تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 36 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 357

نام تاپيک: اموزش ها ، ترفند ها و برنامه های گذشتن از سد پسورد ويندوز Xp

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درایو (D) کامپیوترم را ntfs کردم ، و my document خود راکه بر روی درایو D قرار داشت شخصی (private) کردم که فقط توسط یوزر خودم قابل دسترسی (modify) باشد .
    بعد از اینکه ویندوزم را عوض کردم و یوزر جدیدبا همان نام و پسورد ساختم باز هم فولدر مورد نظر پیغام
    (access denied) به هیج عنوان باز نشد که حدود 8 گیگ از اطلاعات ضروری ام در این فولدر است .

خیر امواتتون اگر بلدید کمک کنید .

سلام عزیزم

مشکلت حل میشه عزیزم

شما باید بری use simple sharing رو از توی foldet option از قسمت view فعال کنی بعد بری روی پوشه ی مورد نظر از properties و سپس securety و سپس advanced در قسمت owner یوزر خودت رو replace کنی

موفق باشی عزیزم

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11

ببخشید شما میگید که باید با Cd بوت شد

حالا اگه سیستمی رو ستاپ گذرواژه گذاشته بود و کیسش رو هم قفل کرده بود چکار کنیم ؟

البته من رو فلشم یه نرم افزار نصب کردم که یک سیستم عامل مجازی درست میکنه و هر برنامه ای رو که دوست دارم و لازممه روش نصب کردم
    و تو شبکه ازش استفاده میکنم

اما با این وجود باز هم پیدا کردن گذرواژه ادمین باز هم در جاهایی لازمه
    این هم اون نرم افزاره که دوستان خواستند

چیز واقعا عالی ای ا ِ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام

با اجازه همه دوستان

اگه در ویندوز Xp دسترسی در حد Admin داشتیم میتونیم کاری انجام بدیم و الا باید از نرم افزار کمک بگیریم

دستوراتی هستن که در صورت داشتن دسترسی Admin میتونن کارهایی بکنن

مثلا

net user ali ali /add
    net localgroup administarators ali /add

یه user با سطح دسترسی Admin میسازه

و net user ali hasan هم پسوورد ali رو عوض میکنه و لی اینا همه روی admin کار میکنه

دستور control userpasswords2 هم روی admin کار میکنه

حالا باید از نرم افزار استفاده کنیم که من میگم hiren چون همون بار اول به من جواب داد
    پیشنهاد میکنم هر کسی این Cd رو نداره از جمله اقا مهدی بره بگیره چون برا کاربرای حرفه ای پیشنهاد میشه

من یه راه از خودم میگم برا این که بدون هیچ نرم افزاری بتونیم پسوورد رو بشکنیم

Cd ویندوز xp رو بزارین و برین Repaire و اونجا همون ایتدا که شروع به نصب کرد بزنین shift+f10 تا cmd باز بشه و اونجا type کنین
    net user administrator test
    با این کار پسوورد Admin عوض میشه
    بعضی دوستان گفتن برا Repire کردن پسوورد میخواد ولی رو سیستم من هیچ وقت این طوری نبوده
    البته 2 بار بیشتر repire نکردم ولی خوب اینم راهییه که تست نکردم

اگه نمیشد از cd استفاده کنیم , میتونیم ازفلش استفاده کنیم که منم بدم نمیاد در بارش بحث کنیم

منتظرم

موفق باشین

آهان ...! winxp عزیز ...این شد ... از همون اول اینو میگفتی ....

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

آهان ...! winxp عزیز ...این شد ... از همون اول اینو میگفتی ....
    سلام SR72 جان

راستش فکر کنم بحث ما از نفوذ به سیستم عامل این باشه که ما به هیچ عنوان به Computer Administrator دسترسی نداریم و در واقع ما کاربری از نوع Computer Administrator نیستیم .

تمامی این روشهایی که دوست خوبم winxp و یک نمونه ان را هم شما ذکر کردید در صورتی می تواند کارساز باشد که ما دسترسی از نوع Administrator داشته باشیم .و در ضمن به داخل سیستم عامل هم نفوذ کرده باشیم .

همون طور که شما و تمامی دوستان می دونند در ويندوز XP علاوه بر کاربرانی که شما تعريف می کنيد ، کاربر ديگری به نام Administrator وجود داره که در ليست کاربران صفحه ورود به ويندوز نشان داده نمی شود .

همين امر سبب می شود که به احتمال قوی اگر شما رمز اين کاربر را به نحوی تغيير دهيد و بتوانيد از طريق آن وارد سيستم شويد تا مدتها کسی از اين موضوع باخبر نشود .

و از آنجايی که اين کاربر بالاترين حقهای دسترسی به تمام پوشه ها و تنظيمات را دارد ، نفوذی از اين کاملتر وجود نخواهد داشت .

حالا برای استفاده از تمامی روشهایی که دوست خوبم winxp و شما فرمودین باید حتما دسترسی از نوع
    Computer Administrator داشته باشیم و برای ریست کردن پسوورد ادمین باید حتما با این سطح دسترسی به سیستم وارد شده باشیم .
    در غیر این صورت به هیچ عنوان استفاده از این دستورات کارساز نخواهد بود .

و اگر ما همچین دسترسی را داشته باشیم یعنی دسترسی در حد ادمین نه از این دستورات بلکه بسیاری از برنامه ها و دستورات دیگری هم وجود دارند که راحت می توانند پسوورد ادمین را برای ما بدست بیاورند .

پس منظور از سطح دسترسی به نظر من دسترسی در حد یوزر limit می باشید یا وقتی که رمز عبور خود را که در حد ادمین هستیم فراموش کرده ایم .
    روشهایی که شما ذکر کردین همه قابل قبول می باشد اما در جای خود باید از انها استفاده کرد .

