بچه ها من رفتم امضام رو عوض کنم . الان در پوست خود نمیگنجم سعید و ممد به نظر شما کا800 خودم رو الان رد کنم و دبلوی950 بخرم و بعدش دبلیو960 یا اینکه صبر کنم تا سال بعد؟
بچه ها من رفتم امضام رو عوض کنم . الان در پوست خود نمیگنجم سعید و ممد به نظر شما کا800 خودم رو الان رد کنم و دبلوی950 بخرم و بعدش دبلیو960 یا اینکه صبر کنم تا سال بعد؟
چرا سال بعد؟قول میدم بیاد ایران 2 ماه بعد قیمتش مناسب شده
نه اقا جان چه کاریه...اگه دوست داری ضرر تو ضرر کنی کار اول رو انجام بده
اما اگه میخواهی حداقل ضرر رو کنی صبر کنی تا یه گوشی عمری بگیری تا 2 سالی راحت باشی از نظر هم خود گوشی هم کلاس گوشیت
اره والله ولی به سیمباینش نیاز دارم
دست دومش رو گیر آورم میرم میگیرمش فوقش ده 15تومان ضرر میکنم من قبلا ضررهای زیادی کردم که 10 تومان هیچی نیست.
می بینم که پررنگ شدی
برو بچ یخته هوای اقا مصطفی مون رو داشته باشید تا همیشه پررنگ باشه
دیگه پول ندارم هر چی دارم خرج عشقم میکنمدیگه برام پول اصلا اهمیتی نداره
![]()
سلام جناب zimka امیدوارم الان به اومدن w960 ایمان اورده باشین.
اره اگه به امضام نگاه کنی میفهمی.معلوم بود توی همین ماه میده بیرون.حداقل دو سه هفته باید قبل از سال جدید بده تا ملت برن بخرن![]()
649.95 دلار آمریکا (USD) بدون گارانتی :
کد:
$689.99 دلار آمریکا بدون گارانتی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای گارانتی دو ساله حدود 60 دلار میاد روش : + 60 USDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نقل از اقا hamid
اینم 2 تا عکس برای علاقه مندان
خوب دیگه 100درصد خیال همه راحت سایت عقب افتاده gsmarena البته منظورم از لحاظ به روز بودن اطلاعاته هم w960 را Available کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)