سلام عزیزم
مشکلت حل میشه عزیزم
شما باید بری use simple sharing رو از توی foldet option از قسمت view فعال کنی بعد بری روی پوشه ی مورد نظر از properties و سپس securety و سپس advanced در قسمت owner یوزر خودت رو replace کنی
موفق باشی عزیزم
![]()
سلام عزیزم
مشکلت حل میشه عزیزم
شما باید بری use simple sharing رو از توی foldet option از قسمت view فعال کنی بعد بری روی پوشه ی مورد نظر از properties و سپس securety و سپس advanced در قسمت owner یوزر خودت رو replace کنی
موفق باشی عزیزم
![]()
این هم اون نرم افزاره که دوستان خواستند
چیز واقعا عالی ای ا ِ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان ...! winxp عزیز ...این شد ... از همون اول اینو میگفتی ....
سلام SR72 جان
راستش فکر کنم بحث ما از نفوذ به سیستم عامل این باشه که ما به هیچ عنوان به Computer Administrator دسترسی نداریم و در واقع ما کاربری از نوع Computer Administrator نیستیم .
تمامی این روشهایی که دوست خوبم winxp و یک نمونه ان را هم شما ذکر کردید در صورتی می تواند کارساز باشد که ما دسترسی از نوع Administrator داشته باشیم .و در ضمن به داخل سیستم عامل هم نفوذ کرده باشیم .
همون طور که شما و تمامی دوستان می دونند در ويندوز XP علاوه بر کاربرانی که شما تعريف می کنيد ، کاربر ديگری به نام Administrator وجود داره که در ليست کاربران صفحه ورود به ويندوز نشان داده نمی شود .
همين امر سبب می شود که به احتمال قوی اگر شما رمز اين کاربر را به نحوی تغيير دهيد و بتوانيد از طريق آن وارد سيستم شويد تا مدتها کسی از اين موضوع باخبر نشود .
و از آنجايی که اين کاربر بالاترين حقهای دسترسی به تمام پوشه ها و تنظيمات را دارد ، نفوذی از اين کاملتر وجود نخواهد داشت .
حالا برای استفاده از تمامی روشهایی که دوست خوبم winxp و شما فرمودین باید حتما دسترسی از نوع
Computer Administrator داشته باشیم و برای ریست کردن پسوورد ادمین باید حتما با این سطح دسترسی به سیستم وارد شده باشیم .
در غیر این صورت به هیچ عنوان استفاده از این دستورات کارساز نخواهد بود .
و اگر ما همچین دسترسی را داشته باشیم یعنی دسترسی در حد ادمین نه از این دستورات بلکه بسیاری از برنامه ها و دستورات دیگری هم وجود دارند که راحت می توانند پسوورد ادمین را برای ما بدست بیاورند .
پس منظور از سطح دسترسی به نظر من دسترسی در حد یوزر limit می باشید یا وقتی که رمز عبور خود را که در حد ادمین هستیم فراموش کرده ایم .
روشهایی که شما ذکر کردین همه قابل قبول می باشد اما در جای خود باید از انها استفاده کرد .
سلام دوستان
بدین وسیله تا حدودی پست بالایی را ویرایش می کنم
روش دوست خوبم SR72 کاملا جواب می ده .
سلام عزیزان
control userpasswords2 برای limited کار نمیکنه
در کل هیچ راه دستی برای عبور از سد microsoft نیست
فقط نرم افزار
موفق باشین
سلام
این تاپیک رو که راه انداختین من هم رفتم توی این نخ(توی این فازا)
برام جالب بود،برای این کارفایل iso رو از نرم افزار Admin Password ---- Bootable/Portable جدا کردم و همانطور که گفته بودین اون رو رو ی سی دی رایت کردم(البته سی دی ری رایت)،بعد هم ری استارت کردم
تا با سی دی بوت بشه و بیاد بالا اما جواب نداد .توضیح بدین ببینم قضیه چیه.به نظرتون مشکل چیه؟
پس چرا نمیشه
ممنون
__________________________________________________ _____________
پیشاپیش شهادت مظلومانه گوهر افرینش سالار شهیدان حضرت سید الشهداءرا به پیشگاه امام عصر (عج) وهمچنین همه مسلمانان و شیعیان و سادات تسلیت عرض مینمایم
کدوم رو عزیز اونی که من لینک دادم !؟
اگه در مورد اون مشکلی داری بپرس .
اینو امتحان کن:
در ضمن توجه می کنی که اونو از قسمت Burn Image رایت کنی دیگه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdi_halla; 13-01-2008 at 06:24.
سلام مهدی عزیز ....
اصلاعات بسیار مفیدی رو گذاشتی ... و منم 2زاریم افتاد ...
خیلی خیلی ممنون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)