به این زودی ؟
خوب بچه ها اعلام کنن کیا ابزار ها رو خریدن ؟
به این زودی ؟
خوب بچه ها اعلام کنن کیا ابزار ها رو خریدن ؟
یک کتاب در این باره هست که اسمش "طراحی و ساخت تلسکوپ های رادیویی و اپتیکی" است، اگه خواستی بخریش فروشگاه آسمان شب اون رو داره.
خودت هم دیدی این کتاب رو ....
اگه اره خوشحال می شیم از اطلاعات شما هم استفاده کنیم.
ممنون
سلام
دوست عزیز شما تا به حال کاسگرین ساختی؟ یعنی آینه ی ثانویه اش رو هم تراش دادی؟ به نظرت عملی هست؟
در مورد محاسبات اگر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم.
من دارم یک 16 اینچ می تراشم و هنوز اوایل تراش هستم. اما هنوز در مورد نیوتنی یا کاسگرین شدنش در شک هستم. هیچ تجربه ی قبلی ای هم از ساخت کاسگرین در دست نیست تا از خطاهای احتمالی آن مطلع بشم. خوشحال میشم از تجربیاتت استفاده کنم.
خودم دیدمش اما ندارم ناشرش هم موسسه گیتا شناسی اگه اطلاعات بیشتر می خای آخرین نسخه مجله نجوم رو بخر پیدا می کنی.
کتاب هر چه باشه، ارزشمنده و داشتن و خواندنش ضرر نداره، اما این کتاب معرفی شده یا هر کتاب دیگری در زمینه ی ساخت تلسکوپ، به نظر من ضعف هایی دارند و کامل توضیح نداده اند. شاید اگر 2-3 مورد کتابی رو که در این زمینه هست بخوانید، تازه 60 درصد اطلاعات لازم رو به دست بیاورید.
مطمئنا هیچ توضیح و آموزشی بهتر از تجربه نیست و هرچقدر هم که مطالعه کنید چیزهایی هست که به تجربه به دست میارید. از طرفی، خیلی از این اطلاعات و حتی بیشتر از آن رو می توانید با جست و جو در اینترنت به دست بیارید. فقط مساله این هست که بعضی ها حوصله ی ترجمه ندارند....
سعی کنید از همین دوستانی که اینجا هستند و اطلاعات خوبی دارند نهایت استفاده رو ببرید.
منم با نظر دوستم موافقم ....
تجربه یه چیز دیگست ... هر چند تجربه این کار رو نداتم تا حالا ولی جاهای بوده که بهم ثابت شده کتاب با واقعیت خیلی فاصله داره ...
درست تجربه یه چیز دیگست اما اگر اطلاعات پایه های نداشته باشی از کجا می خوای تجربه کسب کنی؟
میشه لینکشا بدی.
من دیدم 8 صفحه بود که تو هیچ کدوم این مورد شما را پیدا نکردم
من نگفتم کلا کتاب رو ول کن .....
منظورم اینه کسی که بشینه فقط کتاب بخونه هیچ فایده ای نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)