باشه من تسلیمم...آقا مهدی عزیز، اولا باید خدمت شما عرض کنم که برنامه من به هیچ وجه قابل مقایسه با نگارستان نیست. حجم کارها و امکاناتی که دریچه داره رو نگارستان نداره. نگارستان بسیار سنگین و کند عمل میکنه و همین باعث شد تا به پیشنهاد بهروز عزیز ، ایده طراحی دریچه خلق بشه.
ثانیا به هرحال برنامه نوشته شده با پلت فرم دات نت ، بدیهی است که کمی بیشتر از برنامه های مستقل از دات نت فضا نیاز داشته باشند که البته در مقابل امکانات فراگیر و پایداری برنامه های مبتنی بر دات نت فکر نکنم ایراد زیادی باشه اونهم با سیستمهای پیشرفته امروزی. ولی به هرحال سعی میکنم در ورژن جدید تا حدی فضای مموری اشعال شده رو کمتر کنم.![]()
واقعیتش حق باشماست یه جورایی سرعت لود شدن ابتدایی نگارستان بسیار کند بود....
یکی از دلایلی که من سراغ نرم افزار شما اومدم و نگارستان را پاک کردم همین بود.......
======================================
خب شالینه خانم اگه یه کاری انجام بدی فوق العاده میشه....
امکان اذان گفتن....
ینی یه فایل صوتی اذان قرار بدین که به محض رسیدن ساعت به موقع اذان به همراه یه کادر اذان پخش بشه (مثل نرم افزار نگارستان)
البته چون ممکنه برای برخی مشکل باشه دانلود فایل صوتی (چون حجم نرم افزار بالاتر میره) این فایل را جداگانه آپ کنید....... اینطوری نرم افزارتون فوق العاده میشه......
آیا برنامه شما قابلیت اجرای خودکار با شروع ویندوز را دارد یا خیر؟(با قابلیت حذف این ویژگی)خوب دیگه....بله در همین ورژن برنامه اتوماتیک وار میره به بخش StartUp رجیستری. برای حذفش باید بری به بخش MsConfig ویندور. در ورژن جدید این اختیار به کاربر داده شده است که خودش اجرای خودکار رو تعیین کنه.
منم منظورم دقیقا همین بود ینی یه گزینه تو نرم افزارتون اضافه کنید به این صورت که با غیرفعالکردن اون دیگه نرم افزار با ویندوز بالا نیات....