من میگم که مسابقه رو به یک موضوع خاص مثل رندر یا تکسچرینگ محدود کنیم. یه طرح آماده گذاشته بشه و مسابقه سر رنگ کردن و رندر اون باشه.
من میگم که مسابقه رو به یک موضوع خاص مثل رندر یا تکسچرینگ محدود کنیم. یه طرح آماده گذاشته بشه و مسابقه سر رنگ کردن و رندر اون باشه.
عزیز جون منم مکس کارم ولی وقتی بخوام یه چیزی بسازم از زبراشو cinema 4d و هزار تا برنامه دیگه هم استفاده می کنم .......... یه 3دی کار خوب یه 3دی کار مردست( نه نه یه 3دی کار خوب باید از هر برنامه ای سر در بیاره )
یه بار دیگه هم می گم موضوع رو سر یا صوت یا فلش مموری یا قوطی کبریت یا مبایل یا ..... نزارین .... موضوعات درست و حسابی بزارین
چند تا مثال زدم بازم بخواین می زنم ....... بابا یه ریزه خلاقیت داشته باشین
چند تا مثال می زنم : جنگل ترسناک .......یه غول که نیمی ربات و نیمی جانداره........نمای داخلی کلیسای قرون وسطا با مجسمه های ترسناک ........ یه کنسرت متال ...... لطفا موضوع رو هم سریعتر اعلام کنین ..... چون همون طور که گفتم چند روزی الافم (تا شروع امتحانات) می خوام یه کار خفن به عنوان نمون کار برای خودم درست کنم ....اگه اونو شروع کنم دیگه نمی رسم به مسابقه شما
در ضمن برای کساییی که می گن مثلا از پس موضوعاتی چون چیز هایی که بالا گفتم بر نمیان باید بگم که هر کس در سطح توانش کار می کنه لازم نیست موضوع قوطی کبریت باشه تا کار همه عالی بشه .... هر کسی در سطح خودش .... تازه تا همچین کارهایی انجام ندین عمرا پیشرفت نمی کنین
لطفا فقط سریع تر موضوع یا هول هوش موضوع رو به من بگین تا بفهمم باید چی کار کنم ...... مردم انقدر pes2008 بازی کردم ......منتظرم
Last edited by the_god_of_3dsmax; 04-12-2007 at 15:34.
به نظر من بهتره کارها جامع تر باشه نه صرفا مختص به تکچرینگ
ممنون از نظرت نینجا جان
اگه دویستان تا آخر این هفته به نتیجه نرسند خودمون یک چیزی انتخاب میکنیم
مسابقه حتما از شنبه آغاذ میشه
ما میخوایم موضوعی بزاریم که در حال سادگی زیبا باشه و به قول شما خلاقیت کش نباشه
خوشحالم که قبول کردی سجاد جان![]()
اول که عضویتت مبارکبهت تبریک میگم
دوم جایزه ای وجود نداره فقط یک رقابت دوستانه هست![]()
عزیز جان این موضوعات برای موقعی خوبه که ما سه بعدی کارهای حرفه ای باشیم و از اونم مهمتر اینکه وقت داشته باشیم
سر احتمالا منتفی هست
خوب پس مثل اینکه قسمت نبود تو مسابقه شما باشیم ...........
ولی یه پیشنهاد هم می تونم بدم که 2 تا موضوع بزارین یکی برای مبتدی ها یکی هم برای غیر مبتدی ها .....
راستی یه سوال کسی فرومی سراغ داره که ایرونی باشه چند تا 3دی کار یه ریزه حرفه ای هم توش باشه ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)