اول configure میکنم
بعد make میکنم
بعد استارت
----------------------------
این که شما گفتی gmake -k رو هم زدم ولی ارور داد
میگم نکنه مشکل از لینوکسه ..من از لینوکس اوبونتو استفاده میکنم...
اول configure میکنم
بعد make میکنم
بعد استارت
----------------------------
این که شما گفتی gmake -k رو هم زدم ولی ارور داد
میگم نکنه مشکل از لینوکسه ..من از لینوکس اوبونتو استفاده میکنم...
مطمئنی اصلا توی دایرکتوری خود ترایلن این کار ها را کردی ؟
توی scr نباید بکنی ها ...
اره تو دایرکتوری اصلی این کارو میکنم ولی ....
مشکل از لینوکس انگار نه؟
سلام
من بازم اومدم
مشکل از لینوکس بود یه سوزی 10 گرفتم نصب کردم اصلا مشکلی نداشت هیچ اون فایل های کتابخانه ای رو هم خودش داشت
حالا یه سوال
من تری لیرن رو اجرا کردم حالا مشکل اینجاست اون فایلی که تو اموزش گفته شدهmaindecsgin.cpp یه همچین چیزی وجود نداره
![]()
منم پیداشون نکردم![]()
چیز زیاد مهمی نیست .. توی همون player team بنویسی خیلی بهتره ..
سلام به همه فعالان عرصه هوش مصنوعی و شبیه سازی فوتبال! تاپیک فوق العاده ای دارین، من هم برنامه نویسی میکنم و علاقه زیادی به شبیه سازی فوتبال دارم،امسال هم قراره علاوه بر مسابقه برنامه نویسی در قسمت soccer simulation هم شرکت کنم، قراره با ویرایش کد تیم مرصاد شرکت کنیم. نکات مفیدی را توضیح دادین و میشه ازش به عنوان مرجع استفاده کرد ولی از الگوریتم حمله و گل زدن خبری نیست!
راستی ببخشید آقا محسن میشه بپرسم کدوم مدرسه درس میخونین؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
inodetراستی ببخشید آقا محسن میشه بپرسم کدوم مدرسه درس میخونین؟
فضولی نباشه، تو کدوم شهره ،مریخ که نیست؟!!!
آخه منم تو مدرسه nodet تهران (علامه حلی) هستم.
Last edited by Mehrdad-bx; 17-02-2008 at 16:12.
منم یه لینوکس یوبونتو(اوبونتو یا هر چیزی) داشتم از این مشکلا و دردسرها زیاد داشت، یه سوزی 10 گرفتم خودمو راحت کردم! کلا یوبونتو با شبیه سازی فوتبال حال نمیکنه.
رکوعی و صالحه؟! مصطفی رکوعی و محمد صالحه رو که نمیگین، آخه ما دو تا معلم کامپیوتر به این نام ها داشتیم،(و البته آقای رکوعی داریم!). چیزی در این باره نگفته بودند، فقط بحث های مختصری در رابطه آموزش شبیه سازی فوتبال داشتند.به ما هم گفته بودند تو حلی نت مال دبیرستان علامه حلی شرکت کنیم و کد تیم مرصاد رو به ما دادند. 1 سال همسایه آقای رکوعی بودیم! اگه اینارو میدونستم ولش نمیکردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)