کمک من حساب کنی.بالا خره ما هم یه تکنیک هایی بلدیم هرچند در برابر
شما حرفه ای ها ناچیز به شمار میاد.یه چند تا نکته بگم که اگه توجه کنید خوبه.
1-اگه میخواید که به صورت انلاین با هم بازی کنید و تکنیک ها رو به هم یاد بدید اصلا نیازی به دانلود نیست.
چون میتونیم بریم به yahoo.com و اونجا به صورت انلاین بازی کنیم که فکر میکنم خیلی خوب باشه.
2-اگه کسی این بازی علاقه مند شده باشه زود بره یاد بگیره و اشکالاتشو برطرف کنه و اگه سوالی هم داشت
از اساتید بپرسه
3-سعی کنید بهترین حرکت ها رو توی این تاپیک اموزش بدید و فقط به فکر بازی انلاین نباشید
4-من توی یه مجله ی خارجی خوندم که اساتید برجسته ی شطرنج نتونستن level 10 بازی شطرنج ویستا رو
شکست بدن.پس اصلا نیازی به یک بازی حرفه ای مثل frits نیست.
5-اگه صلاح بدونید دیگه کار اصلیمونوشروع کنیم و از مطالب حاشیه ای بیایم بیرون.
6-اگه مسابقات انلاین هر 1 ماه یکبار اجرا بشه و سه نفر اول به عنوان استاد مطرح بشن خوبه
در کل اینا نظر های من بود که اصلا مهم نیست.مهم اینه که نظر شما چیه؟
سلام چطوری دوست عزیزم.
شما خیلی ما رو خوشحال کردین اینجا سر زدی.
در مورد نظری هم که دادی باید بگم خیلی عالی هستش و من کاملا ازش استقبال میکنم .
در ضمن میشه در مورد آنلاین بازی کردن تو یاهوو بیشتر توضیح بدین.
بازم ممنونم ازت دوست گلم.![]()
شما به جای دانلود نرم افزار و سپس انلاین کردن ان ( که مشکلات زیادی داره ) میتونی از بازی های انلاین یاهو
که نیاز به هیچ گونه دانلود نداره استفاده کنی.در این روش دوستانی که اینترنت دیزلی دارن(مثل خودم) هم میتونن از این
سرویس یاهو استفاده کنن. به شکل زیر:
1- برید به yahoo.com و بعد قسمت بالا سمت چپ رو نگاه کنید( پایین لوگوی یاهو ).این ها سرویس های یاهو
هستند.از این سرویس ها Game رو انتخاب کنید.اگه نتونستید مراحل بالا رو پیدا کنید به لینک مستقیم پایین
برید.
yahoo.com/r/28
2-وقتی صفحه کامل لود شد به سمت چپ تصویر نگاه کنید( پایین top 20 games ).این ها بازی های معروف و
رایگان یاهو هستن.توی همین کادر روی Chess کلیک کنید.
3-حالا باید در یاهو لوگین کنید که دیگه مشخصه.بعد از لوگید کردن روی click here to continue کایک کنید.
4-حالا دارید صفحه ی بازی شطرنج یاهو رو میبینید.حتما بذاری صفحه کاملا لود بشه.بعد هم روی play now
کلیک کنید.بقیه شم که دی مشخصه.مثل yahoo messenger یکی رو انتخاب میکنید و اگر اون هم موافقت کنه
بازی شروع میشه . به همین سادگی.
* اتاق های شطرنج یاهو به سه گروه تقسیم میشه:
1- مبتدی 2-نیمه حرفه ای 3 -حرفه ای
که مبتونید علاوه بر بازی کردن با دوستان ایرانی قدرت خودتون رو با خارجی ها هم محک بزنید.در ضمن هیچ
وقت توی اتاق حرفه ای ها نرید.چون جز ضایع شدن هیچ سود دیگه ای نداره.
اگر که این پست طولانی شد ببخشید.من به صوvت خیلی خیلی ساده گفتم تا هیچ کدوم از دوستان مشکلی
نداشته باشن.
در اخر اگه مشکلی داشتین من در خدمتم.
Last edited by sltavakoli; 15-01-2008 at 07:55.
اقا ما رو شما حساب ویژه باز کردیم![]()
من مطمئن هستم که انقریب این تاپیک به پر پست ترین تاپیک p30world.com تبدیل میشه.وقت حیف که شروع
نمیکنید.الان 6 صفحه است که تقریبا هیچ کاری نکردیم.
راستی نظرتون راجع به بازی انلاین با یاهو چیه؟من این همه نوشتم حتی یک نفر هم نظر نداد.
یه مطلب دیگه اینکه شما تا چه درجه ی شطرنج ویستا رو تونستید شکست نخورید.؟
در ضمن فکر نکنم بشه شطرنج ویستا رو اپلود کرد.توی یه تاپیک دیگه هم بحث سر همین موضوع بود که اخر نتیجه نداد.
Last edited by sltavakoli; 15-01-2008 at 21:05.
من رو level 7 بازی میکنم و بیشتر شکستش میدم.
آقا جون ما همه باید همزمان on باشیم و بازی کنیم من به این چند نفری که تا حالا اعلام آمادگی کردن خبر میدم تا قرعه کشی کنیم و نوبتی بازی بذاریم بعدش نفرات برتر میان بالا و خلاصه همینطوری دیگه.
خب قرعه کشی که باشه؟
فقط یه وقتی باشه که همه آنلاین باشیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)