تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 75

نام تاپيک: حلقه سبز vs بی صدا فریاد کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من كه ديگه بي صدا فرياد كن رو نمي بينم

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

تقریبا یک ماه از پخش سریال "حلقه سبز " به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا میگذرد . خوب انتظارها از این هنرمند توانای سینمای ایران بالاست اما همانطور که از قسمتهای ابتدایی سریال مشخص بود این سریال همانند اثر آخر حاتمی کیا (به نام پدر ) اشکالات فراوانی دارد . مهم ترین ایراد سریال حلقه سبز در فیلمنامه است که اتفاقا دستپخت خود حاتمی کیا است. یه قاعده ساده درباره سریال ها و نوشتن فیلمنامه برای این مدیوم وجود داره و اون هم اینه که باید سعی کنید در فیلمنامه اطلاعات رو قطره چکانی به تماشاگر بدید تا تماشاچی همیشه تو تعلیق باشه . متاسفانه در قسمت اول سریال حجم بسیار زیادی از اطلاعات به بیننده داده میشود و جالب اینکه در قسمتهای بعد داستان زیاد جلو نمی رود و در نقطه شروع در جا می زند . این می تونه به کمبود جزییات در فیلمنامه هم مربوط بشه . ایرادهای دیگری هم به این ساخته وارد هست که در یک فرصت مناسب بازگو خواهم کرد اما اگر بخواهیم نقاط قوت مجموعه رو بگیم باید ابتدا اشاره ای به بازی عالی و کم نقص "حمید فرخ نژاد " بازیگر با استعداد ایرانی اشاره کنیم که بار بسیاری از لحظات دراماتیک رو برعهده میگردد و با شیوه ی تکلمش ما را به شخصیت خودش نزدیک میکند . بر خلاف حمید فرخ نژاد ، سیما تیرانداز که بازیگر قابلی هم هست حضور چندان در خشانی ندارد . نکته دیگر که به نظرم بسیار عالیست موسیقی متن سریال است که کار استاد کارن همایونفر است . لذتی که از موزیک سریال می برم بی حد و حصر است بعد از سریال زیر تیغ و موزیک جادویی علیزاده این سریال نشان دهنده واقف شدن فیلمسازها به اهمیت موزیک در درام داستان است .

حاتمی کیا انسان قابل احترامی ست و با تمام این ایرادها اثرش از بسیاری از کارهای تلویزیون بهتر است .

درباره بی صدا فریاد کن هم بحث کردن وقت تلف کردنه به نظرم .

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بی صدا فریاد کن واقعا شورش رو دراورده
    رفتی نشستی تو ماشین یکی دیگه هنوز نفهمیده ماشین خودش نیست

پروفشنال MTD_GOLD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در یاد او که به یادشم!!!

پيش فرض

حلقه سبز توپ ترين سريال ايراني هست كه تا حالا ديدم

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام

تقریبا یک ماه از پخش سریال "حلقه سبز " به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا میگذرد . خوب انتظارها از این هنرمند توانای سینمای ایران بالاست اما همانطور که از قسمتهای ابتدایی سریال مشخص بود این سریال همانند اثر آخر حاتمی کیا (به نام پدر ) اشکالات فراوانی دارد . مهم ترین ایراد سریال حلقه سبز در فیلمنامه است که اتفاقا دستپخت خود حاتمی کیا است. یه قاعده ساده درباره سریال ها و نوشتن فیلمنامه برای این مدیوم وجود داره و اون هم اینه که باید سعی کنید در فیلمنامه اطلاعات رو قطره چکانی به تماشاگر بدید تا تماشاچی همیشه تو تعلیق باشه . متاسفانه در قسمت اول سریال حجم بسیار زیادی از اطلاعات به بیننده داده میشود و جالب اینکه در قسمتهای بعد داستان زیاد جلو نمی رود و در نقطه شروع در جا می زند . این می تونه به کمبود جزییات در فیلمنامه هم مربوط بشه . ایرادهای دیگری هم به این ساخته وارد هست که در یک فرصت مناسب بازگو خواهم کرد اما اگر بخواهیم نقاط قوت مجموعه رو بگیم باید ابتدا اشاره ای به بازی عالی و کم نقص "حمید فرخ نژاد " بازیگر با استعداد ایرانی اشاره کنیم که بار بسیاری از لحظات دراماتیک رو برعهده میگردد و با شیوه ی تکلمش ما را به شخصیت خودش نزدیک میکند . بر خلاف حمید فرخ نژاد ، سیما تیرانداز که بازیگر قابلی هم هست حضور چندان در خشانی ندارد . نکته دیگر که به نظرم بسیار عالیست موسیقی متن سریال است که کار استاد کارن همایونفر است . لذتی که از موزیک سریال می برم بی حد و حصر است بعد از سریال زیر تیغ و موزیک جادویی علیزاده این سریال نشان دهنده واقف شدن فیلمسازها به اهمیت موزیک در درام داستان است .