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

این روشی که بهت میگم کلا واسه حک هستش ....

موقع بوت شدن ویندوز f8 میزنی >>>>>>>>>>>> میری تو حالت safe mode

بعد با یکی از یوزر ها ... که پس نداره ...یا یوزر admin اگه پس رو میدونی ... میری تو ...

Start menu >>>>>>>>>>> Run <<<<<<<<<<< controluserpasswords 2
    میزنی اینتر ...
    یه منو میاد که از اونجا میتونی تمام پسورد یوزر ها و ادمین رو پاک یا تغییر بدی ...
    و همینطور میتونی ussr پاک کنی یا اضافه کنی ...

اگه ویندوزت sp1 یا پایین تره لازم نیست بری تو Safe mode همون دستور رو بزنی صاف میاد بالا ...
    سلام دوستان
    بدین وسیله تا حدودی پست بالایی را ویرایش می کنم

روش دوست خوبم SR72 کاملا جواب می ده .

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزان

control userpasswords2 برای limited کار نمیکنه

در کل هیچ راه دستی برای عبور از سد microsoft نیست

فقط نرم افزار

موفق باشین

داره خودمونی میشه seyyed agh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

4 iso

سلام
    این تاپیک رو که راه انداختین من هم رفتم توی این نخ(توی این فازا)
    برام جالب بود،برای این کارفایل iso رو از نرم افزار Admin Password ---- Bootable/Portable جدا کردم و همانطور که گفته بودین اون رو رو ی سی دی رایت کردم(البته سی دی ری رایت)،بعد هم ری استارت کردم
    تا با سی دی بوت بشه و بیاد بالا اما جواب نداد .توضیح بدین ببینم قضیه چیه.به نظرتون مشکل چیه؟
    پس چرا نمیشه
    ممنون
    __________________________________________________ _____________

پیشاپیش شهادت مظلومانه گوهر افرینش سالار شهیدان حضرت سید الشهداءرا به پیشگاه امام عصر (عج) وهمچنین همه مسلمانان و شیعیان و سادات تسلیت عرض مینمایم

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    برام جالب بود،برای این کارفایل iso رو از نرم افزار Admin Password ---- Bootable/Portable جدا کردم و همانطور که گفته بودین اون رو رو ی سی دی رایت کردم(البته سی دی ری رایت)،بعد هم ری استارت کردم
    تا با سی دی بوت بشه و بیاد بالا اما جواب نداد .توضیح بدین ببینم قضیه چیه.به نظرتون مشکل چیه؟
    پس چرا نمیشه
    ممنون
    __________________________________________________ _____________

پیشاپیش شهادت مظلومانه گوهر افرینش سالار شهیدان حضرت سید الشهداءرا به پیشگاه امام عصر (عج) وهمچنین همه مسلمانان و شیعیان و سادات تسلیت عرض مینمایم
    کدوم رو عزیز اونی که من لینک دادم !؟

اگه در مورد اون مشکلی داری بپرس .

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام
    پس چرا نمیشه
    ممنون
    اینو امتحان کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن توجه می کنی که اونو از قسمت Burn Image رایت کنی دیگه!
    Last edited by mehdi_halla; 13-01-2008 at 06:24.

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام SR72 جان

راستش فکر کنم بحث ما از نفوذ به سیستم عامل این باشه که ما به هیچ عنوان به Computer Administrator دسترسی نداریم و در واقع ما کاربری از نوع Computer Administrator نیستیم .

تمامی این روشهایی که دوست خوبم winxp و یک نمونه ان را هم شما ذکر کردید در صورتی می تواند کارساز باشد که ما دسترسی از نوع Administrator داشته باشیم .و در ضمن به داخل سیستم عامل هم نفوذ کرده باشیم .

همون طور که شما و تمامی دوستان می دونند در ويندوز XP علاوه بر کاربرانی که شما تعريف می کنيد ، کاربر ديگری به نام Administrator وجود داره که در ليست کاربران صفحه ورود به ويندوز نشان داده نمی شود .

همين امر سبب می شود که به احتمال قوی اگر شما رمز اين کاربر را به نحوی تغيير دهيد و بتوانيد از طريق آن وارد سيستم شويد تا مدتها کسی از اين موضوع باخبر نشود .

و از آنجايی که اين کاربر بالاترين حقهای دسترسی به تمام پوشه ها و تنظيمات را دارد ، نفوذی از اين کاملتر وجود نخواهد داشت .

حالا برای استفاده از تمامی روشهایی که دوست خوبم winxp و شما فرمودین باید حتما دسترسی از نوع
    Computer Administrator داشته باشیم و برای ریست کردن پسوورد ادمین باید حتما با این سطح دسترسی به سیستم وارد شده باشیم .
    در غیر این صورت به هیچ عنوان استفاده از این دستورات کارساز نخواهد بود .

و اگر ما همچین دسترسی را داشته باشیم یعنی دسترسی در حد ادمین نه از این دستورات بلکه بسیاری از برنامه ها و دستورات دیگری هم وجود دارند که راحت می توانند پسوورد ادمین را برای ما بدست بیاورند .

پس منظور از سطح دسترسی به نظر من دسترسی در حد یوزر limit می باشید یا وقتی که رمز عبور خود را که در حد ادمین هستیم فراموش کرده ایم .
    روشهایی که شما ذکر کردین همه قابل قبول می باشد اما در جای خود باید از انها استفاده کرد .

سلام مهدی عزیز ....

اصلاعات بسیار مفیدی رو گذاشتی ... و منم 2زاریم افتاد ...
    خیلی خیلی ممنون ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •