من آخه خیلی وقت بود با نوکیا کار نکرده بودم و نمی دونستم پس تقصیره منه منه
ممنونم ازت که نظرتو دادی![]()
من آخه خیلی وقت بود با نوکیا کار نکرده بودم و نمی دونستم پس تقصیره منه منه
ممنونم ازت که نظرتو دادی![]()
با سلام مجدد
من چندتا مشکل دارم :
1- کمی موبایلم کند است
2-یک سری برنامه عربی مربوط به حج وچیزهایی که تصب نکردم روی دستگاهم هست
3- تم نمی توانم بریزم
3- pc suit چه جور برنامه ای است
4-ایا فونت دستگاه بزرگتر می شود
5-چه طوری پیامک فارسی بفرستم؟زبانش چه طور عربی یا فارسی می شود؟
اگه نکته دیگه ای هم می دونید مرا راهنمایی کنید
ممنون
سلام عزیز چشم تا جایی که بتونم کمکت میکنم
1- کند نیست فقط یه چیزی هست که باید بهت بگم ببین وقتی گوشی رو روشن میکنی زود وارد منو نشو بزار تا صفحه چراغش خاموش بشه بعد وارد منو اگه خواستی بشو تازه الان وقتی وارد منو میشی یه 3 ثانیه ایی حدودا طول میکشه که منو رو بهت نشون بده اگه هم بخوای وارد یه آیکون مثل tools بشی باز یه دو سه ثانیه ایی طول میکشه ولی برای دفعات بعدی نباید هیچ مشکلی توی سرعت داشته باشی و راحت باید وارد منو و برنامه ها بشی پس تا گوشی رو روشن میکنی سریع وارد منو نشو.
2- یک سری برنامه روی گوشی از قبل نصب شده و روی خود گوشی بصورت پیش فرض وجود داره
3- تم اگه می خوای برات میزارم همون تم هایی که من تونستم روی گوشی نصب کنم چشم از فردا پس فردا برات تم ها رو هم میزارم ولی اگه خودت میخوای بریزی باید تم های سری 60 ورژن 3 رو روی گوشی نصب کنی که تو کلوپ نوکیا همچین تاپیکی هست و بچه ها دارن زحمتشو میکشن
4- درباره پی سی باید بهت بگم که این cd رو روی کامپیوترت نصب کن که اگه خواستی فایلی برنامه ایی هر چیزی که نصب کنی یا بریزی از این طریق انجام بدی این برنامه گوشیتو با کامپیوتر در ارتباط میکنه تا بتونی همه کار ها رو انجام بدی
5- درباره فونت خود دستگاه من چیزی ندیدم
6- درباره زبان گوشی هم وقتی وارد صفحه تایپ مسیج میشی و می خوای sms فارسی تایپ کنی باید دکمه مداد رو فشار یدی که بغل گوشی سمت راست گوشی وجود داره یه گزینه هست به نام writing language که اگه بری تو اون باید گزینه عربی رو انتخاب کنی
بازم اگه چیزی بود من در خدمتتم![]()
بابا خودمونیم این گوشی اصلا قابل رقابت نیست.برای مثال نوکیا رو هیچ کدوم از گوشیهای جدیدش بلوتوث 2 پایینتر نذاشته.
برای ارسال sms فارسی از این برنامه استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز من چند وقت پیش یک گوشی e65 گرفتم و براش رمز ورود گذاشتم . حالا رمز رو فراموش کردم و گوشی رو دستم مونده خواهش میکنم کمکم کنید . از زحماتی که میکشید متشکرم .
سلام من یک e65 دارم رمز ورود رو فراموش کردم تورو خدا کمکم کنید.ممنون میشم .
سلام من یک e65 دارم رمز ورود رو فراموش کردم تورو خدا کمکم کنید.ممنون میشم .
چقدر پست پشت سر هم میدی؟ شاید با فلش کردن گوشی حل بشه...سلام من یک e65 دارم رمز ورود رو فراموش کردم تورو خدا کمکم کنید.ممنون میشم .
می تونم ازت دعوت کنم بیای و کم نیاریم هر دومون و بحث کنیم ببینیم تو چه موضوعی این گوشی کم میاره؟فقط بحث بلوتوثه؟یعنی اینقدر این موضوع مهمه؟دوست دارم تو شروع کنی و اون چیزایی که دیدی به درد نمی خوره رو بگی تا با هم یه حرفی بزنیم بالاخره به یه نتیجه ایی میرسیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)