معمولا پيشنهاد ميكنن از صبا بگيرين نماينده ش هم بالا نوشته. اما adsl 2 من تو مشهد نديدم. تو سايت شاتل يه چيزايي نوشته ولي مشهدو ساپورت نميكنه.
معمولا پيشنهاد ميكنن از صبا بگيرين نماينده ش هم بالا نوشته. اما adsl 2 من تو مشهد نديدم. تو سايت شاتل يه چيزايي نوشته ولي مشهدو ساپورت نميكنه.
1-شما اول بايد ببيني كدوم ISP ها منطقه مخابراتي شما را پوشش مي دهند
حتي اگر هم پوشش بدهند،ممكن است پورت خالي نداشته باشد.
سپس بايد ببيني چه نوع مصرفي مي خواهي داشته باشي؟ دانلود؟ وبگردي؟
حال بر اساس اين پارامترها و قيمتهاي سرويس دهنده ها مناسب ترين را انتخاب كن.
2-هر ISP يك جور عمل مي كنه.
3-فناوري ADSL2+ پيشرفته تر از ADSL است. در فناوري ADSL سرعت اينترنت شما وابسته به فاصله تان تا مركز مخابراتي منطقه تان است. هرچه فاصله كمتر، سرعت بيشتر.
4-خير.
5-در انجمن مربوطه سوال كن.
در مورد سوال 2 شما بايد بگم كه يك هزينه 10000 تومان شما بايد به مخابرات بديد براي اينكه خط adsl رو براي شما فعال كنند و ربطي به شركت خدمات دهنده نداره . و فكر نمي كنم شركت براي نصب مودم از شما پولي دريافت كنه. لااقل در مورد سابين خراسان كه من ازش سرويس گرفتم اينجوري بوده.
موفق باشيد
اين شركت adsl2 ميده : فن آوا گستر توس
اگه آدرس خواستي بگو برات بذارم .
من كاتالوگ خدمات شركت فن آوا گستر رو الان دارم ولي براي adsl2 اصلا محدوديت دانلود و نداره . ولي براي adsl معمولي براي هر گيگا بايت حجم مصرفي يه هزينه اي نوشته . ميشه بگيد قضيه چيه ؟
اينم تعرفه هاش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزيز
يه سوال داشتم .
مثلا اگرمن سرويس s1 رو انتخاب كنم كه هزينه اون 9000 تومان و 2gig ( شش هزار ) حجم مصرفي ام باشه به علاوه 3000 تومان آبونمان و 6در صد عوارض و ماليات . پس كل هزينه من ميشه حدودا ميشه 20000 تومان براي هر ما ه . درسته ؟
بقيه شركتها كه براي حجم مصرفي كه اضافه نميكيرند قضيه اين چيه ديگه ؟
اون هزينه آبونمان و عوارض رو همه شركتها ميگيرند ؟
من جاي تو باشم از سابين مي گيرم. ببين اگه ساپورتت ميكنن از همونا بگيري بهتره. منم منتظرم تا ماه ديگه ما رو هم ساپورت كنه.
تعرفه هاش رو داري بذاري ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)