حاتمی کیا انسان قابل احترامی ست و با تمام این ایرادها اثرش از بسیاری از کارهای تلویزیون بهتر است .

سلام مهرداد جان اینجا تاپیک اصلی حلقه سبز است :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اونجا نظرم رو راجع به پست شما دادم .

داره خودمونی میشه hapal888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

10

من كه خيلي با اين سريال حال ميكنم................بهترين سريالي كهتا حالا ديدم نيست ولي يكي از بهترينهاست.................

در آغاز فعالیت jimbo70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هم عاشق آهنگ های کارن همایونفر هستم . مثلا تو فیلم صاحبدلان یا پرواز در حباب .
    اصلا آهنگاشو که میشنوم فوری می فهمم که کار خودشه.

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به آقا مهرداد
    تقریبا همین طور هست که میفرمایید

بی صدا فریاد کن واقعا شورش رو دراورده
    رفتی نشستی تو ماشین یکی دیگه هنوز نفهمیده ماشین خودش نیست
    من هم اینو چند بار گفتم،اعصابم خورد شده،حالا میگیم خوده فخیم زاده(اسم تو سریالش یادم نیست) تازه از زندان اومده چند دقیقه بیشتر تو ماشین نبوده ممکنه اشتباه کنه،خب زن و بچه اش چی؟
    تازه فخیم زاده نمی بینه دوتا سوییچ داره؟

سلام مهرداد جان اینجا تاپیک اصلی حلقه سبز است :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اونجا نظرم رو راجع به پست شما دادم .
    حسین جان،خوب رفتیم سرکار ها! اونجا کلی تو فکر رفتم پست آقا مهرداد رو از کجا نقل قول کردید

من كه خيلي با اين سريال حال ميكنم................بهترين سريالي كهتا حالا ديدم نيست ولي يكي از بهترينهاست.................
    طبیعتا منظورتون حلقه سبز هست دیگه؟

من هم عاشق آهنگ های کارن همایونفر هستم . مثلا تو فیلم صاحبدلان یا پرواز در حباب .
    اصلا آهنگاشو که میشنوم فوری می فهمم که کار خودشه.
    بله ، من هم موافقم کارهایه ایشون واقعا عالی هستن

---------------------------------------------------

این سریال فخیم زاده هم مثله سریالهایه قبلیش پلیسی هست و بیشتر در این سریال میخواهد قدرت تکنولوژی هایه جدید پلیس و همچنین پلیسهایه زن را نشان بدهد
    جالبه یک پلیس زن ، تک و تنها شب تا صبح در خونه کشیک می دهد،اولا مردهاش هم دوتایی میرن کشیک دوما یک زن تک و تنها تویه یه ماشین خوابیده باشه، امینت داره نصفه شب؟چه پلیس چه کاماندو

تویه بعضی از فیلمهایه غربی شاهد تاثیر فمنیست هستیم،امیدوارم تویه فیلم هایه ایرانی اینگونه نشود
    Last edited by Nikolas_95; 03-12-2007 at 13:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستاني كه قبلا با من در زدن اين تاپيك مخالفت داشتند الآن هنوز هم مخالفت دارن
    كاملا مشخص است كه رقابت بين اين دو عزيز يك طرفه شده
    درسته هر كس تو زمينه اي كار كرده و حتي خود من هم كه طرفدار حلقه سبز هستم
    نظر دوستمون رو درباره يكنواخت شدن سريال درست مي دونم
    اما
    مسئله اين است كه حاتمي كيا در راه خودش را بهتر از فخيم زاده طي كرده
    شبيه اتفاقي كه براي ميوه ممنوعه و الياس (اسم فيلمش يادم رفته) افتاد
    اميد وارم آقاي فخيم زاده اين مطالب رو بخونن

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يكي از مزخرف ترين سريال هايي كه تو عمرم ديدم همين سريال حلقه سبز است.
    كارگردان باهوش اين سريال باعث شده خيلي ها برن و كارت اهدا عضوشون رو باطل كنند و خيلي ها هم مي رن بيمارستان ها و پيشنهاد رشوه به مسئولين بيمارستان مي كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •