با سلام به همگی
من یه مدته بازی رو گرفتم بازیش عالیه ولی video های بازی یه جوریه انگار بی ربطه می خواستم بدونم که video های من سانسور شده یا همینجوری هست؟
مگه این بازی video مستهجل هم داره؟؟
با سلام به همگی
من یه مدته بازی رو گرفتم بازیش عالیه ولی video های بازی یه جوریه انگار بی ربطه می خواستم بدونم که video های من سانسور شده یا همینجوری هست؟
مگه این بازی video مستهجل هم داره؟؟
با سلام-
اگر كسي اين بازي را تا آخر رفته لطفا به من بگه در قسمتي كه يك پروانه هواپيما مانند برروي چند ستون آهني بزرگ در حال گرد است و زير پاي بازيگر دره اي بزرگ است را چطوري بايد ادامه دهد هيچ راهي پيدا نمي شود
منم توی همین مرحله گیر کردم، ویه راه رو هم خودم امتحان کردم،
به این صورت که زمان رو متوقف کردم و رفتم وسط پره ایستادم و بعد b رو زدم،
اینجوری شروع کردم به بالا رفتن ولی متاسفانه بالاترین جای تونل بسته است و کاراکتر می افته پایین و میمیره!
لطفا یکی راهنمایی کنه باید چیکار کرد؟
سلام
عکس بزار ببینم کجا گیر کردی![]()
خب دوست عزیز من توی این تونل گیر کردم، پره با سرعت خیلی زیادی می چرخه!
بالای این پره هم این تونله که عکسش هست و بالاترین جای تونل هم که با حصار بسته است!!!
![]()
سلام
کاری نداره .شما باید زمان رو آهسته بکنی و بعد بپری روی اون پره ها و بری از اون یکی مسیر که روبروته بازی رو ادامه بدی
یه مسیر رو که تموم کردی ...اون یکی مسیر رو ادامه بده
![]()
Last edited by bayern; 26-02-2009 at 21:22.
مشکل اینجاست که هر دو مسیری که شما میگید رو قبلا رفته بودم ولی متاسفانه انتهای هردو راهرو بسته است!
دوست عزیز اینجا شما باید تا لبه ی همونجایی که وایسادی بری ، بعد زمان رو برعکس کنی .
ببین چی میشه !![]()
ممنون دوست عزیز، مشکل حل شد.
اشکال کار من این بود که می رفتم وسط پروانه می ایستادم و بعد زمان رو به عقب بر می گردوندم!!!![]()
سلام دوستان خوشحالم که اینجا عضو شدم
من هم تو یه قسمتی گیر کردم![]()
دو ساختمان روبروی هم که واردی یکی از ساختمان های میشی دستی رو پایین میکشی
قطاری از ساختمان روبروی بیرون میاد و وارد ساختمانی که درا ون هستی میشه اما نمی دونم
چه کار باید بکنم لطفا یکی راهنمایی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)