درسته رنگ سبزو یه مقدار پررنگ نشون داده k800 ولی رنگ زرد عکس d600 شده کرمی.
میشه بگی کی و کجای آبادان این عکسارو گرفتی؟
ما از این رنگ سبزا زیاد داریما اینجا![]()
درسته رنگ سبزو یه مقدار پررنگ نشون داده k800 ولی رنگ زرد عکس d600 شده کرمی.
میشه بگی کی و کجای آبادان این عکسارو گرفتی؟
ما از این رنگ سبزا زیاد داریما اینجا![]()
بابا فیلم بازی نکن ما خودمون کارگردانیم چطور کا800 3مگا هستش بعد دی600 2مگا اونوقت حجم عکس دی600 بیشتره حداقل می گفتی این عکس دی900 یا یو600 می شد باور کرد
در اینکه عکس پایین با یو600 گرفته شده شکی نیست و عکسی که بالا گرفته شده با کا800 هم شکی نیست.
ولی عکس باید به سایز واقعی باشه چون ببخشیدا منظوری ندارم وقتی توی تنظیات عکس میری creatio software رو acdsee system نشون میده در صورتی که در سایز واقعی فکر کنم فریمور گوشی رو نشون میده.
در ضمن عکسهای کا800 در محیطهای مختلف باید تنظیم بشن به نظر خودم یکی از نقاط ضعف کا800 نسبت به ان73 عکسهایی هستش که در محیط باز به خصوص محیطهایی که نور زیاد دارن هستش که با ور رفتن به تنظیماتش تا یه حد بسیار زیادی خوب میشه.
نه اقا همه عکسا درسته.اولی k800 دومی d600
بابا فیلم بازی نکن ما خودمون کارگردانیم چطور کا800 3مگا هستش بعد دی600 2مگا اونوقت حجم عکس دی600 بیشتره حداقل می گفتی این عکس دی900 یا یو600 می شد باور کرددیگه ایراد بنی اسرائیلی نگیرید. درسته اولی K800 دومی d600در اینکه عکس پایین با یو600 گرفته شده شکی نیست و عکسی که بالا گرفته شده با کا800 هم شکی نیست.
یه حسی به من میگه اون عکسی که با کا800 گفته شده با وایت بالانس cloudy هستش چون معمولا با این تنظیم تصاویر و رنگها بسیار گرم به نظر میرسه.
اتفاقا میخواستم بگم.تو cloudy اصلا عکسا قهوه ای میشه.
کا 800 و دی 600 چه ربطی به تایپیک دارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)