تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 147 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1461

نام تاپيک: همه موارد iphone جز نرم افزاری (لیست آموزش ها در پست اول)

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

--------------------------------------
    Last edited by B L A S T E R; 16-11-2007 at 22:03.

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

BBC NEWS مقاله ی جالبی درمورد آی فون نوشته.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مقاله نشان دهنده ی استقبال گرم مردم انگلستان (همچون آلمان و آمریکا) از آی فون هست. حدود ۱۰۰ هزار آی فون در روزهای ابتدایی عرضه ی این محصول در انگلستان (در مقاله ی بی بی سی اشاره ای به این مسئله نشده) به فروش رفته است.

جالبترین مسئله ای که در مقاله ی بی بی سی به آن اشاره شده آمار بالای استفاده ی مردم آمریکا از آی فون های آنلاک شده است. در آمریکایی که مردمش به ترسویی و اجتناب از استفاده از وسایل هک شده شهره هستند ، بیش از ۲۵۰ هزار کاربر آی فون ، گوشی هایشان را آنلاک و هک کرده اند تا بتونند از سیم کارت های غیر از AT&T استفاده کرده و از نرم افزارهای نوشته شده توسط هکرها استفاده نمایند!
    این آمار تکاندهنده (البته برای آمریکایی ها نه ما! ) نشان از شکست سیاست انحصارطلبیه اپل می دهد.
    اپل برای خروج از فشارهای وارده به این شرکت ، مدتی پیش اعلام کرد که بسته ی ساخت برنامه برای آی فون را ، در ابتدای سال ۲۰۰۸ در اختیار برنامه نویسان خواهد گذاشت.
    آینده ی نرم افزاری آی فون با توجه به آپدیت های اپل ، نرم افزارهای عالیه هکرها و نرم افزارهای قانونی که به زودی عرضه خواهند شد بسیار روشن است.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

بیشتر که فکر میکنم، میبینم خریدن آیفون منطقی تره. چون من دو تا سیمکارت دارم و خرید touch باعث میشه که 3 تا دستگاه همراهم باشه. تنها مشکلی که وجود داره، ظرفیت محدود آیفون هست. من الان یه ipod نسل 4 بیست گیگ دارم که 5.5 گیگش موسیقیه و بقیه اش هم بعنوان بک آپ استفاده میکنم. با خرید آیفون تنها 3 گیگ فضای خالی دارم. حالا بماند که 4.5 گیگ عکس و 8 گیگ هم ویدئو دارم. شما که با سیاستهای اپل آشنا هستین، فکر میکنین که ظرفیتهای بالاتر آیفون عرضه بشه و اگه جواب مثبته، صبر کردنش می ارزه؟ بعدش دلیل اینکه اینقدر شما عجله دارید که بقیه آیفون بخرن چیه؟ مگه زمان بگذره چه اشکال خاصی داره؟
    سوال دیگه (ببخشیدا، دیگه سوال دارم دیگه) اینکه بهتره لاک شده بخرم و خودم آنلاک کنم یا آنلاک شده بگیرم؟ تفاوت قیمتشون چقدره؟
    در مورد ورژن ها مختلف و تفاوتهاشون و آپدیت کردن ورژنها یه توضیح بدید لطفا.
    الان مهمترین مشکلی شما با آیفون دارین چیه؟
    ۱. اپل هر ساله در اولین روزهای سال ، جشنواره ای داره بنام MacWorld . احتمال اینکه در MacWorld 2008 آی فون با ظرفیت بالاتر معرفی بشه هست. اگه شما می تونی تا دو سه ماه دیگه صبر کنی ، شاید خبری بشه.
    ۲. نمی دونم چرا عجله دارم... البته عجله کار شیطونه!
    ۳. بنظرم از خرید آی فون هایی که از طریق لحیم کاری (قبلا در آی فون رو باز می کردن و هکش سخت افزاری بود) و سخت افزاری هک شدن امتناع کنید. هرچند که فکر می کنم این روزها تمامیه آی فون های هک شده از طریق نرم افزاری هک شدن... من که آی فون آنلاک نشده از یکی از دوستام خریدم. اما خرید آنلاک شده یا نشده فرقی نمی کنه... در مورد تفاوت قیمتشون خبری ندارم.
    ۴. هنگامیکه من گوشیم رو خریدم ورژن ۱.۰.۲ بود. بعد از آپدیت به ۱.۱.۱ تغییرات محسوسی که در گوشی دیدم اینها بود:
    الف - صدای بلندتر
    ب - امکان ساخت شورت کات برای کلید Home
    پ - طبقه بندی بهتر و کاملتر contact list
    ج - TV out(من حواسم به این یکی نبود!)
    و ...
    به تازگی ورژن ۱.۲ هم معرفی شده که هنوز رو گوشیم نصب نکردم. پسر عمم که نصب کرده بود می گفت آشکارترین تغییرات یکی اضافه شدن ساپورت و کیبورد زبان های کشورهای اروپایی بوده و دیگری بهبود سرعت سیستم عامل بوده... نکته ی روشن این آپدیت اضافه شدن زبان های غیر انگلیسی هست. با توجه به اینکه هکرها دسترسی کامل به دیتای آی فون دارن این برابر است با توانایی اضافه کردن کیبورد هر زبانی به آی فون. با آمدن این ورژن ، تعدادی از دوستان تصمیم به نوشتن یه کیبورد فارسی برای آی فون گرفتن. خدا خیرشون بده!
    برای آپدیت کردن ورژن ها می تونین یه سری به سایت
    کد:
    بزنین.
    ۵. تنها مشکلی که با آی فون دارم اینه که نمی تونم با بلوتوثش تبادل فایل کنم!... امیدوارم این مشکل هیمن روزها حل بشه.
    Last edited by RezaTayebiJ; 17-11-2007 at 01:59.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

