تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 104

نام تاپيک: نرم افزار دریچه - کاملترین دستیار دسکتاپ و تقویم رومیزی

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آقا مهدی عزیز، اولا باید خدمت شما عرض کنم که برنامه من به هیچ وجه قابل مقایسه با نگارستان نیست. حجم کارها و امکاناتی که دریچه داره رو نگارستان نداره. نگارستان بسیار سنگین و کند عمل میکنه و همین باعث شد تا به پیشنهاد بهروز عزیز ، ایده طراحی دریچه خلق بشه.
    ثانیا به هرحال برنامه نوشته شده با پلت فرم دات نت ، بدیهی است که کمی بیشتر از برنامه های مستقل از دات نت فضا نیاز داشته باشند که البته در مقابل امکانات فراگیر و پایداری برنامه های مبتنی بر دات نت فکر نکنم ایراد زیادی باشه اونهم با سیستمهای پیشرفته امروزی. ولی به هرحال سعی میکنم در ورژن جدید تا حدی فضای مموری اشعال شده رو کمتر کنم.
    باشه من تسلیمم...
    واقعیتش حق باشماست یه جورایی سرعت لود شدن ابتدایی نگارستان بسیار کند بود....
    یکی از دلایلی که من سراغ نرم افزار شما اومدم و نگارستان را پاک کردم همین بود.......

======================================

خب شالینه خانم اگه یه کاری انجام بدی فوق العاده میشه....

امکان اذان گفتن....
    ینی یه فایل صوتی اذان قرار بدین که به محض رسیدن ساعت به موقع اذان به همراه یه کادر اذان پخش بشه (مثل نرم افزار نگارستان)

البته چون ممکنه برای برخی مشکل باشه دانلود فایل صوتی (چون حجم نرم افزار بالاتر میره) این فایل را جداگانه آپ کنید....... اینطوری نرم افزارتون فوق العاده میشه......

آیا برنامه شما قابلیت اجرای خودکار با شروع ویندوز را دارد یا خیر؟(با قابلیت حذف این ویژگی)
    بله در همین ورژن برنامه اتوماتیک وار میره به بخش StartUp رجیستری. برای حذفش باید بری به بخش MsConfig ویندور. در ورژن جدید این اختیار به کاربر داده شده است که خودش اجرای خودکار رو تعیین کنه.
    خوب دیگه....
    منم منظورم دقیقا همین بود ینی یه گزینه تو نرم افزارتون اضافه کنید به این صورت که با غیرفعالکردن اون دیگه نرم افزار با ویندوز بالا نیات....
    Last edited by mehdi_vsgh; 06-03-2008 at 07:10.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون بابت برنامه
    برنامه خوبیه بدردم می خوره شدید

ساعت برنامه رو نمیشه تغییر داد

عکس رو نگاه کن همیشه همین ساعت رو نشون میده (ساعت جهانیه؟) نمیشه مثلا ساعت تهران رو نشون بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    برنامه ی خیلی خوبیه.من که دانلود کردم.منتظر نسخه ی 2 هستم.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه پیشنهاد دیگه

تو قسمت محاسبه اینترنت اگه ممکنه یه بخش بزارین که بتونه گزارش کامل از جمله

مجموع کل زمان اتصال
    نشان دادن زمان تک تک اتصالات
    و محاسبه هزینه اتصال به اینترنت
    و اینکه شبکه هوشمند یا غره

را در یک فایل مثلا txt ذخیره کند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها خسته نباشین
    من برنامه رو اجرا کردم با این پیغام مواجه شدم اگه میشه کمکم کنید
    با تشکر meysam 220
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از تلاش شما برای ساخت این نرم افزار تشکر و قدردانی می کنم

لطفا مرا در خطای بوجود آمده راهنمایی بفرمایید
    Last edited by meysam220; 06-03-2008 at 16:54.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

شما دوست عزیز احتمالا نرم افزار net framwork روی سیستمتون نصب نیست اونو نصب کنین مشکل حله

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

منتظر ورژن دو باشيد .

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با سلام

دوستان من وقتی می خوام برنامه رو اجرا کنم این ارور رو میده:

من هم net framwork 1 رو نصب کردم هم 2.

سوال:مسیر نصب این برنامه کجاست؟

وقتی خواستم نصب کنم توجه نکردم.دیگه هم ستاپش نمیاد.

ممنون میشم کمکم کنید.

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

سلامی مجدد.
    گروه در حال کار بصورت فشرده و تمام وقت بر روی نرم افزار دریچه ورژن 2 می باشد. ورژن 2 بجای اینکه یک تقویم ساده باشد، در واقع یک کارگاه حرفه ای و فول اتوماتیک نمایش و چاپ تقویم می باشد. علاوه بر چاپخانه تمام حرفه ای دریچه، امکانات فراوان دیگری نیز در برنامه گنجانده شده است که بوقت مقتضی از آن مطلع خواهید شد.
    با توجه به اینکه دوستان بسیار تیزبینی دارم و نظرات بسیار راه گشایی رو در این تاپیک ارائه کرده اند. به اتفاق تیم برنامه نویسی دریچه تصمیم گرفتیم تا بین کسانی که وقت خود را صرف ارزیابی و نظردهی کردند با کسانی که هیچ نظری ارائه نداده اند تفاوتی قائل شویم. لذا این نسخه رو در 3 کلاس تهیه کرده ایم و هم اکنون مراحل تست نهایی خود را پشت سر میگذارد.
    کلاس 1: فقط تقویم بدون امکانات جانبی و امکانات چاپ. این نسخه در همین تاپیک برای استفاده عموم ارائه خواهد شد و رایگان می باشد.
    کلاس 2 : نسخه حرفه ای فول. با تمام امکانات جانبی و قفل سخت افزاری. این نسخه نیز در همین تاپیک ارائه خواهد شد ولی برای دریافت کد فعال سازی شرایطی لازم خواهد بود که در راهنمای برنامه قید شده است. ( تاکید میکنم این نسخه نیز رایگان است ولی برای فعال سازی شرایطی لازم است که در برنامه به آنها اشاره شده است)
    کلاس 3 : -نسخه سفارسی- نسخه حرفه ای با تمام امکانات جانبی. این نسخه برای دوستان ارجمندی که زحمت کشیدند و در همین تاپیک نظرات خود را ارائه دادند بصورت سفارشی تهیه شده است. نسخه سفارشی کاملترین نسخه بوده و امکانات فوق العاده ای در آن گنجانده شده است. علاوه بر آن، این نسخه توسط گروه امضا شده است و تصاویر پرسنلی گروه نیز در این نسخه وجود دارد. و عبارت "تقدیم میشود به: نام کاربر" در آن قید شده است. دوستانی که در این تاپیک نظر داده اند یک ایمیل موافقت به آدرس Shalineh @ gmail . com ارسال نمایند تا نرم افزار سفارشی ، بعد از تست نهایی به آدرس پست الکترونیک آنها ارسال شود.

تاکید میکنم نسخه 2 دریچه، متفاوت با آنچه در نسخه 1.1 دیدید، می باشد. در یک کلمه عرض می کنم یک سورپرایز واقعی.
    Last edited by shalineh; 07-03-2008 at 09:25.

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •