8 گیگ 225 تومن - 4 گیگ حدود 185 تومن - 2 گیگ حدود 160 تومن
8 گیگ 225 تومن - 4 گیگ حدود 185 تومن - 2 گیگ حدود 160 تومن
پس zen بهتره یا ml?کیفیت صدای کدوم بهتره؟با توجه به اینکه قیمت zen به نسبت گرونتره به علت حافظه فلش
Zvm در ظرفیت 30 گیگ هم بعد از یه مدت که نبود بالاخره اومد.220 هزار تومان.
اما گویا 60 گیگ نایاب شده!
مقایسه این تیپی شاید کار درستی نباشه ، چون zen انقدر توی بازار نبوده که متخصصین در مورد این وجوه تخصی ترش نظر بدن ... اما یه چیز مشخصه : کیفیت صدای zvm خیلی بالاست و در عین حال zen هم کیفیت صدای خیلی خوبی داره که واسه اکثر مصرف کننده ها کاملا کافیه ...
جالبه .. مرسی
من میخوام یه Mp3 player سامسونگ بگیرم و چند سالی (4 سال ) هم هست که سامسونگ دارم و به شدت ازش راضی ام !
اطلاعاتی در مورد مدل های جدید - امکاناتشون (DNs , Line Rec , Radi , Screen , Video و...... ) - قیمیت و ... می خواستم !
همچنین اگه پیشنهادی دارین بگین ؟
مرسی از همگی
راستی نظرتون در مورد سونی چیه ؟ راستی این Sonic Stage چه مشکلی داره که این قدر همه در موردش دارن میگن ؟؟
راستی الویت ها هم اول برام کیفیت صدا و بیس هست و دوم امکانات !
خلاصه یه چیز تک میخوام دیگه !
بازم مرسی از همگی
این سوال واقعا بی جوابه .. مثل اینه که بگی "من می خوام موبایل بخرم ، اطلاعاتی در مورد موبایل های جدید و امکاناتشون می خوام " ... میشه 70 صفحه مطلب ! ..
بودجه ات چقدره ؟ ...
سونی خوبه - کیفیت صداش خیلی خوبه ... انتقاداتی به نرم افزارش وارده ... که البته ممکنه واسه خیلی ها هم قابل تحمل باشه ... اما مساله اینه که اصلا خیلی از مدلهای رقیب ، نرم افزار نیاز ندارن ، چه برسه به یه نرم افزار که خوشدست هم نباشه ...
بودجه ام 250 هست
من مشکلی ندارم با Sonic Stage ندارم فقط سوال کردم ببینم چرا همه پشت سرش بد میگن !!
منظورم از سوال اول هم اینه که چند تا مدل پیشنهاد بدین که بلندی و کیفیت صداش عالی باشه ..
با سلام.
من يك mp3 player ميخوام بگيرم در حد عادي.
كيفيت صدا و بيس اصلا مهم نيست.
يه چيزي نباشه كه 2روزه خراب بشه.
باتريش قابل شارژ باشه (ليتيومي)
نياز به نرم افزار نداشته باشه (ums)
حد اقل 1گيگ
screen داشته باشه كه بتونم اسم فايل و فولدرش رو ببينم
قيمتش هر چي باشه مشكلي نيست.
Last edited by Seyyed_110; 12-02-2008 at 07:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)