من خودمم واسم عجیب بود.
    اون بنده خدا یه مقداری بدشانس تشریف داشته.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

۱. اپل هر ساله در اولین روزهای سال ، جشنواره ای داره بنام MacWorld . احتمال اینکه در MacWorld 2008 آی فون با ظرفیت بالاتر معرفی بشه هست. اگه شما می تونی تا دو سه ماه دیگه صبر کنی ، شاید خبری بشه.
    ۲. نمی دونم چرا عجله دارم... البته عجله کار شیطونه!
    ۳. بنظرم از خرید آی فون هایی که از طریق لحیم کاری (قبلا در آی فون رو باز می کردن و هکش سخت افزاری بود) و سخت افزاری هک شدن امتناع کنید. هرچند که فکر می کنم این روزها تمامیه آی فون های هک شده از طریق نرم افزاری هک شدن... من که آی فون آنلاک نشده از یکی از دوستام خریدم. اما خرید آنلاک شده یا نشده فرقی نمی کنه... در مورد تفاوت قیمتشون خبری ندارم.
    ۴. هنگامیکه من گوشیم رو خریدم ورژن ۱.۰.۲ بود. بعد از آپدیت به ۱.۱.۱ تغییرات محسوسی که در گوشی دیدم اینها بود:
    الف - صدای بلندتر
    ب - امکان ساخت شورت کات برای کلید Home
    پ - طبقه بندی بهتر و کاملتر contact list
    ج - TV out(من حواسم به این یکی نبود!)
    و ...
    به تازگی ورژن ۱.۲ هم معرفی شده که هنوز رو گوشیم نصب نکردم. پسر عمم که نصب کرده بود می گفت آشکارترین تغییرات یکی اضافه شدن ساپورت و کیبورد زبان های کشورهای اروپایی بوده و دیگری بهبود سرعت سیستم عامل بوده... نکته ی روشن این آپدیت اضافه شدن زبان های غیر انگلیسی هست. با توجه به اینکه هکرها دسترسی کامل به دیتای آی فون دارن این برابر است با توانایی اضافه کردن کیبورد هر زبانی به آی فون. با آمدن این ورژن ، تعدادی از دوستان تصمیم به نوشتن یه کیبورد فارسی برای آی فون گرفتن. خدا خیرشون بده!
    برای آپدیت کردن ورژن ها می تونین یه سری به سایت
    کد:
    بزنین.
    ۵. تنها مشکلی که با آی فون دارم اینه که نمی تونم با بلوتوثش تبادل فایل کنم!... امیدوارم این مشکل هیمن روزها حل بشه.
    از توضیحاتت ممنونم.
    macworld 2007 تاریخ 8 ژانویه برگزار شد. یعنی 1.5 ماه دیگه یا چند روز بیشتر، macworld 2008 خواهد بود. پس بد نیست یه کم صبر کنم. اگه قراره ضرر کنم، با عجله احتمالش بیشتره تا صبر...
    ظاهرا تو ورژن 1.1.2 علاوه بر اون موارد، قابلیت انتخاب رینگ تون دلخواه هم اضافه شده.
    من هرجا میبینم و میپرسم، زیر 650 هزار تومن نیست؛ شما از کجا 550 خریدی؟

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا رضا یه سوال داشتم:
    فرض کن من یه آیفون خریدم، ورژن 1.1.1 و آنلاک هم نشده.
    برای اینکه بتونم با سیمکارت دلخواه ازش استفاده کنم، باید چه کار کنم؟
    برای اینکه بتونم روش نرم افزار نصب کنم، چی؟
    Activate کردن آیا جداست یا ضمن همین مراحل انجام میشه؟
    ترتیب مراحل چیه؟ بهترین برنامه برای هرکدوم چیه؟ اگه ورژن جدید بیاد، میشه با iTunes آپدیت کرد یا نه؟
    البته جزییات رو نمیخوام بدونم، فقط ترتیب و توضیح کلی و خلاصه مراحل رو.
    میخوام ببینم چقدر پیچیده است.

