تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 35 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 344

نام تاپيک: ♦♦♦ بحث پیرامون مسابقه سه بعدی ♦♦♦

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninja573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من میگم که مسابقه رو به یک موضوع خاص مثل رندر یا تکسچرینگ محدود کنیم. یه طرح آماده گذاشته بشه و مسابقه سر رنگ کردن و رندر اون باشه.

Banned the_god_of_3dsmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehroon

پيش فرض

خوب منم موافقم که ساخت سر خیلی کار میبره
    واصلا ساخت یر را قبول ندارم
    تازه اگه یکی با zibrash یا چیزی شبیه این سر بسازه ما 3dmax کارا دیگه حرفی واسه گفتن نداریم
    .
    به نظره من یه مبایل بسازیم مدلشم فرقی نمیکنه ساده ولی باحال وزیبا
    عزیز جون منم مکس کارم ولی وقتی بخوام یه چیزی بسازم از زبراشو cinema 4d و هزار تا برنامه دیگه هم استفاده می کنم .......... یه 3دی کار خوب یه 3دی کار مردست ( نه نه یه 3دی کار خوب باید از هر برنامه ای سر در بیاره )
    یه بار دیگه هم می گم موضوع رو سر یا صوت یا فلش مموری یا قوطی کبریت یا مبایل یا ..... نزارین .... موضوعات درست و حسابی بزارین
    چند تا مثال زدم بازم بخواین می زنم ....... بابا یه ریزه خلاقیت داشته باشین
    چند تا مثال می زنم : جنگل ترسناک .......یه غول که نیمی ربات و نیمی جانداره........نمای داخلی کلیسای قرون وسطا با مجسمه های ترسناک ........ یه کنسرت متال ...... لطفا موضوع رو هم سریعتر اعلام کنین ..... چون همون طور که گفتم چند روزی الافم (تا شروع امتحانات) می خوام یه کار خفن به عنوان نمون کار برای خودم درست کنم ....اگه اونو شروع کنم دیگه نمی رسم به مسابقه شما
    در ضمن برای کساییی که می گن مثلا از پس موضوعاتی چون چیز هایی که بالا گفتم بر نمیان باید بگم که هر کس در سطح توانش کار می کنه لازم نیست موضوع قوطی کبریت باشه تا کار همه عالی بشه .... هر کسی در سطح خودش .... تازه تا همچین کارهایی انجام ندین عمرا پیشرفت نمی کنین

لطفا فقط سریع تر موضوع یا هول هوش موضوع رو به من بگین تا بفهمم باید چی کار کنم ...... مردم انقدر pes2008 بازی کردم ......منتظرم
    Last edited by the_god_of_3dsmax; 04-12-2007 at 15:34.

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

من میگم که مسابقه رو به یک موضوع خاص مثل رندر یا تکسچرینگ محدود کنیم. یه طرح آماده گذاشته بشه و مسابقه سر رنگ کردن و رندر اون باشه.
    به نظر من بهتره کارها جامع تر باشه نه صرفا مختص به تکچرینگ
    ممنون از نظرت نینجا جان

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

فلش یه کم زیادی سادست ... آخه چیزی نداره که بخوای روش مانور بدی !

اما با این این دست اون دستی که ما میکنیم بعید میدونم تا 1 هفته دیگه هم یه مسابقه اینجا برگزار بشه ...
    بهترین کار اینه که داش امین بیاد 5 تا گزینه بذاره واسه نظر سنجی ... هر کودوم بیشتر رای آورد اونو بسازیم ...
    اگه دویستان تا آخر این هفته به نتیجه نرسند خودمون یک چیزی انتخاب میکنیم
    مسابقه حتما از شنبه آغاذ میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

