اگه یو700 به جز رنگ نقره ای رنگ دیگه گیر بیاد %100 یو700
اگه یو700 به جز رنگ نقره ای رنگ دیگه گیر بیاد %100 یو700
برای تنظیم u700چند تا کد پیدا کردم ببین میتونی استفاده کنی!
اپتدا کد.#* 6984125#* را وارد کن .بعد داخل منو شماره 4 menu [4] Internals برو
وکد:#*9072641#*.رابزن در این قسمت تنظیمات زیاده ببین میتونی کاری بکنی..
برای من جواب داده
راستی اگه ازگوشیت خیلی راضی نیستی میتونی ورزن نرم افزاری گوشیتو عوض کنی
حالا زنگ مسج اون زیاد مهم نیست.در مورد کابل تی وی هم توی کارتون اکثرشون مثل اینکه نیست چه یو600 و چه یو700 -توی سایتهای مختلف که من دیدم در مورد اینکه یو700 کابل تی وی داره یا نه چیزی نگفته بودند ولی یو600 رو تایید کرده بودند.
فیلمبرداری هم باهات موافقم که مهم نیست چون تفاوت چندانی ندارند.
در مورد منشی هم باید بگم که توی بیشتر سایتها نوشته بود که فقط در بعضی نسخه های یو700 منشی هستش و من از فروشنده های زیادی پرسیدم که یو700 منشی نداره.
وقتی یکی از دوستان گفت که رنگ یو700 میره من تحقیق کردم و در قسمت نظرات سایت جی اس ام آرنا بعضی ها این مورد رو ذکر کرده بوند.
درکل تفاوت چندانی بین این دو گوشی نیستش.در ضمن من از سرعت کارکردن توی مموری کارت یو600 ناراضی ام و سرعتش پایین میاد.و منوی عکاسی هم سرعتش پایینه.
ولی یو700 مثله اینکه کلاسش بیشتره و یه نمه زیباتر هستش اما تفاوت قیمت این دو گوشی50 هزار تومان هستش.
مخالفم-نسبت به پولی که میدی نمی ارزه راستی سامسونگ گوشی خودت الان چیه؟
حالا که عوضش کردم ضرری نکردم چون گوشی رو 24 ساعت به من حق تست داده بود![]()
اصلا مهم نیست که توی سایتها چه چیزی رو تائید کرده یا چه چیزی رو تائید نکرده. توی ایران که گوشی میاد ورژن نرم افزاری فرق داره حالا این ورژن میتونه زبان فارسی یا منشی داشته باشه یا نه . میتونه کابل رو بدزدن ازش یا نه . البته من فکر نکنم یو 700 خروجی تی وی داشته باشه ولی یو 600 رو مطمئنم .منشی هم مطمئنم که هردو دارن . چون سامسونگ همه دارای منشی بوده
هر دوشون خدایی قشنگن .راجع به خروجیه تی وی یو700 تحقیق میکنم میگم ...
من در رابطه با این موضوع از نمایندگی میکروتل تو خیابون جمهوری پرسیدم که جربان منشی چیه که بعضیا دارن بعضی ندارن !در مورد منشی هم باید بگم که توی بیشتر سایتها نوشته بود که فقط در بعضی نسخه های یو700 منشی هستش و من از فروشنده های زیادی پرسیدم که یو700 منشی نداره.
گفت اینا میان گوشی فلاش میکنن که مثلا منو فارسی روش بذارن ولی میزنن منشی و خراب میکنن !!
والا معلوم نیست ... منو چندتا از دوستام ( یه گروه 22 نفره به اسم S.g.f هستیم که همه سامسونگین و مرتب گوشیهامونو عوض میکنیم ) الان هم دی900آی دستمه !راستی سامسونگ گوشی خودت الان چیه؟
d900i منشی نداره؟
[quote=S A M S U N G;1919762]من در رابطه با این موضوع از نمایندگی میکروتل تو خیابون جمهوری پرسیدم که جربان منشی چیه که بعضیا دارن بعضی ندارن !
گفت اینا میان گوشی فلاش میکنن که مثلا منو فارسی روش بذارن ولی میزنن منشی و خراب میکنن !!
اینا کاری جز گند زدن به گوشی بلد نیستن؟
چرا اینجوری نوشته شد؟
اینطوری که خیلی بده !!!
من تا حالا هر چی سامسونگ دیدم فارسی بودن یعنی همشون فلش شدن ؟؟؟
اینطوری حال نمیده که !
فکر نکنم اینطوری باشه احتمالا یه سری رو از کارخونه فارسی میکنن مثل ان95 !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)