امیر خان دستت درد نکنه ما منتظر سری دوم مقالات توپولتون هستیم
امیر خان دستت درد نکنه ما منتظر سری دوم مقالات توپولتون هستیم
متشکر از بابته مقاله زحمت کشیدید - انشاالله قسمت دوم هر چه زود تر آماده بشه
همچنان منتظر قسمت دوم هستیم.
سلام
یک سوال در مورد آنپک کردن ASProtect داشتم
فیکس کردن: چرا باید سکشن از فایلKernel32.dll را Memory Breakpoint بگذاریم
من وقتی این کار رو کردم و F9 رو زدم دو باره او پیغام نمایش داده شد (پیدا نکردن آدرس)
اگر می شود آن اسکریپتی که گفتید (VolX)را بگذارید.
و در مورد FSG:
در آنپک می که شما گذاشتید آن JMP (که ما را به OEP می برد) وجود داشت ولی در بیشتر فایل ها یی که با FSG پک شده وجود ندارد.
ممنون
Last edited by SMNsoft; 10-06-2009 at 18:09.
سلام
1) به 54 ( بالایی) یک نگاهی بیندازید.
2) به قسمت تمرینات آموزشی یک نگاهی بیندازید.
3)آقای AmirGooran : اگر صلاح دانستید در قسمت دوم مقاله آموزش آنپک کردن RLPack را آموزش بدهید.
ممنون
سلام
من دنبال يه شخص هستم براي باز كردن بازي (اصطلاحات ديگهاي كه دوستان براي اين واژه به كار ميبرن: گيم دولوپر، unpack كردن بازي، resorce كردن)
اگه كسي رو ميشناسيد بهم معرفي كنيد. توي اي دي ياهو هم ميتونيد برام آفلاين بذاريد parsnew_dot_com
1.شما همان فایلی رو تست کردید که من تست کردم؟
2.خوب،لابد فایل های شما مربوط به یک ورژن دیگه هست،البته مشکلی نیست،در کل این پکر چیزی نداره که بخوایم نگرانش باشیم،اگه بتونید OEP رو پیدا کنید،دامپ گرفتن و ریبیلد کردن،مشکلی نداره،برای پیدا کردن EP هم که خیلی ساده می تونید با توجه بخ حصوصیات زبان برنامه نویسی،راحت EP را پیدا کنید.
خيلي عالي بود
دستت درد نكنه
دستتون درد نکنه. مقاله خیلی عالی و پر محتواست.
یه پیشنهاد داشتم. به نظر من بهتره که آخر هر قسمت، یک سری از اصطلاحات به کار رفته تو متن رو معنی کنی. چون من با یک سری اصطلاحات (مثل VA و RVA) مشکل داشتم. البته به احتمال زیاد کسانی که یک کمی حرفه ای تر باشن معنی این چیزا رو می دونن ولی بازم اگه این اصطلاحات تعریف بشه بهتره.
امیدوارم قسمت دوم این مقاله هم به خوبی همین قسمت بشه.
بازم دستت درد نکنه.
اگه به اول مقاله یه نگاهی بندازی اونجا گفته .
صفحه 6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)