ای بابا این حرفها چیه مال من بهتره .مال من بهتره مهم اینه که خودت خوبی خوشی در سلامتی کامل بسر میبری هو
ای بابا این حرفها چیه مال من بهتره .مال من بهتره مهم اینه که خودت خوبی خوشی در سلامتی کامل بسر میبری هو
اينم از لينك اون دوربيني كه گفتين 60 تا فريم ريتش هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
30fps VGA movies with stereo sound and Photo in Movie featureکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بيچاره خود شركتش نوشته 30 تا يعني كيفيت خوب بازار هم 30 تا بيشتر نيست حالا هنوز تو كفيم با اين 120 تاي ال چي چيكار كنيم؟؟؟
اره میگیره.ال جی رو دست کم گرفتین؟
تازه چند ماه قبل هم کایو990 هم معرفی شده بود و فکر کنم الانم توی بازار(غیر ازایران)باید باشه.اونم 120 فریم در ثانیه میگرفت با کیفیت qvga
نه عزیزم!این سایت مال ریویو هست که گفته 30 فریم در ثانیه!توی تنظیمات high با دوربین کانن s3is میشه 60 فریم در ثانیه فیلم گرفت!یعنی کور نیستم که !!میبینم نوشته 60 فریم در ثانیه!!!!!!!
من لینک میدم مستند حرف میزنم شما هم همین رویه رو پیش بگیرین چون اطلاعرسانی باید درست باشه و چه بهتر ازهمین مسائل کوچیک هم نگذریم.
بازم میگم اگه معتقدین دوربینی با ۶۰ تا میگیره یا اون دوست دیگه که روی ۱۲۰ تاکید دارن لینک معتبری بدن یکم مستفیض میشیم.
علت اینه که در گیر ساخت تکنولوژی و وسیله ای شدن که ۱۲۰ فریم در ثانیه (به شکل واقعی) یا حتی ۶۰ رو داشته باشه در حالیکه استاندار پخش Pal و Ntsc و توی سیناش از ۳۰ بیشتر نمیره چه برسه که با موبایل هم بخوای فیلمبرداری بکنی.............قبول کنید که یه کم عجیبه..........دوربینهای چند ده ملیونی صدا و سیما هم اینجوری نیستن واسه همین به این بخش خبرش شک دارم...........
S3is 30 فریم هست
الان که دمه دستم نیست
ولی حتمآ نگاه میکنم میگم بهتون چنده
در ضمن در جواب ساسان :
من موندم کجای پ1 بزررگه ؟؟؟؟؟؟
تو روخدا ؟؟
خوب فهمیدم جریان از چه قراره!همین الان دوربین کانن s3is رو یه نگاهی انداختم!توی تنظیمات برای 60 فریم در ثانیه رزولوشن به 320 در 240 تغییر پیدا میکنه!برای رزولوشنهای بالاتر میشه30 فریم در ثانیه رو انتخاب کرد!
نتیجه اینکه دوربین کایو990 الجی در تنظیماتش مطمئنا قسمتهای مختلفی رو قرار داده و شما میتونید حتما
با fps های پایینتر مثلا 30 و 15 با رزولوشن بالا فیلم بگیرید و اگه 120 یا 60 فریم در ثانیه رو میخواهید پس از رزولوشن کاسته میشه!
نتیجه ی کلی!!:با 120 فریم در ثانیه فکر کنم میشه مثلا با رزولوشن 176 در 144 یا شاید مقداری بیشتر فیلم گرفت!!پس به نظر من قدرت فیلمبرداری کایو990 واقعا عالیه!!اگر کسی به این گوشی دسترسی داره حتما یه نگاهی به تنظیمات فیلمبرداری این گوشی بندازه!باید بفهمیم که حالا این گوشی با چه فرمتی فیلم میگیره!اگه avi باشه دیگه واقعا توپ و عالیه!!
در کانن برای رزولوشن 640 در 480 میشه از 30 و 15 فریم در ثانیه استفاده کرد!
کجاش عالیه؟ وقتی رزولوشنش 176*144 باشه بزار 1200 fps بشه. به چه درد میخوره؟با 120 فریم در ثانیه فکر کنم میشه مثلا با رزولوشن 176 در 144 یا شاید مقداری بیشتر فیلم گرفت!!پس به نظر من قدرت فیلمبرداری کایو990 واقعا عالیه!!
دوستان لینک بدین میخوام مشخصات این دوربین رو ریز تر و با جزئیات بیشتر ببینم.....................wait
سعید خان نگرفتی!!وقتی با 120 فریم میتونه توی رزولوشن پایین فیلم بگیره در عوض میتونه مثل یک دوربین دیجیتال با رزولوشنهای بالاتر تا 60 فریم در ثانیه یا 30 فریم در ثانیه فیلم بگیره!مقداری که تا حالا هیچ گوشی ای نداشته!ok???
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)