دوست عزيز منظور من سورس سايت بود كسي هست بتونه كد دانلودر رو از اين سايت اناليز كنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز منظور من سورس سايت بود كسي هست بتونه كد دانلودر رو از اين سايت اناليز كنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milad_badboy; 15-06-2008 at 21:36.
not found
The page you requested cannot be found.
• If you typed the URL(address) yourself, please make sure that the spelling is correct.
• If you clicked on a link to get here, there may be a problem with the link.
• Try using your browser's 'Back' button to choose a different link on that page, or use search to find what you are looking for.
بانام خدا
با سلام
من به خاطر شرایط کاری ام این ویروس را تقریبا 20بار از روی کیس های مختلف پاک کردم و تجربه ام را می نویسم
1-(راحت ترین راه ) اگر از ویروس شدن کامپیوتر چند روز بیشتر نمی گذرد از system restor تاریخ سیستم را چند روز عقب می کشی
2- از برنامه Anti-Virus-Mrpn-for kazme استفاده کردم که در 50در صد موارد جواب میدهد
3 - اگر نشد همین برنامه را درsefe mod اجرا میکنیم
4 اگر به حالت sefe mod نرفت ویندوز را عوض کنید و همان لحظه که صفجه نهایی ویندوز بالا آمد سیست م را ری استارت کرده و همان کار را انجام می دهیم که 100درصد این جواب داده
شما مطمئن باش اگر برنامه نویسه قدرتمندی بود بی پول نمیموند. طرف عقده خود بزرگ بینی داره شک نکن مثلا الان اگر پست شما رو ببینه که چه لقب بالایی بهش دادی کلی خوش خوشکش میشه!!!!!
با دانلود اين آنتي براي هميشه با تمام ورژن هاي اين ويروس خداحافظي كنين:
--> شروع : ابتدا آنتي ويروس را با کليک بر روي لينک زير دانلود کنيد :
شکل کلي آنتي ويروس به صورت زير است :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[IMG]http://kazmegheyz.persiangig.com/images/main.jpg[/IMG
حال جهت از بين بردن ويروس مراحل زير را به ترتيب انجام دهيد :
1) بر روي ذره بين کليک کنيد : جهت جستجو براي ويروس کظم غيظ (تمام ورژن ها) بر روی کلیک کنید .
2) در صورت ویروسی بودن سیستم آنتی ویروس به این صورت می شود
3) متن پیغام را بخوانید :
پس از کلیک بر روی دکمه « بلی » سیستم شما Restart خواهد شد و تنها ویروس نسخه 1 را حذف خواهد کرد
توجه مهم :: سیستم شما به احتمال زیاد ویروس نسخه 2 را نیز دریافت کرده است پس حتما بعد از این که مراحل بالا را انجام دادید و سیستم شما Restart شد دوباره آنتی ویروس را اجرا کرده و مراحل بالا را طی کنید
توصیه میکنیم که این کار را تا سه بار انجام دهید یعنی در هر بار پس از اینکه سیستم Restart شد آنتی ویروس را باز کرده و مراحل بالا را طی کنید ..
این کار را تا زمانی ادامه دهید که بعد از زدن بر روی ذره بین این پیغام ظاهر شود .
اين ويروس تو گوشي و كامپيوتر دوستم بود
با كاسپر خونش رو ريختم
يا حق (:
سلام ...
همين چند ساعت پيش داشتم توي نت مي چرخيدم يه دفعه اي پيام اومد و من كه با opera كار مي كردم بسته شد.
بعدش هم ديگه هر كاري كردم باز نشد. تا الان يه دفعه باز شد.
با روش هاي قبلي هم پاك نميشه. دو سه تا فايل براي پاك كردن اين ويروس هم داشتم امتحان كردم نشد.
اين هم عكسش. به هر حال به خاطر متنش متاسف ام. احتمالا از اين بچه هاي تازه به دوران رسيده بوده كه تازه اين كلمه رو ياد گرفته:
![]()
اگر تونستی فايل ويروسی برنامه رو جايی آپلود کن
از چه آنتی ویروسی استفاده می کنی؟
می تونی فایل ویروس رو یه جایی آپلود کنی و برای اون شرکتی که داری از آنتی ویروسشون استفاده می کنی بفرستی تا اونو بررسی کنند و براش پچ امنیتی درست کنند.
سلام
بحث و گفتگو در مورد ویروس kazmeh ghayez توی تاپیک زیر انجام می شه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خواست ویروس نیز در تاپیک زیر انجام می شود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)