دوست من از اینکه این برنامه رو معرفی کردی خیلی ممنون
منم اینو با اجازه شما تو یه سایت دیگه معرفی کردم البته با ذکر منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من از اینکه این برنامه رو معرفی کردی خیلی ممنون
منم اینو با اجازه شما تو یه سایت دیگه معرفی کردم البته با ذکر منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مقداری از فایل رو با اکانت قبلی دانلود کرده بودید و بقیه رو با اکانت جید قصد کردید دانلود کنید!
به همین دلیل اجازه این کار رو به شما نمی ده، شما باید یک فایل رو با یک اکانت دانلود کنید وگرنه در اکانت های بعدی اجازه دانلود به شما نمی ده... شما می تونید روی اون فایل راست کلیک کنید و لینک آدرس رو کپی بگیرد، بعد لینک اد شده رو پاک کنید و لینکی که کپی گرفتید رو دوباره وارد کنید...
دوست عزیز .....نرم افزارfiledownloader شما جواب میده ولی بعد از چند دقیقه رو بروی فایلی که دانلود می کند عبارتQueuedظاهر میشود ودانلود متوقف میشود ...لطفا"راهنماییی کنید...(با عرض معذرت سوالی داشتم اینکه چه برنامه ای رابرای بررسی وعیب یابی وتعمیرمودم پیشنهاد میکنید چون واقعا" سرعت دانلود کردن دایال اپ من خیلی کم است (زیر 2 کیلو بایت)وفکر میکنم مشکل من از مودمم است.....)....با تشکر از راهنمایی شما..............
پیام Queued به معنای در انتظار (در لیست انتظار ) و مواردی اینچنینی هست و در این برنامه هم منظور اینه که فایل در انتظار دانلود هست ... اگر همینطور باقی موند و شروع به دانلود نکرد علتش سرعت پائین اینترنت شما هست...
اما اکگر سرعت خوبی داشتید اما بازم دانلود نکرد کافی هست که یک بار برنامه رو ببندید و دوباره شروع به دانلود کنید...(دانلود رو ادامه بدید)
در مورد مودمتون هم لازمه که بری قسمت سخت افزار مطرحش کنی...
اما قبل از هر چیز برای اطمینان با یک اکانت دیگه کانکت شو ببین بازم سرعتت پائین هست؟...اگر پائین بود... برو در تاپیک سخت افزار مطرح کن...
چرا نرم افزار دانلود Flash get با سایت Rapidshare مشکل داره.
وقتی که دانلود میکنه خطا میده و دانلود نمیکنه.
Last edited by Ghaioom; 15-02-2008 at 15:22.
سلام دوستان گلم.امروز يه چيزي ديدم كه فكر كنم براي همتون يه سورپرايز فوق العاده باشه!!
چند روز پيش يه برنامه ديدم توي يكي ازين سايت هاي خارجي كه براي كرك كردن و اين حرفاست ، چشمم به اين برنامه ي فوق العاده خورد كه وقعا رپيد شر رو به درد سر انداخته و بايد يه فكري به حال خودش بكنه
اونو به صورت رايگان اينجا ميزارم تا همه از دست مشكلات دانلود از اين سايت ( حداقل تا وقتي ادمين رپيد شد نتونسته جلوي اينو بگيره ) خلاص بشيم
اول آموزش كار باهاش رو ميزارم
اول از همه روي كليد rapidshare.com user كه توي عكس با شماره يك مشخص شده كليك كنيد.حدود 20 ثانيه ( بسته به سرعت اينترننتون ) صبر كنين تا يوزرتون ساخته بشه و بهتون بده
مرحله دوم گرفتن پسورد هست كه دقيقا مثل مرحله اول.اين بار روي كليد rapidshare.com pass كه با شماره 2 مشخص شده كليك كنين تا بعد از چند لحظه پسورد رو هم دريافت كنيد.
بعدشم با رفتن به سايت رپيد شر و وارد كردن يوزر پسورد دعايي هم به جون من بكنيد
راستي حتما سريال نامبري كه براتون توي فايل گذاشتم رو براي رجيستر كردن نرم افزار وارد كنيد....
براي كرك كردن خود نرم افزار به منوي Hellp برين و بعد زدن گزينه ي رجيستر سريال نامبر رو وارد كنيد :
E658E436FB5E440C638C817466AA2579
لينك دانلود نرم افزار + سريال نامبرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين نرم افزار فقط روي ويندوز ايكس پي كار ميكنه.در ضمن بايد فايرفكس هم روي سيستمتون نصب داشته باشيد.فعلا يا علي !!![]()
تست شده کسی ازش استفاده کرده؟
ابزاری برای دانلود از راپیدشیر میخواستم
دوست عزیز طی تجاربی که بنده داشتم هیچ ابزاری نیست که بتونه به درستی از راپید دانلود کنه.پس بهتره وقت خودت برای پیدا کردن اینجور ابزارها هدر ندی.ولی به نظر من بهترین راه دانلود از راپیدشر سایتاست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)