دوست عزیز sorrowdancer جان سعی می کنم آموزشش رو در چند روز آینده قرار بدم.
دوست عزیز sorrowdancer جان سعی می کنم آموزشش رو در چند روز آینده قرار بدم.
دوستان سلام
به تصویر ضمیمه شده این پست نگاه کنین . بافتی ( شبکه ای ) مشاهده میکنید که از پایین به سمت مرکز تصویر پیش رفته و در افق محو و جمع شده .
این تکنیک رو بر روی یک طرح دیگر اجرا کنین و نمونه کارهای خودتون رو بزارین اینجا .
دوستانی که توضیح میدن لطفا نمونه کار هم بزارن .
قربان شمـــــــا
شاهین![]()
يكم عشقولانه ميزنه.؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
خوشحال میشم اگه نظر بدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اجازه آقا شاهین من از گذاشتن نمونه کار انصراف می دهم.
-----------------------------------
به این خطوط اصطلاحا Grid می گویند که با استفاده از قسمت Pattern ( الگو ) در فتوشاپ قابل ساخت است.
روش اول : برای ساخت یک Grid با ابعاد 5*5 باید مراحل زیر را طی کرد.
1. یک سند جدید با مشخصات زیر باز می کنید :
Width = 5
Height = 5
Resolution = 72
Color Mode = RGB Color
Background Contents = Transparent
2. کلید های Ctrl+0 رو بفشارید تا حداکثر بزرگنمایی بر روی کار شما ایجاد شود
3.ابزار Pencil Tool را انتخاب می کنیم با اندازه 1 پیکسل و رنگ دلخواه
4. مطابق با محور +X و +Y در محدوده کنار خطی بکشید ( افقی و عمودی )
5. سپس به Edit > Define Pattern بروید و یک نام دلخواه Pattern خود را ذخیره کنید.
- روش دوم : ایجاد حالت Grid به صورت دستی با استفاده از ابزار Line Tool :
در این روش مطمئنا کیفیت خطوط شما بالا تر از خطوط Grid مربوط به Pattern است. چون این خطوط دارای حالت Shape است. ( وکتور )
1.یک سند جدید با ابعاد دلخواه باز کنید ، اگر خط کش در پنجره شما غیر فعال است با کلید ترکیبی Ctrl+R آن را فعال کنید. و به View > Show > Grid بروید تا خطوط مجازی مشبک ظاهر شود.
2. ابزار Line Tool را انتخاب کنید و به صورت عمودی به خط راست رسم کنید و با زدن کلید Ctrl+J از آن کپی بگیرید و با استفاده از خطوط مشبک و خط کش کپی خط را به مقدار معینی تغییر دهید. ( به سمت راست بکشید. تقریبا 30 پیکسل ) به همین ترتیب ادامه دهید و یک سری خطوط موازی در کنار هم ایجاد شود.
3. همه لایه های خطوط را با استفاده از کلید SHift یا Ctrl انتخاب کنید و کلید Ctrl+G را بفشارید. از Group ساخته شده یک کپی تهیه کنید ( right Click on Group 1 > Duplicate Group ) و به Edit > Transform > Rotate 90 CW بروید تا کپی خطوط 90 درجه موافق عقربه ساعت بچرخش.
4. خطوط شما آماده است در صورتی که خطوط افقی شما خط عمودی ندارد آن را پاک کنید.
- چطور وقتی خطوط به سمت مرکز می رود محو شود ( بدون تبدیل Shape به Layer ) ؟
مهم نیست که Shape های ( خطوط ) شما درون Group هست یا نه یا اینکه همه آنها Merge شده باشد.
1. در مرحله اول کلید های D و X را بفشارید تا به ترتیب رنگ Foreground و Background به صورت سیاه و سفید در بیاد.
2. اگر خطوط شما از چند گروه تشکیل شده همه گروه های را در یک گروه قرار دهید.
3. بر روی گروه اصلی در پالت لایه ها کلیک کنید به Layer > Layer Mask > Reveal All بروید . مشاهده می کنید که یک مربع سفید رنگ در کنار Group ظاهر می شود ( به همراه علامت زنجیر )
نکته : در صورتی که دو گروه تا انتخاب کنید عملیات انجام نمی شود
4. ابزار Gradient را انتخاب کنید . اگر مطمئن هستید که رنگ Foreground و Background شما سیاه و سفید است در تنظیمات ابزار Gradient که چند نمونه گرادینت وجود دارد اولین Gradient را انتخاب کنید
ســــــــــــفـــــــــــ ـــــــــــــــــیـــــــ ـــــــــــــــــــــد ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــیـــــ ـــــــــــــــــــــــــ اه
5. در قسمتی می خواهید محو شدگی ایجاد شود اولین کلیک را کنید ( شروع کشیدن خط ) حال بعد از کلیک آن را در راستاهی عمودی امتداد دهید سپس موس را رها کنید.
-----------------------------------------------------------------
امیدوارم از توضیحات مختصر و ساده گوی من استفاده کنید
موفق ، شاد ، سربلند باشید
با عرض شرمندگي و كاملا دوستانه بايد بگم طرح شما خيلي غير حرفه اي ه و معلومه كه از سر صبر روش كار نشده
اميدوارم طرح هاي زيباتري رو از شما ببينم
دوستان سلام![]()
DoNkHoWaN جان ، عشق براشی ( اکثر کارات با براش انجام شده )
خوبه ، اینقدر تک رنگ کار نکن . ( تنوع رنگ )![]()
البته مهم نشون دادن اون تکنیک بود .
Spak جان ، دست شما هم درد نکنه ، البته نظم در طرح شما کم دیده میشه .
اگر مهارتت رو در به کارگیری صحیح و به جای جلوه ها و تکنیک های فتوشاپ افزایش بدی نتیجه بهتری میگیری .
Maysam-BFU جان ، مثل گذشته ، کامل و زیبا توضیح دادی . دستت طلا
دیگر دوستان گرامی ، منتظر طرح های شما هستم .![]()
قربان شما
شاهین![]()
سلام .
با تشکر از آقای shahin king و hosein_gh
حرفهای شما کاملا درست وخودم هم این رو قبول دارم چون توی 1 دقیقه این طرح رو زدم .
من چه سوتي بزرگي دادما
Spak جان داشتم پست شما رو مي خوندم و طرح DoNkHoWaN جان رو مي ديم
در مورد كار DoNkHoWaN بايد بگم كه حق با شاهين ه و براش رو تو كار تركونده .
در مورد كار شما هم فكر مي كنيم يكي استفاده از رنگ هاي نامناسب باشه و ديگري هم همون نظمي كه شاهين جان گفت![]()
دوستان سلام
تصاویر ضمیمه شده رو دانلود کنین .
تصویر این دختر خانم و آقا پسر رو به خون آشام یا یه آدم ترسناک تبدیل کنین
لطفا روش رو توضیح بدین و ابزارهای به کار رفته رو نام ببرین
قربان شما
شاهین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)