من كه ديگه بي صدا فرياد كن رو نمي بينم
من كه ديگه بي صدا فرياد كن رو نمي بينم
سلام
تقریبا یک ماه از پخش سریال "حلقه سبز " به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا میگذرد . خوب انتظارها از این هنرمند توانای سینمای ایران بالاست اما همانطور که از قسمتهای ابتدایی سریال مشخص بود این سریال همانند اثر آخر حاتمی کیا (به نام پدر ) اشکالات فراوانی دارد . مهم ترین ایراد سریال حلقه سبز در فیلمنامه است که اتفاقا دستپخت خود حاتمی کیا است. یه قاعده ساده درباره سریال ها و نوشتن فیلمنامه برای این مدیوم وجود داره و اون هم اینه که باید سعی کنید در فیلمنامه اطلاعات رو قطره چکانی به تماشاگر بدید تا تماشاچی همیشه تو تعلیق باشه . متاسفانه در قسمت اول سریال حجم بسیار زیادی از اطلاعات به بیننده داده میشود و جالب اینکه در قسمتهای بعد داستان زیاد جلو نمی رود و در نقطه شروع در جا می زند . این می تونه به کمبود جزییات در فیلمنامه هم مربوط بشه . ایرادهای دیگری هم به این ساخته وارد هست که در یک فرصت مناسب بازگو خواهم کرد اما اگر بخواهیم نقاط قوت مجموعه رو بگیم باید ابتدا اشاره ای به بازی عالی و کم نقص "حمید فرخ نژاد " بازیگر با استعداد ایرانی اشاره کنیم که بار بسیاری از لحظات دراماتیک رو برعهده میگردد و با شیوه ی تکلمش ما را به شخصیت خودش نزدیک میکند . بر خلاف حمید فرخ نژاد ، سیما تیرانداز که بازیگر قابلی هم هست حضور چندان در خشانی ندارد . نکته دیگر که به نظرم بسیار عالیست موسیقی متن سریال است که کار استاد کارن همایونفر است . لذتی که از موزیک سریال می برم بی حد و حصر است بعد از سریال زیر تیغ و موزیک جادویی علیزاده این سریال نشان دهنده واقف شدن فیلمسازها به اهمیت موزیک در درام داستان است .
حاتمی کیا انسان قابل احترامی ست و با تمام این ایرادها اثرش از بسیاری از کارهای تلویزیون بهتر است .
درباره بی صدا فریاد کن هم بحث کردن وقت تلف کردنه به نظرم .
بی صدا فریاد کن واقعا شورش رو دراورده
رفتی نشستی تو ماشین یکی دیگه هنوز نفهمیده ماشین خودش نیست
حلقه سبز توپ ترين سريال ايراني هست كه تا حالا ديدم
سلام مهرداد جان اینجا تاپیک اصلی حلقه سبز است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا نظرم رو راجع به پست شما دادم .
من كه خيلي با اين سريال حال ميكنم................بهترين سريالي كهتا حالا ديدم نيست ولي يكي از بهترينهاست.................
من هم عاشق آهنگ های کارن همایونفر هستم . مثلا تو فیلم صاحبدلان یا پرواز در حباب .
اصلا آهنگاشو که میشنوم فوری می فهمم که کار خودشه.
به آقا مهرداد
تقریبا همین طور هست که میفرمایید
من هم اینو چند بار گفتم،اعصابم خورد شده،حالا میگیم خوده فخیم زاده(اسم تو سریالش یادم نیست) تازه از زندان اومده چند دقیقه بیشتر تو ماشین نبوده ممکنه اشتباه کنه،خب زن و بچه اش چی؟
تازه فخیم زاده نمی بینه دوتا سوییچ داره؟
حسین جان،خوب رفتیم سرکار ها! اونجا کلی تو فکر رفتم پست آقا مهرداد رو از کجا نقل قول کردید
طبیعتا منظورتون حلقه سبز هست دیگه؟
بله ، من هم موافقم کارهایه ایشون واقعا عالی هستن
---------------------------------------------------
این سریال فخیم زاده هم مثله سریالهایه قبلیش پلیسی هست و بیشتر در این سریال میخواهد قدرت تکنولوژی هایه جدید پلیس و همچنین پلیسهایه زن را نشان بدهد
جالبه یک پلیس زن ، تک و تنها شب تا صبح در خونه کشیک می دهد،اولا مردهاش هم دوتایی میرن کشیک دوما یک زن تک و تنها تویه یه ماشین خوابیده باشه، امینت داره نصفه شب؟چه پلیس چه کاماندو
تویه بعضی از فیلمهایه غربی شاهد تاثیر فمنیست هستیم،امیدوارم تویه فیلم هایه ایرانی اینگونه نشود
Last edited by Nikolas_95; 03-12-2007 at 13:44.
دوستاني كه قبلا با من در زدن اين تاپيك مخالفت داشتند الآن هنوز هم مخالفت دارن
كاملا مشخص است كه رقابت بين اين دو عزيز يك طرفه شده
درسته هر كس تو زمينه اي كار كرده و حتي خود من هم كه طرفدار حلقه سبز هستم
نظر دوستمون رو درباره يكنواخت شدن سريال درست مي دونم
اما
مسئله اين است كه حاتمي كيا در راه خودش را بهتر از فخيم زاده طي كرده
شبيه اتفاقي كه براي ميوه ممنوعه و الياس (اسم فيلمش يادم رفته) افتاد
اميد وارم آقاي فخيم زاده اين مطالب رو بخونن
يكي از مزخرف ترين سريال هايي كه تو عمرم ديدم همين سريال حلقه سبز است.
كارگردان باهوش اين سريال باعث شده خيلي ها برن و كارت اهدا عضوشون رو باطل كنند و خيلي ها هم مي رن بيمارستان ها و پيشنهاد رشوه به مسئولين بيمارستان مي كنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)