تا چند وقت ديگه .............
فقط
احتمالا كار همون صهيونيست هاست كه مافيا گفت !!!!!!!!!!!!MaFia ی عزیز ، پاک کردن این تاپیک مظلوم کار کیه ؟!!!
حالا جدا از شوخي اون تاپيك از بحث منحرف شده بودواسه همين بسته شد !! اصلا موضوعش عوض شده بود !
بابا من اون تاپیک رو نمیگم که ، اون یکی رو میگم !
من یه تاپیک ایجاد کردم که فقط دو نفر توش پست دادن و رفت پیش aQua !!!
اینم پستهاش :
Rapidshare.com - درخواست از دوستان برای همراهی
با سلام خدمت همۀ دوستان .
همونطور که همه میدونید ، این سایت فیل تر شده . من امروز با داتک تماس گرفتم ، مسئول مربوطه گفت که تا به حا بیشتر از 700 تا Email اعتراض آمیز در این باره دریافت کرده . گفت ما فقط دستورات ابلاغی از قوۀ قضائیه رو اجرا میکنیم ، پرسیدم هیچ دلیلی برای این کار ذکر نکردند ؟ گفت نه .
گفت ما فقط میتونیم اعتراضات شما رو به گوش اونا برسونیم و الآن به ما قول دادن که تا 24 ساعت آینده مجددا این سایت رو بررسی کنند .
من از همۀ دوستان تقاضا دارم که یک تماس با ISP خودشون بگیرن و یا با یک Email اعتراض خودشون رو اعلام کنند . هر چقدر اعتراضات بیشتر بشه ، ISP ها هم مجبور میشوند بیشتر پیگیری کنند .
لطفا همۀ دوستان عزیز همراهی کنند .
البته اصلا برام مهم نیست که اون تاپیک رفته Trash ، مسئله اینه که یه کاری کنیم این Rapidshare باز بشه .
بی خیال اون تاپیک .
پس احتمالا به خاطر وجود اين تاپيك بوده حالا بي خيال من كه اينجا هيچ كارم فقط نظريه دادم !...بابا من اون تاپیک رو نمیگم که ، اون یکی رو میگم !
من یه تاپیک ایجاد کردم که فقط دو نفر توش پست دادن و رفت پیش aQua !!!
من به هر چي تلفن كه خودم داشتم دوستان دادن زنگ زدم همشون متق القول يا گفتن دو سه ساعت ديگه درست مي شه (نخود سياه اينا ) يا گفتن دستور قوه قضاييس ( صداقت ) !البته اصلا برام مهم نیست که اون تاپیک رفته Trash ، مسئله اینه که یه کاری کنیم این Rapidshare باز بشه .
بی خیال اون تاپیک .
فكر نكنم ديگه كاري از دست ما بر بياد من كه ديگه نا اميد شدم ....
يعني براي شما ----- نيست؟
براي من كه ----- شده
آخه واسه چي ؟! حالا دانلود از طريق اينترنت غير ممكن ميشه ديگه؟!(منظورم از طريق راپيد شر هست)
و اینست آزادی همراه با امنیت دولت مهرورز !!!!
چه قشنگ گفته :
بنيامين فرانكلين :
آنان كه آزادى را فداى امنيت مى كنند، نه شايستگى آزادى را دارند و نه لياقت امنيت را.
برای من دردناک تر از فیل تر شدن رپیدشیر اینه که
اووونایی که این تصمیم رو گرفتن اصلا نمیدونن آپلود سنتر چی هست به چه دردی میخوره و باهاش چیکار میکنند !!!
اینترنت بی رپید ارزونی خودتون !!
راست میگه واقعا !
ما نباید کم بمیاریم ، از VPN استفاده میکنیم . این دیگه چه مسخره بازیه که راه انداختن ؟
مثل جریان همون 128 هست ! میگن ما تحقیق کردیم به این نتیجه رسیدیم که ملت از این سرعت بالاتر نیاز ندارن ! خوب شما چی کار دارین هر کی نیاز نداشته باشه نمیگیره !!!
احتمالا در این مورد هم تحقیق کردن دیدن ملت به Rapidshare نیاز ندارن !
يه دليل جديد تازگيا واسه بسته شدن رپيد شر من تو يه سايتي ديدم نوشته بود به خاطر تحريماتي كه عليه ايران صورت گرفته با كمبود پهناي باند مواجه شدن واسه همين سايت رپيد شر رو بستن تا ميزان زيادي پهناي باند سيو شه ! و گفته شده دليل ندادن سرعت بيشتر از 128 هم همين بوده كه طرح زياد موفقي نبوده به همين علت پيشنهاد بسته شدن رپيد داده شده !!
البته این هم زیاد موفق نخواهد بود !!!
من که فعلا دارم از تورنت و emule استفاده میکنم و ترافیکی که استفاده میکنم 2 برابره حالتی هستش که از رپیدشیر دانلود میکنم
چون آپلود هم دارم !
خلاصه دارم ISP رو میترکونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)