تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 70

نام تاپيک: creative zen v plus و iriver s10 دارها کمکم کنند !

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام .
    دستت درد نکنه ، حتما استفاده می کنم .
    راستش من هم چند وقتی دنبال بلک مایس بودم ، هر کاری کردم گیر نیاوردم ، یکی هم بهم توصیه کرد که اونجا همچینی آش دهن سوزی هم نیست ، اینجا بهتره ، البته من به مقصودم رسیدم ، یکی رو پیدا کردم ، که برام پست زد و جوابش رو دیدم ، ولی موفق به پیدا شدن دعوتنامه نشدم ، و پشیمون شدم ، اگه گیر آورردی دست ما رو هم بگیر

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به کجا ای میل بزنم؟ نه به کاربر ها میذاره بزنم و نه خود فرومش ای میلی داده...منظورت رو متوجه نشدم سیمور جان...
    قسمت " تماس با ما " رو چک نکردی ؟ ... اصلا یکی از گزینه ها مربوط به بحث " درخواست ثبت نام " هستش ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اوه...ندیده بودم...مرسی...راستی دیدی اینجا اسم بلک مایس رو خط چین میذاره؟ عجب!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ای ول ، دستت جفتتون درد نکنه . . .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اگه وصلش کنم به یه کامپیوتری که برنامه اش روش نصب نیست ، چی میشه ؟ اصلا می تونم این کار رو بکنم ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که قبلا گفتم اگه XP باشه و مدیا پلیر 10 به بالا هم روش نصب باشه می تونی باهاش کار کنی ... ضمنا می تونی ببری اش روی حالت removable disk و بعنوان کول دیسک ازش استفاده کنی ...

خلاصه اینکه بازم راههایی برای ارتباط برقرار کردن با دستگاه موجود می باشد ! ...

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

آقا من شرمنده 2 هفته بود وصل نشده بودم(مدرسه و از این حرفا ) ولی این جوری که دنبال کردم دیدم بچه ها همه چیز رو نوشتن.فقط حتما به این نکته ها توجه کن:
    کلید وسط بسیار بسیار بسیار بسیار حساس است اگه یه مقداری فشار بیاری خورد میشه.من برای این مشکل یه راه حل ابتکاری دارم اونم اینکه اگه ترک روی جوی استیک دیدی به آسانی قطره ی کوچکی چسب قطره ای بمال روش تا شکاف رو پر کنه.
    مال من بعد 2 ماه شکست و 4 هزار تومن برای پستش(نه تعمیرات)دادم بار دوم از این راه استفاده کردم.
    دوم اینکه این پلیر Plays for Sure داره .این یعنی بدون نیاز به نرم افزار جانبی با مدیا پلیر 10 به بالا و ویندوز xp(فکر کنم باید sp2 باشه) کار میکنه.حالا شاید بپرسی چرا من باید از مدیا پلیر استفاده کنم.
    این خودش دلایلی داره که مهمترینش ضعف و باگ ها ی انترفیس کریتیو هست.اگه ویندوزت عوض کنی و بدون نصب کردن نرم افزار موجود در بسته پلیرتو کانکت کنی می بینی که چه قدر راحت میشه با مدیا پلیر و ویندوز آهنگارو پیست و کپی کرد ولی مثلا در اینترفیس کریتیو نمی تونی آهنگارو از روی یه پوشه روی پلیر به یه پوشه ی دیگه روی پلیر منتقل کنی(به طور مستقیم) و مجبوری آهنگاتو کپی کنی تو کامپیوتر بعد دوباره پیست کنی در پلیر.
    موردی که در بلا گفتم شاید به نظرت مهم نیاد ولی بذار استفاده کنی بهت میگم!

