واقعا خنده داره من چند شب پيش دوربين ان 73 و كا 800 را مقايسه كردم كا 800 ان 73 را قورت ميده حالا كا 850 را با ان 95 مقايسه مي كنيد
خوبي سوني اريكسون اينكه مي توان ورزن دور بينش را عوض كرد ولي نوكيا چي
بايد جلوي كا 850 سامسونگيا لنگ بندازن
واقعا خنده داره من چند شب پيش دوربين ان 73 و كا 800 را مقايسه كردم كا 800 ان 73 را قورت ميده حالا كا 850 را با ان 95 مقايسه مي كنيد
خوبي سوني اريكسون اينكه مي توان ورزن دور بينش را عوض كرد ولي نوكيا چي
بايد جلوي كا 850 سامسونگيا لنگ بندازن
اجرتون با ابا عبدالله!در ضمن متوجه شدم که یک ساله دارم برای عمه ام روضه میخونم و کاربرای جدید رو هم باید براه راست هدایت کرد!!!!
آره مخصوصا تو 3MP که K800 حرف نداشت ولی انگار تو 5MP سونی کم آورده در برابر سامسونگ.پس باید بگیم ایول سامسونگ
راستی چرا کیفیت فیلم برداری 5MP ها رو با هم مقایسه نمیکنن؟فکر کنم تو فیلم برداری 5 MP ها هم سامسونگ بهترین باشه.چون سامسونگ همیشه تو فیلم برداری 20 ه.
من هم تقریبا 10 روز پیش G800 رو دیدم.مثل بقیه گوشیهای کشویی سامسونگ خوش دست و خوشگل بود.رنگش هم عالی بود.اتفاقا دکمه زومش هم راحت و نرم بود سامسونگ جان!!!
فقط یه ذره گوشی تو چشم توپول بود
ولی بازم میگم خوشگل بود
داداش این 2 تا Camera Phone هستن.یعنی رقابت اصلیشون تو دوربینشونه.اگه خودت اعتراف میکنی که G800 دوربینش بهتره پس دیگه ....
کجای چی خنده داره عزیز؟؟؟؟اینکه دوربین K800 از n73 بهتره؟؟؟(البته تو عکس)مگه کسی گفته نیست که تو میگی خنده داره؟؟؟
K850 رو با N95 مقایسه نکردند.اگه موضوع تاپیک رو بخونی میبینی با G800 Samsung مقایسش کردن!!!!!!
ورژن دوبین چیه؟؟؟من که تا حالا نشنیدمیکی به منم بگه این ورژن که میگن یعنی چه؟؟؟
آها.چون عکس های G800 بهتر از K850 در اومده (البته به قول سایت GSM Arena) باید سامسونگی ها لنگ بندازن؟
بیخیالشون داداش.حرص نخور.موهات سفید می شه ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)