درایوری های لپتاپ snoy vgn-cr220e رو مبخواستم
ممنون
ممنون
درایور ایکس پی برای مدل Vgn-fe865e میخواستم لطفا کمک کنید
دوستان من یه لپ تاپ دارم که تازه ریکاوری کردم ولی USP هاش کار نمیکنه فکر کنم شناخته نشده این صفحه زیر مربوط به درایور های مدل لپ تاپ من هست لطفا بگید کدوم درایور مربوط به یو اس پی هست تا دانلود کنم وانشا ا.. مشکلم حل بشه
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیر جان خدمت شما ( همه لینک ها مستقیم هستند ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
برای ویستا :
البته یک سری هم برای XP دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای XP :
شما می توانید هم از سایت FTP سونی و همچنین از سایت سونی خاورمیانه درایورهای مشابه را دانلود و استفاده کنید چون سری این ها یکی هستند:
به بخش VGN-CR2 Series بروید و با توجه به ورژن ویندوز دانلود کنید
این لینک ها هم بصورت مجموعه ای هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by REGISTERED USER; 17-04-2008 at 22:29.
البته برای کار کردن USB ها ، گمان نکنم نیازی به نصب درایور باشه ! ولی شما این رو امتحان کنید ، احتمالآ نتیجه بگیرید :
درایورهای لپ تاپ شما به صورت یکجا موجودی نیست و باید تک تک از سایت های مربوطه دانلود کنید که در صفحه اول کامل توضیح داده شدهدرایور ایکس پی برای مدل Vgn-fe865e میخواستم لطفا کمک کنید
بله ... دقیقا شما باید درایورهای چیپست مادربرد که اینتل هست رو نصب کنیددوستان من یه لپ تاپ دارم که تازه ریکاوری کردم ولی Usp هاش کار نمیکنه فکر کنم شناخته نشده این صفحه زیر مربوط به درایور های مدل لپ تاپ من هست لطفا بگید کدوم درایور مربوط به یو اس پی هست تا دانلود کنم وانشا ا.. مشکلم حل بشه
کد:
کد:
ممنون از همه که جواب دادید اما یه سوال دسگه من اگه بخوام Xp یا ویستا التیمیت با این مدل لپ تاپ نصب کنم چطوری میتونم درایورهاش رو گیر بیارم(مگه درایور های ویستا که روش هست وبی زینس هسا با التیمیت فرق میکنه که توی سایت سونی اسمی از التیمیت نیست؟)
البته بگم من از درایور ها بک اپ گرفتم ولی وقتی خواستم اونا و وی ویستا التیمیت که خودم نصب کرده بود نصبشون کنم هیچ کدومشون درست کارنکردند خیلی برا جالب بود بدونم از چه ترفندی استفاده میکنند که روی ویستا التیمیت جواب نمیده(البته به صورت تک تک از سایت خود سونی هنوز دانلود نکردم)
لطفا در این زمنه هم راهنمایی بفرمایید
نه مشکل اینجاست که برنامه اینستالر سونی میاد و ورژن ویندوزت رو چک میکنه ... البته درایورها مشکلی برای نصب ندارند و یکی هستند و برای سیستم فرق نداره چه نسخه ویستایی ( بجز بیتش ها ... مثلا 32 بیتی با 64 بیتی فرق داره) ... اما اگر میخوای خیالت راحت باشه از برنامه Driver genius backup professional استفاده کن ... این برنامه از درایورهات بک آپ میگیره و بعد نصب ویندوز میتونی کامل برشون گردونی ... خیلی راحت و بی دنگ و فنگ
با این نرم افزار که گفتم بک اپ گرفتی ؟ برنامه دیگری به نام driver magician هم هست برای بک اپ گیری کارش خیلی خوب و دقیقه :
دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by REGISTERED USER; 18-04-2008 at 14:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)