--------------
    در مورد پلی لیست ها هم نگران نباش.تو به راحتی می تونی توی همون صفحه ی اکسپلورر پلی لیست بسازی و نگران فورمتش نباش عزیز.
    راه دومم اینه که به راحتی چند کلیک در رابط بسیار روان مدیا پلیر 11 پلی لیست بسازی.مزیت این کار اینه که پلی لیست ها روی کامپیوترت هست پس می تونی اگه از روی پلیرت پاک شدن چایگزین کنی. مورد بعدی اینه که می تونی به راحتی آب خوردن پلی لیست انتخابی بسازی به علاوه ی اینکه آلبوم آرت ها(یعنی عکس آلبومها) فقط در حالت سینک کردن با مدیا پلیر فعال میشن!
    اگه گیج شدی بگو برات راهنما تصویری بذارم.
    در ضمن به هیچ عنوان ضبط رادیو نداره (من یک سال پیش توی ریویوی سی نت خوندم) و کیفیت رادیوش به نظر من راضی کننده نیست.
    ضبط صداش هم مناسب نیست ولی line in می تونی بین دو تا کیفیت 128 و 160 انتخاب کنی.
    یه قابلیت استثنایی این که می تونی عکسات رو منتقل کنی - روشون زوم کنی - اون قسمتی رو که زوم کردی والپیپر کنی.در ضمن والپیپر ها چند مود رنگی(روشن ، تاریک، Opposite و چند تا چیز دیگه) دارن.کریتیو ظرافت واقعا ویژه ای در طراحی نرم افزار سری Zen داره.
    حواست باشه اگه هنگ کرد یه سوراخ خیلی ریز سمت چپش (فکر می کنم زیر دکمه ی خاموش روشن)داره که دکمه ی ریسیته.
    در آخر راهنمای فارسی این پلیر و چند نا دیگه رو می تونی از این جا بگیری(فونت نازنین که گذاشته برا دانلود یادت نره)
    اگه می خوای عمر باتریت زادتر بشه توصیه دفترچه این که زیاد خاموش روشن نشه (می تونی Idle Shut Down رو روی 15 دقیقه تنظیم کنی) و می تونی کنتراست صفحه رو 50 درصد کم کنی.
    پلیر چندین تم داره که خیلی تنوع میدن به پلیر.
    پلیر قابلیت چرخش داده یعنی می تونی جهت نمایش رو بین 0 -90-180-270 تظیم کنی(کاربرد جهت های اصلی هم. تغییر می کنه)
    اگه قصد ترانسفور آهنگ داری حتما از حالت Removable استفاده کن.
    باید بگم بهتر بود 4 Gig می گرفتی.هدفونی که گرفتی خوبه ولی بهترین نیست(بهترین تفریبا دو برابر قیمت پلیرت هستش.)کار خوبی کردی از همون اول Skin گرفتی.منم می خواستم سبز و مشکی شو بگیرم ولی اولویت با حافظه است.
    هواست باشه اگه به سرت زد ویدئو روش بریزی فرمت avi کمپرس نشدس یعنی یه کلیپ حدود 70 مگ(یه آلبوم کامل 12 ترکی-Track- با کیفیت متوسط 188 ) می گیره.صفحه نمایش وضوح بسیار خوبی داره و لی زیر آفتاب اصلا جواب نمیده.
    کیفیت پخش دستگاه بنابر نقد سی نت بلا است ولی هدفون ها افتضاح هستند.
    امیدوارم استفاده کرده باشی(من یه 9 ماهی هست دارم)

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

آهان یادم رفت...
    اگه بعد از متصل کردن دستهه بدون نصب نرم افزار ، نرم افزار رو نصب کنی به دلیل حیله ای که کریتیو استفاده کرده دیگه هیچ وقت (تا زمان عوض کردن ویندوز) نمی تونی به طرز خود اکسپلورر عمل کنی(البته می تونی از ئثیهش حمشغثق استفاده کنی) و باید رابط کریتیو رو تحمل کنی.
    در مورد شارژر یه مدل معمولی هست و یه مدل Fast Charge که فکر می کنم Universal Adaptor باشه.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

پست بالایی رو چک کردی ؟

راستی یه راه حل بانمک به ذهنم رسید ... این دستگاه line in داره ... در نتیجه شاید بشه یه کابل از خروجی هدفون به ورودی Line in وصل کرد ، اینطوری میشه صدای رادیو رو ضبط کرد ... عجب راه حلی !!! ... ولی به نظر عملی میاد ...
    در مورد این راه حل بگم که امکان نداره چون قابلیت مینیماز توی هیچ پلیری که من تا حلا میشناسم نبوده(مگر سیستم دستکاری ipod و دستگاه های آرکوس که البته مطمئن نیستم) و برای استفاده از لاین این باید از رادیو خارج بشید.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض بسم الله . . .

سلام .
    خوش اومدی ، هر کسی یه مشغله ای داره و ممکنه دیر به دیر بیاد ، دشمنت شرمنده .
    از راهنمایی هات متشکرم ، سعی می کنم خرد خرد باهاش ور برم و کار باهاش رو یاد بگیرم .
    در مورد ظبط صدا ، بله متاسفانه دیگه باید بسازم ، ولی حق باشماست کیفیت رادیو اصلا خوب نیست ، خیلی آنتی قوی نداره . ..
    راستی لینک برای راهنمای فارسی پلیر رو یادت رفته تو متن بچپونی . . . .
    راستش من از همون اول تو فکر 2 g بودم ، اما یکی از دوستان گفت 4 بگیر ، من هم دیدم اگه اختلاف اش کم باشه ( تا 20 تومان ) می گیرم ، اما این اختلاف چهل تومانی بود ، و بد رنگ . . . این شد که 2 گرفتم ، گاهی پشیمون می شم ، اما واقعا استفاده ندارم . . .
    هدفون هم به نظرم بیشتر از این قدر دیگه اصلا ارزش نداره بذاری ، دیگه مگه یارو می خواد چیکار کنه . . . ؟

باز هم از راهنمایی هات ممنونم ، اگه سوالی داشتم حتم همین جا مطرح می کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •