نه بابا ایول ایول حال کردیم .....ترشی نخوری یه چیزی میشیراستی چیزه دیگه ای بلد نیستی
مثلا تبدیل گوشی به شاتل فضایی... یامثلا زیردریایی
...یا....پیشه خودمون بمونه راهه حل ها و ترفندات خیلی باحالان
مرسی مرسی![]()
نه بابا ایول ایول حال کردیم .....ترشی نخوری یه چیزی میشیراستی چیزه دیگه ای بلد نیستی
مثلا تبدیل گوشی به شاتل فضایی... یامثلا زیردریایی
...یا....پیشه خودمون بمونه راهه حل ها و ترفندات خیلی باحالان
مرسی مرسی![]()
آقا گذاشتن یه عکس به جای اپراتور بدون برنامه رو بگم به عنوان ترفند یا همه بلدن ؟؟
میترسم مسخره کنین بگین اینو که همه بلدن !!![]()
گوش دادن به رادیو با صدای بلند
حالا من به شما یه راه ساده تر پیشنهاد میکنم
و البته این راه برای اون دسته از گوشی هایی که هنزفری دو تکه دارن مثلn73me n91....ووو
واین ترفند به این صورت هستش که طرف دوم هنزفری که به گوش وصل میشه رو جدا میکنی بعدشم طرف اولو وصل میکنی به موبایل
بعدش میری تو رادیو و از كانلهاي راديوئي فعال FM و options را میزنی و بعدش Active Loudspeeker رافعال میکنی
بعدشم حال میکنی
(روش تبدیل گوشی به شاتل فضایی...وغیره.... رو هم خواستین در خدمتم)
حالا بدون شوخی...... داشتم ترفند شما رو میخوندم که به فکرم خطور کرد
Last edited by reza20067; 21-12-2007 at 02:23.
داداش اگه میشد بگی چجوری میتونم بجاش چیزه دیگه ای بنویسم (واقعا دعات میکردم)
چشم عزیزم البته اگه گوشیت سری 60 باشه میشه ها ...
بذار بابا... حداقل من که بلد نیستم!آقا گذاشتن یه عکس به جای اپراتور بدون برنامه رو بگم به عنوان ترفند یا همه بلدن ؟؟
میترسم مسخره کنین بگین اینو که همه بلدن !!![]()
در ضمن عجب منبع اطلاعاتی شده این تاپیک!
روش رو تایپ کردم ولی تو یه مورد مشکوک هستم چون خودم الان یه گوشی از این سری ندارم نمیتونم بزارمش ولی در اسرع وقت وقتیکه رو یه گوشی مطمئن شدم اونو براتون میذارم .راستی گوشیه خودت چیه ؟
اگه از این سریه بگو تو پیغام خصوصی برات میذارم اگه درست بود اینجا هم میذارم ....
من قبلا بلد بودم! حالا یادم رفته چطوری بود.با نرم افزار بود فک کنم.اگه شکت برطرف شد حتما بزارش
N95 8gb هست... از سری60. هر وقت مطمئن شدی بذار...اگه از این سریه بگو تو پیغام خصوصی برات میذارم اگه درست بود اینجا هم میذارم ....
روش قرار دادن یه عکس به جای اپراتور تو گوشی بدون استفاده از نرم افزار
این روش فقط برای گوشیهای سری 60 os 7 ,8 هستش مثل 6630 , 7610 , n70 و....
خوب برای اینکار شما به یه فایل منیجر تو گوشیتون نیاز دارین و یه عکس با سایز
25*97 یعنی ارتفاعش 25 باشه البته بر حسب پیکسل شما این کار رو میتونین با فتوشاپ انجام بدین منم چند تا عکس لوگو میذارم براتون با این سایز تا بهتر درک کنین ...
بعد از اینکه عکس مورد نظرتون آماده شد با اون فایل منیجری که گفتم باید تو گوشیتون داشته باشین باید تو این مسیر یه فولدر باز کنین :
C:\system\apps
شما باید اسم این فولدر رو بزارین phone بعد یه فولدر تو همین فولدری که ساختیم درست میکنیم و اسمشو میذاریم OpLogo حالا باید اسم اون عکس رو به تغییر بدیم و پسوندش رو bmp کنیم ( اگه پسودنش jpg هم باشه با rename کردن داخل گوشی میشه تبدیلش کرد به bmp) و اسم اون رو بزارین 0_35_432 و بعد عکس رو به این مسیر انتقال میدیم :
C:\system\apps\phone\OpLogo
بعد از اتمام کار یک بار گوشی رو ریست میکنیم بعد میبینیم که این عکس به جای اپراتور اون بالاست !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)