نه بابا این جوری موضوع نزارین ................. اصلا حال نمی ده .... موضوعی بزارین که توش بشه خلاقیت خرج کرد ......کارهای هنری cg رو نگاه کنین ...... مثلا بزارین interior ترسناک ..........یا بزارین موجودی مرموز ............. یا خونه ای نوک کوه ......... یا مثلا ترکیب ماهی و خرگوش یه چیزی تو این مایه ها که بعد از اتمامش حداقل به عنوان یه نمونه کار خوب برا آدم بمونه .........
    راستش من دارم همین جوری این پا اون پا می کنم تا یه نمونه کار خفن واسه خودم درست کنم ....فقط منتظر موضوع شمام ........ از الان بگما اگه از این موضوع های جینگیلی یا بلوپرینتی ( خلاقیت کش ) بزارین ما نیستیم
    ما میخوایم موضوعی بزاریم که در حال سادگی زیبا باشه و به قول شما خلاقیت کش نباشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

خوب منم موافقم که ساخت سر خیلی کار میبره
    واصلا ساخت یر را قبول ندارم
    تازه اگه یکی با zibrash یا چیزی شبیه این سر بسازه ما 3dmax کارا دیگه حرفی واسه گفتن نداریم
    .
    به نظره من یه مبایل بسازیم مدلشم فرقی نمیکنه ساده ولی باحال وزیبا
    خوشحالم که قبول کردی سجاد جان

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

سلام عضو جديد هستم پيشنهاد خوبيه اين مسابقه برنده هم داره
    اول که عضویتت مبارکبهت تبریک میگم
    دوم جایزه ای وجود نداره فقط یک رقابت دوستانه هست

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

عزیز جون منم مکس کارم ولی وقتی بخوام یه چیزی بسازم از زبراشو cinema 4d و هزار تا برنامه دیگه هم استفاده می کنم .......... یه 3دی کار خوب یه 3دی کار مردست ( نه نه یه 3دی کار خوب باید از هر برنامه ای سر در بیاره )
    یه بار دیگه هم می گم موضوع رو سر یا صوت یا فلش مموری یا قوطی کبریت یا مبایل یا ..... نزارین .... موضوعات درست و حسابی بزارین
    چند تا مثال زدم بازم بخواین می زنم ....... بابا یه ریزه خلاقیت داشته باشین
    چند تا مثال می زنم : جنگل ترسناک .......یه غول که نیمی ربات و نیمی جانداره........نمای داخلی کلیسای قرون وسطا با مجسمه های ترسناک ........ یه کنسرت متال ...... لطفا موضوع رو هم سریعتر اعلام کنین ..... چون همون طور که گفتم چند روزی الافم (تا شروع امتحانات) می خوام یه کار خفن به عنوان نمون کار برای خودم درست کنم ....اگه اونو شروع کنم دیگه نمی رسم به مسابقه شما
    در ضمن برای کساییی که می گن مثلا از پس موضوعاتی چون چیز هایی که بالا گفتم بر نمیان باید بگم که هر کس در سطح توانش کار می کنه لازم نیست موضوع قوطی کبریت باشه تا کار همه عالی بشه .... هر کسی در سطح خودش .... تازه تا همچین کارهایی انجام ندین عمرا پیشرفت نمی کنین

لطفا فقط سریع تر موضوع یا هول هوش موضوع رو به من بگین تا بفهمم باید چی کار کنم ...... مردم انقدر pes2008 بازی کردم ......منتظرم
    عزیز جان این موضوعات برای موقعی خوبه که ما سه بعدی کارهای حرفه ای باشیم و از اونم مهمتر اینکه وقت داشته باشیم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

سلام ببخشین پابرهنه دویدم وسط فرمایشتون. ساختن سر یه کم زیادی وقت می خواد که خیلی از ماها نداریم. یه چیز همچی ن ساده تر بهتره به نظر من.
    سر احتمالا منتفی هست

Banned the_god_of_3dsmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehroon

پيش فرض

خوب پس مثل اینکه قسمت نبود تو مسابقه شما باشیم ...........
    ولی یه پیشنهاد هم می تونم بدم که 2 تا موضوع بزارین یکی برای مبتدی ها یکی هم برای غیر مبتدی ها .....
    راستی یه سوال کسی فرومی سراغ داره که ایرونی باشه چند تا 3دی کار یه ریزه حرفه ای هم توش باشه ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •