طراحی برد توی نسخه های SSC دیگه Reference نیست. ممکنه در آپدیتهای درایور آینده مشکل بوجود بیاد.
اگه با این قیمت اومده باشه یعنی حدود 15 درصد گرانتر از Inno3d ! به نظر من که ارزش نداره ...می گن Evga اومد!!!!!
420 هزار تومان!!!
طراحی برد توی نسخه های SSC دیگه Reference نیست. ممکنه در آپدیتهای درایور آینده مشکل بوجود بیاد.
اگه با این قیمت اومده باشه یعنی حدود 15 درصد گرانتر از Inno3d ! به نظر من که ارزش نداره ...می گن Evga اومد!!!!!
420 هزار تومان!!!
تا منظور از کلمه بهتر چی باشه. معمولا SSC ها به طور عجیبی بنچمارکهای خوبی ارائه می دهند ولی وقتی یک نسخه درایور جدید بیاد و باهاش کار نکنه، به چه درد میخوره ؟
KO ها به نظر من عالی هستند.
این خبر توسط اساتید و بازاریها تایید میشه؟می گن Evga اومد!!!!!
420 هزار تومان!!!
فک کنم ASC EDITSION باشه محصول Evga
اگه منظورت همینه که این سری اور شده خقن
درسته ACS سری ای هست که خیلی اورکلاک شده و خنک کننده اش فرق می کنه. ولی سری SSC معمولا توش چیزهایی که توسط NVIDIA ( و شرکا ... ) Lock شده اند رو Unlock می کنه...
به نظر شما اگه یه کارت xfx8800 gt xxx edition بخریم حول وهوش 330 هزار تومان بهتر نیست تا 420 هزار بدیم بابت evga 880gts 512m در صورتی که این دو چیزی از هم بیشتر ندارن !!!???
Gts کولینگ بهتری داره و اورکلاینگ بهتری هم داره ...
من هم موافق هستم...به نظر شما اگه یه کارت xfx8800 gt xxx edition بخریم حول وهوش 330 هزار تومان بهتر نیست تا 420 هزار بدیم بابت evga 880gts 512m در صورتی که این دو چیزی از هم بیشتر ندارن !!!???
این دو تا کارت تقربا 5 در صد تفاوت دارند پس جایز نیست این همه پول واسه این برند بدی یعنی اوجا.
البته برندهای ارزان خوب هستند مثل انو 3 دی.
البته این نظر شخصی من هست!شاید اصلا خودم هم اوجا خریدم...
البته اگه تو بازار باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)