سلام
میخوام برای کارشناسی (تو همین گرایش ) بخونم بنظر شما کدوم موسسه بهتره ؟
نظر خاصی دارید ؟
خوب
متوسط
بد
سلام
میخوام برای کارشناسی (تو همین گرایش ) بخونم بنظر شما کدوم موسسه بهتره ؟
نظر خاصی دارید ؟
بچه ها کسی آموزش فارسی Rhvac یا Hvacsolution رو داره؟
اگه بذارین ممنون میشم.
سر فصلهاي كنكور كاداني به كارشناسي (تاسيسات) را نداريد بد جوري كارم گيره
دوست عزیز برای کارشناسی شما فقط تخصصی بخون کافیه. برای تخصصی هم سرفصل ها خیلی قاتی پاتیه. شما در مجموع متاب طباطبائی (محاسبات تاسیسات ساختمان )(کتاب زرد بزرگه) را بخونی تمومه. همون را بخونی کافیه. ولی درست حسابی بخونی.
با عرض سلام من مدیر یک ساختمان 7 واحدی که هستم برای من سوال و مشگلی برخورده ام که تاکنون هیچ کس نتوانسته آن را حل کند ما یک موتور کوپلینگ دار در تاسیسات ساختمان استفاده می کردیم که این موتور سوخت به پیشنهاد مسئول تاسیسات یک موتور 2 اینچ AA سمنان بدون کوپلینگ خریداری ونصب شد حال این موتور صدای ویبره ولرزش شدید را در دیگ و لوله ها می اندازد که در طبقات اول و سوم صدای دل زدن و ویبره در کف ساختمان و رادیاتور ها شنیده می شود هر کاری که بنظر می رسید انجام داده ایم حتی نصب لرزه گیر ولی فایده ای نداشته به نظر شما را حل این مشگل چیست در صورت امکان شماره تماس خود را در سایت یا ایمیل من بگذارید با تشکر فراوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چه كتابهايي خونديد؟
با اجازه دوست عزیز nachia استارت زن مطالب تاسیسات می خوام منم کمک ایشون در زمینه تاسیسات ارائه مطالب را شروع کنم .
ان شاء ا... به همین زودی این تاپیک مجددا استارت خواهد خورد.
با سلام
شرمندهام که دیر جواب میدم من به دلایلی کمتر به اینجا سر میزنم ولی خوشحال میشم کسی برای استارت دوباره این تاپیک کمک کنه
ممنونم
سلام
دوستان من نمی دونم از کجا باید شروع کنم. شما بگید تا من بیام.
با سلام
دوست گرامی والا اگر بتونی مطالب در مورد تعمیر و نگهداری بذاری فکر میکنم بیشترین سود رو داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)