فکر نکنم بیشتر بشه .یعنی نباید بشه ...نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم بیشتر بشه .یعنی نباید بشه ...نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه توصیه به اونایی که ان95 دارن... از قسمت لغزش به سمت پایین این گوشی خیلی استفاده نکنین که تو لق شدن خیلی تاثیر داره..
این رو یکی از تعمیر کارا بهم گفت...چون خیلی ان95 واسه تعمیر آوردن مثکه...
تو مدل 8گیگ این مشکل حل شده.
نه کامل، ولی خیلی خیلی بهتر شده...تو مدل 8گیگ این مشکل حل شده.
خوب یکم لقی طبیعیه دیگه! گوشی مثلا از هر دو طرف کشوییه!
سخت نگیر اصلان جون...
توی این یخ بندون میترسم ببرمش بیرو حالا دسو پای خودم حهنم بشکنه!!!!گوشیه نشکنه!!!!!!
اما من هنوز میگم ان 95معمولی بهتره.اگه ان95 نبود حالا 8گیگشم نبود عزیزاااان
چی شد؟ رفتیم کل زدیم با ان73 موزیکال رومون کم شدنوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
عزیزم بلندیه صدای ان73 خیلی غوله فکر نمیکنم ان95 بهش برسه ولی خوب ان73 تو کیفیت یه خورده ضعیفه(البته یه کم بیشتر از یه خورده !!) ...نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما رو چه اصلی میگین مدل معمولیش بهتره؟نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین مجتبا جون هر چیزی دفعه ی اول که میاد خوبه بعدش خراب میشه اینو تجربه ثابت کرده خود شما:
کودومشون بهتره؟
هر روز گوشیتو بزنی توشارژ که هیچ مزاحمتیواست نداره یا لنز ناز 5مگای گوشیت خش بیفته و کیفیتش بیفته پایین؟مطمعنم که اولیو میپسندی هیچی بی عیب نیست هردو عیب دارند بستگی به سلیقس اما منی که گوشیو واسه دوربینش گرفتم محاله گ برم 8گیگشو بگیرم در ضمن من امتحان کردم صداشو تغییر محسوسی نداشت.
یه جورایی نوکیا با نذاشتن کاور لنز اشتباه کرده. ولی لنز فقط کثیف می شه و خش نمی افته...
نظر شما محترمه چون دلیل گفتین.منم رو اصلی که این مدل 8 گیگ حافظه داره و ظاهر بهتر و جدیدتری داره بیشتر دوسش دارم.خود نوکیا هم هر دو مدل رو با هم تولید می کنه.چون هر کدوم مشتری های خودش رو دارن...
موفق باشی دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)