من دیروز یه w580 خریدم . تازه امروز فهمیدم قدم شمارش کار نمیکنه...... تو تنظیماتشم رفتم همه چیو فعال کردم ولی بازم کار نکرد انگار تو صفر گیر گرده.... تو رو خدا کمکم کنید خیلی حالم گرفته شده ........
من دیروز یه w580 خریدم . تازه امروز فهمیدم قدم شمارش کار نمیکنه...... تو تنظیماتشم رفتم همه چیو فعال کردم ولی بازم کار نکرد انگار تو صفر گیر گرده.... تو رو خدا کمکم کنید خیلی حالم گرفته شده ........
یادت باشه که حتما باید گوشی رو به کمرت ببندی.اگه بازم کار نکرد،گوشی رو ری استارت کن حتما کار میکنه.
نه لازم نیست به کر بسته بشه اگر توی دستتون هم بگیرین کار می کنه ولی سطح زیرش باید صاف باشه یعنه دستتون کاملا باز باشه یا به کمر یا بازوتون ببندین
ولی با 0000 فرمت کنین درست می شه
[quote=nintendo_ds;3525702]
ولی با 0000 فرمت کنین درست می شه[/quo
این یه تیکه رو متوجه نشدم میشه توضیح بدین؟
آره یعنی با کد 0000 فرمت بشه گوشیتون نه مثل نوکیا که 12345 هست
من هم خودم w580i دارم ولي لازم نيست كه آن را به كمرم ببندم يا اينكه در يك سطح صاف باشه. در هر صورت كار ميكنه به نظر من شما بايد اول اون رو ريست كنيد و اگر كار نكرد به مغازه يا فروشگاهي كه گوشي رو خريديد مراجعه كنيد.
من درست منظور شما رو متوجه نشدم من هم گوشي مدل w580 رو دارم ايا منظور شما از اينكه اين گوشي از لحاظ هك در رتبه اول است جيه.
با سپاس از تمامي اعضاي پي سي ورلد
Last edited by ebrahimjan; 02-03-2009 at 16:45.
یعنی ابراهیمی جان این گوشی تو فکر هر هک کردن از قبیل ریختن الف و منوی فلش و تغییر عکس و ....... واقعا عالیه فقط تنها چیزی که کم داره یه فلاش برای دوربینشه چون کیفیت دوربینش بزنم به تخته خیلی عالیه!
كسي آموزش باز كردن قاب سوني اريكسون w580 رو اگه بلد همراه با عكس اون رو تو تاپيك قرار بده ممنون ميشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)