بعضی جاها خوندم که آیفون با بعضی BTSها مشکل داره و مثلا از تهران که خارج میشیم دیگه کار نمیکنه. آیا چنین چیزی ممکنه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا رضا یه سوال داشتم:
    فرض کن من یه آیفون خریدم، ورژن 1.1.1 و آنلاک هم نشده.
    برای اینکه بتونم با سیمکارت دلخواه ازش استفاده کنم، باید چه کار کنم؟
    برای اینکه بتونم روش نرم افزار نصب کنم، چی؟
    Activate کردن آیا جداست یا ضمن همین مراحل انجام میشه؟
    ترتیب مراحل چیه؟ بهترین برنامه برای هرکدوم چیه؟ اگه ورژن جدید بیاد، میشه با iTunes آپدیت کرد یا نه؟
    البته جزییات رو نمیخوام بدونم، فقط ترتیب و توضیح کلی و خلاصه مراحل رو.
    میخوام ببینم چقدر پیچیده است.

بعضی جاها خوندم که آیفون با بعضی BTSها مشکل داره و مثلا از تهران که خارج میشیم دیگه کار نمیکنه. آیا چنین چیزی ممکنه؟
    خوب باید آنلاکش کنی دیگه
    نرم افزارهای زیادی برای آنلاک آی فون اومده که تو ویندوز مشهورترینشون iBrick بود که فکر کنم گروه تولید کنندش متلاشی شده الان... خوشبختانه آموزش تصویری و قدم به قدم آنلاک آی فون رو می تونی راحت گیر بیاری... البته پیشنهاد می کنم آی فون آنلاک شده بگیری تا نگران دردسرهای آنلاک کردنش نباشی.
    آموزش ویدیویی چگونگی نصبنرم افزار تو اینترنت ریخته. شما تنها باید نرم افزار installer رو نصب کنی. از طریق این نرم افزار می تونی نرم افزارهای دیگه ای (صدها نرم افزار) رو به ساده ترین شکل ممکن install و یا uninstall کنی. لینک پایین آموزش نوشتاریه چگونگیه نصب installer هست.
    کد:
    هنگام آنلاک کردن ، گوشی activate می شه.
    فعلا از طریق آی تونز نمی شه آپدیت کرد. باید patch آپدیت رو از اینترنت بگیرین.

پیشنهاد می کنم اجازه بدین گوشی رو کسی که قبلا آی فون آنلاک کرده ، براتون آنلاک کنه (یا اصلا آی فون آنلاک شده بخرین). چون طی مراحل آنلاک ... در صورت اشتباه احتمال سوختن موبایل هست! ... اما بقیه ی کارها مانند نصب نرم افزار و آپدیت کردن و ... ساده هستند و خود شما می تونین با این کارها رو انجام بدین.

همونجوری که گفتم آی فون از نظر آنتن دهی در تمامیه نقاط ایران جزو بهترین هاست.
    والا بین افرادیکه من می شناسم نشنیدم تا حالا کسی با آنتن دهی آی فون مشکل داشته باشه ... ضمنا من تو تهران ، کرج ، اتوبان تهران کرج! ، اهواز و حالا هم ماهشهر! هیچگونه مشکل آنتن دهی ندارم.

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عجب چت بازیها...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از توضیحاتت ممنونم.
    macworld 2007 تاریخ 8 ژانویه برگزار شد. یعنی 1.5 ماه دیگه یا چند روز بیشتر، macworld 2008 خواهد بود. پس بد نیست یه کم صبر کنم. اگه قراره ضرر کنم، با عجله احتمالش بیشتره تا صبر...
    ظاهرا تو ورژن 1.1.2 علاوه بر اون موارد، قابلیت انتخاب رینگ تون دلخواه هم اضافه شده.
    من هرجا میبینم و میپرسم، زیر 650 هزار تومن نیست؛ شما از کجا 550 خریدی؟
    قابلیت انتخاب رینگ دلخواه اضافه شده اما پولیه! یعنی شما تو itunes music store آهنگ مورد علاقت رو بعنوان رینگ می خری... اما چرا آدم بابت چیزی که می تونه رایگان داشته باشه پول الکی پرداخت کنه؟
    یه نرم افزار بنام sendSong برای آی فون اومده که از طریقش می تونه آدم هرکدوم از آهنگ هایی رو که رو گوشی داره بعنوان رینگ در نظر بگیره. اینطوری شما بدون پرداخت به قرون پول ، رینگ دلخواهت رو ایجاد می کنی... ضمنا این نرم افزار قابلیت ارسال آهنگ از طریق ایمیل رو هم داره...

من که از یکی از دوستانم خریدم ... عجیبه... همین چند هفته پیش تو پاساژ علاعدین ۵۸۰ تومن قیمت داده بودن.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینجا بحث راجب آی فونه دوست عزیز!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •