هیچکس روی U700 بازی یا برنامه نریخته تا حالا ؟
هیچکس روی U700 بازی یا برنامه نریخته تا حالا ؟
سلام برو بچ
ميخوام در مورده اين کار اي که دوستمون گفته بودن براتون بگم(بلند کردنه صدايه گوشی)
من خودم تازگی ú700 خريدم و ميشه گفت همه فوتو فنشم بلدم.اين کار اي که ايشون کردن و پيشنهاد هم دادن اولاً در عرضه 3-4 روز بلندگو يه گوشی دقون ميکنه اساسی!
دوماً من خودم اين کار رو انجام دادم و بگم که اولاً اصلاً صدا به اندازيه ان 73 زياد نميشه! و وقتی هم من صدا رو زياد کردم جز اينکه صدايه خر خر بگوش برشه چيزی نداره ولی بلند ميشه!ميشه تری تنظيم کرد که خيلی کم خر خر کنه ولی باز در توله زمان اسيب ميرسونه و حيفه اين گوشی هم هست!
و کلی تنظيم های ديگه رو هم ميشه انجام داد که من چند تشونو امتحان کردم ولی در آخر جز اينکه مجبور شدم گوشی رو رست کنم نداشتم چون مثله اين ميمونه که تو کار اي خدا دست ببری!!
بنظره من بهتره بجای اينکه دنباله اين کارا باشيم رويه مبحثيه ديگه اين گوشی حرف بزنيم،مثله طريقيه ريختنه بازی يا برنامه/يا پيدا کردنه برنامه و بازی از اينترنت برايه اين گوشی و ياد دادنه نحويه ريختن و غيره...
مثلاً يکی از بحثي که اينجا جای صحبت داره اينکه چرا نميشه رويه قسمته زنگه اسمس مثله بقييه جاها زنگ م پيتيری قرار داد وينتر مسائل..
خلاصه بدنه کاملاً مخالف هستم با اين کار که دوستمون پيشنهاد کردبودن
بچه ها ............ این گوشی ، میتونه فایلهای آفیس و پی دی اف رو اجرا کنه............؟؟؟؟؟
مقاومت بدنش نسبت به دی 900 یا یو 600 چطوره........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من روی گوشی فایل word و pdf ریختم باز کرد و سرعتش هم بد نبود ولی رو p850 راحتترم(شاید واسه اینکه با اون بیشتر کار کردم .اما سرعتش فکر کنم بالاتر بود در خوندن نسبت به u700 ) در مورد مقاومت هم فکر نکنم ضعیف باشه و کلا همه سامسونگها در بدنه محکم و قوی هستند .
اما U700 من کیبوردش با کیبورد U700 که تو عکس سایت GSMARENA هست متفاوته و در واقع تو سایت مذکور کیبوردش شبیه u600 هست از بچه هایی که دارن سوالم اینه که کیبوردشون چه شکلیه؟ (برنامه و بازی یکی یاد بده توروخدا).
Last edited by admiral_cavandish; 14-06-2008 at 10:14.
bache ha site moarefi konid ke bazi va barname haye makhsoose U700 dashte bashe!!
getjar.com و mobile9.com
agha toro khoda yeki yad bede chetori mishe game va barname rikht rooye U700!?!?!
Salam baro bach
agha man movafagh shodam ham barname ham bazi berizam dar avalin forsat amoozeshe kamele farsi ro baratoon mizaram
felan bye
دستت درد نکنه امیدوارم واقعا به قولت عمل کنی و بطور واضح و دقیق برامون آموزش بدی .
آخرشم دم خودت گرم که یاد گرفتی و گرنه به امید کسی وا می ستادی حالا حالاها درگیر بودی
نصب جاوا روی گوشی سامسونگ U700 :
نخست شما باید برنامه های زیر را دریافت کنید ولی آنها را نصب نکنید :
Driver:Bitpim:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- درایور را از حالت فشرده خارج کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- برنامه " Bitpim" را نصب کنید.,ولی اجراش نکنید
1)کد زیر را در گوشی وارد کنید :
*#6984125*# ( از چپ به راست : ستاره مربع شش نه هشت چهار یک دو پنج ستاره مربع )
-شما به قسمت "Admin Settings" وارد شده اید.
منوی 4 (Internals) را انتخاب کنید . برای Master Key هم این کد را وارد کنید:
*#9072641*# (از چپ به راست : ستاره مربع نه صفر هفت دو شش چهار یک ستاره مربع)
-بعد وارد Test mode بشید
2)دکمه های زیر را به ترتیب بفشارید :
[9]Common >بعد> [6] USB Configuration >بعد> [2] Qualcomm USB[*]
حال عبارت زیر نمایش داده می شود :
Plz Reconnect the Cable.0
3)اکنون کابل را به گوشی و کامپیوتر وصل کنید.>> به کنترل پنل رفته و جستجوی سخت افزار جدید را انتخاب کنید (البته خود ویندوز قبل از شما این کار را شروع می کند) .
اگر این کار نشد برید تو contro; panel بعد توی add new hardwere و ادامه ی زیر...
در هنگام نصب تنظیم دستی (Manual) را انتخاب کنیدو برای آن همان پوشه برنامه Qualcommdriver را انتخاب کنید
4)برنامه "Bitpim" را اجرا کنید و از منوی Editگزینه ی Settings را برگزینید
در اینجا Phone type را بر روی Other CDMA phone قرار دهید . و برای Com Port هم می توانید بر روی Browse (روبرویش) کلیک کنید و پورت مورد نظر
را انتخاب کنید (مثلا برای من : Qualcomm Diagnostics Interface 3197 (COM7)).
بر روی "OK" کلیک کنید.
5)حال به منوی "View" بروید و گزینه ی "View File System" را فعال کنید
6)در سمت چپ برنامه بر روی Filesystem کلیک کنید. در سمت راست یک پوشه ی آبی رنگ دیده می شود. بر روی + در کنار این پوشه کلیک کنید.
عبارت … retrieving ظاهر می شود و پس از مدتی لیست پوشه ها (در قسمت میانی) و لیست فایل ها (درسمت راست) پدید می آید.
7)هم اکنون به Media و پس از آن به Games بروید و فایل های .jar و .jad را در این پوشه کپی کنید.(با dragdrop یا راست کلیک کردن روی قسمت راست و انتخاب new file)
8)دیگر می توانید کابل را در بیاورید.
حالا کامل از منوهای موبایل بیرون اومده و باز این کد ها را بزنید:
*#6984125*# ( از چپ به راست : ستاره مربع شش نه هشت چهار یک دو پنج ستاره مربع )
1) منوی 4 (Internals) را انتخاب کنید . برای Master Key هم این کد را وارد کنید:
*#9072641*# (از چپ به راست : ستاره مربع نه صفر هفت دو شش چهار یک ستاره مربع)
2) منوی شماره 7 (Storage settings) را انتخاب کنید .
3) شماره های 1 Update media databaseو شماره ی 2 Update Java DB و شماره ی 8 Create AX Dat File را بفشارید.
نکته : بازی ها و برنامه ها را ازطریق خود گوشی حذف نکنید و باید آن را از طریق Bitpim حذف کنید.
**وقتی پورت را انتخواب کردید در صورت جواب ندادن و ظاهر نشدن فایل ها در قسمت view.. دیگر پورت ها را انتخواب منید حتی اگر به اسم دیگی هم بود
بازم سوال داشتین بگین
خلاصه که ترجمه کردن ه متن اتگلیسی و ور رفتن با این کدها کمی وقت گرفت ولی بالاخره شد
خوش باشید
Last edited by metal gear; 18-06-2008 at 15:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)