تو پست اول يه چيزي خوندم بهم برخورد! كس گفته 6300 قابليت پخش Wma رو نداره؟ اين دوتا گوشي دقيقا با هم يكي هستن. يكي از دوستان اگه ميتونه لطف كنه و تم ها ارجينال گوشي رو آپلود كنه تا ما هم با 6300 خودمون حالشو ببريم!
تو پست اول يه چيزي خوندم بهم برخورد! كس گفته 6300 قابليت پخش Wma رو نداره؟ اين دوتا گوشي دقيقا با هم يكي هستن. يكي از دوستان اگه ميتونه لطف كنه و تم ها ارجينال گوشي رو آپلود كنه تا ما هم با 6300 خودمون حالشو ببريم!
دوستان من 6300 دارم (البته 3 تا ان95 داشتم ولی فروختمشون) فقط و فقط مزیت و قابلیت و ویژگی ای بارزی که این گوشی رو از سایر گوشی ها متمایز ساخته به نظر بنده فقط باریکیشه. این حربه ای 5310 هستش وگرنه ÷خش موزیک و نمی دونم هدفون خوب و رم 2 گیگ و ... اینا ÷یش کش خودتون. حربه ای که آدمو می کشونه به سمت این گوشی باریکیشه. همین وبس . منم 6300 رو خیلی دوس دارم و دلم فعلا نمی خواد با 5310 عوضش کنم بدنه ی فلزیش خیلی کلاس داره.
یه تصویری رو هم تو هر دو تا گوشی مقایسه کردم وضوح 6300 بهتره.
باتریشم که می گن ژاپنیه خدا رو شکر
بابا ايول همتون اينكاره ايد. چون همتون مشخصات نسبتا درستي داديد من ديگه اونارو تكرار نمي كنم ولي اينو بگم كه الان تو ساختمون علائدين قيمتش 240 تا 245 هزار تومنه و در كل گوشيه خوبيه. آخه من يه چند وقتيهستش كه گرفتم.
قربان همتون yousef toka
بچه ها من داداش این گوشی رو دارم 5610
اگه نکته ی جالبی توی گوشی دیدین به ما هم خبر بدین
راستی برنامه های جاوا بالای یک مگ روی گوشی شما نصب میشه؟
من یه 5310دارم توش از این خطای 0919 انداختم الان هر چی این شمارهه رو که میزنم اعتبارمو نشون بده نمیشه .تو این گوشی باید جور خواسی بزنی؟
سلام.
من این گوشی رو دارم.
بلدی کیفیت دوربینش رو بالا ببری؟(بالا بردن رزولیشن)
اگه نه دوربین رو روشن کن و بعد برو تو تنظیمات و رزولیشن فیلم گرفتن رو ببر بالا.![]()
خوب گوشیم 5310 دیگه! وقتی ثبت شد به جایه 6300 5310 بنوسم دیگه آره؟
بعدش چیکار کنم؟!؟! این آیکون ایرانسل که تو منوی گوشی هستش قات زده!
وقتی میرم توش اول مینویسه sending massege بعدش proccesing ....
همینطور ادامه داره چیکار کنم درست بشه؟!!؟!؟!؟ کمک
Last edited by HamiD-Xfors; 10-04-2008 at 14:21.
اگه میشه یه عکس بزارین که با دوربین 5310 گرفته شده باشه
من پسر عمم این گوشی رو داشت...(خیلی باهاش مشکل داشت)...
شما مشکل ندارین؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)