بچه ها تا حالا شده خودتون پسورد یاهوی یکی رو بدون فرستادن فایل بدت بیارین ؟
بعدشم کسی تا حالا این سی دی رو داشته که میگه با 3 کلیک پسورد یاهو رو میده ؟ یعنی کار میکنه؟
بچه ها تا حالا شده خودتون پسورد یاهوی یکی رو بدون فرستادن فایل بدت بیارین ؟
بعدشم کسی تا حالا این سی دی رو داشته که میگه با 3 کلیک پسورد یاهو رو میده ؟ یعنی کار میکنه؟
سلام.
من يك مشكلي برام پيش اومده
من تو سيستم يك مدرسه 2 تا user گذاشته بودم يك Admin و يكي Limit بعد روی Admin من پسورد گذاشتم
بعد یکی اومده این پسورد رو عوض کرده و من نمی تونم توی این سیستم برنامه ای نصب کنم .
من الان فقط می تونم با User Limit وارد بشم حال من چه جوری پسورد اونو پیدا کنم؟
نوشته شده توسط shadmehrdj
كاري نداره 6 صفحه قبل رو بخون
اگه بازن كمك نكرد يه جستجو ديگه بكن 100 در صئ حل مي شه![]()
من چندین روش واسه این میدونم اگه برین اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونید ببینید
اما یه روش عوش کردن وقتی که داخل یوزر بدون limit باشید
بنویسید [net user administrator [pass البته مسیرش هم تو run تایپ cmdوهمین دستور که بجای adminیوزر های دیگه هم میتونید بنویسید![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by omid_matrix3; 05-11-2006 at 23:00.
سلام![]()
دوستان قضيه از اين قراره كه من يه آدر س براي وبلاگم ميخواستم بذارم ولي با تايپ اون آدرس متوجه شدم كه قبلا ثبت شده ولي از سروروش معلوم بود يارو چند سالي بود بهش سرنزده
حال ميشه يه جوري از در هك وارد شد و پسورد اونو به دست آورد يا خلاصه يه راهي كه بشه اين آدرس رو مديريت كرد
سيستم وبلاگش هم ميهن بلاگه لطفا هر راهي بلدين بگين![]()
آقا روشي هم هستش براي نمايش پسورد ادمين
جون من راست ميگي؟
اگه ميتوني بنويسش يا اگه سري هست ايميلمو بهت بدم تا برام بفرستي يا اصلا آدرس بهت ميدم تو برو پسوردشو در بيار و به من بده.....
هر چي شما بفرماييد
جون من سريع تر
سلام امکان این وجود داره که دو تا فایل رو از یک کامپیوتر که پسورد ادمین نداره کپی کنیم و جای این دو تا فایل بگذاریم؟
در مورد هک سایت با نرم افزار یا داس چیزی دارین رو کنین ... خواهشی
سلام خدمت دوستان،
من توی یک شبکه دارای یوزر محدود هستم.
با استفاده از یه سی دی بوت که حاوی کرنل ویندوز بود تونستم پسورد ادمین رو بردارم یا ریستش کنم. البته این کار خیلی هم راحت نبود چون bios هم پسورد داشت و سیستم اول با هارد بوت میشد.
در هر حال با این روش فقط میشه پسورد رو عوض کرد و احتمالا بعد از مدت کوتاهی مسئول شبکه متوجه میشه و دوباره پسورد میذاره.
من دنبال یه روش گشتم که بشه به جای حذف پسورد ادمین، یه یوزر دیگه بدون محدودیت ساخت. از نظر تئوری هم درسته چون وقتی سی دی بوت میتونه sam رو تغییر بده باید بتونه یه یوزر بدون محدودیت هم بسازه.
ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. اگه میشه خفن های تاپیک یه راهی پیشنهاد کنن
Last edited by Pedy.Spider; 27-12-2006 at 09:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)