Mishen جان اینو شما از کجا پیدا کردی مغازه داره ؟!!! یه وقت نریم بهمون تقلبی بندازهیه نفر هست در شیراز به اسم رضا سجادی این گوشی رو 630 تومن میده ...تلفنش: 09177178605...
یه بیوگرافی ازش بزار تا ببینیم چی میشه .![]()
Mishen جان اینو شما از کجا پیدا کردی مغازه داره ؟!!! یه وقت نریم بهمون تقلبی بندازهیه نفر هست در شیراز به اسم رضا سجادی این گوشی رو 630 تومن میده ...تلفنش: 09177178605...
یه بیوگرافی ازش بزار تا ببینیم چی میشه .![]()
میدونم که فروشنده هست ولی مغازه نداره! خودش میگه از طریق دلالشون در اروپا این گوشی رو وارد کردن .. شانسی تو سایت آگهیشو دیدم... ضرر نداره یه تماس بگیر یا اینکه اگر شیرازی برو ببینش و ته و توی قضیه رو در بیار . خبرشو به ما هم بده
باشه ببینیم چی میشه ... ولی من اگر بخوام بخرم حتما از یه جای معتبر با گارانتی میگیرم حالا گارانتی رو هم که بیخیال شم ولی از جای مطمئنی میگیرم ... به این طرف هم زنگ میزنیم ببینیم چی میشه...میدونم که فروشنده هست ولی مغازه نداره! خودش میگه از طریق دلالشون در اروپا این گوشی رو وارد کردن .. شانسی تو سایت آگهیشو دیدم... ضرر نداره یه تماس بگیر یا اینکه اگر شیرازی برو ببینش و ته و توی قضیه رو در بیار . خبرشو به ما هم بده
موفق باشید .
بیاین جی اس ام ارنا قیمت زده 470 یورو
راستی یورو چنده ؟؟
1380 تومن میشه 650000 تومن ناقابل![]()
672 دلار ناقابل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بود كه من تاحلا چندبار رفتم پيشش خوب بوده
احتمالا اون 25 تومنهم بخاطر سيستم دزد گيرش پيشرفتش بوده كه با اجازت اون روهم زدن![]()
جدا؟ولی قبول داری قیمت هاش مناسب نیست؟در مقایسه با جاهای دیگه میگم.
بابا قیمت اینا به قیف ما نمیخوره
قربونت جیگر...
خبر جدیدی کسی نداره اومده ایران یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)