یه جایی میشه فایل exe رو اپ کنید
یه جایی میشه فایل exe رو اپ کنید
بیا اینم جای دیگه آپلود کردم..........امتحان کردم 100% جواب داد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سيستم من هم گرفتاره اين ويروس شده
تاپيك رو خوندم و خواستم پاكش كنم كه فهميدم
پنجره ي task manager اصلا باز نميشه
راهنمايي كنيد چه كار كنم
سلام عزیزم
این عبارت رو توی ران copy past کن و enter رو بزن ببین حل میشه
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
موفق باشی عزیزم![]()
winxp با مرام نشد
توي safe mode هم زدم نشد
سيستم من هم ويروس اين تاپيك رو داره هم اون kazme gheyz روو
فكر كنم دست به يكي كردن
سيستم من رو نابود كنند
[QUOTE=H.VIKE;2018525]بیا اینم جای دیگه آپلود کردم..........امتحان کردم 100% جواب داد
[/QUOکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mer30
سلام به همه دوستان
من بیچاره یه عمره که tem2.exe دارم فکر میکردم ارور سیستمیه،امروز که ویندوز عوض کردم دیدم بازم با بالا اومدن سیستمم اجرا میشه سرچ کردم فهمیدم جریان چیه!!!!!
حالا یه برنامه به نام PRT و یکی دیگه به نام PREVXCSIFREE دانلود کردم و با اونا پاک شدن،البته یک بار یکی دیگه اومد سراغم به نام copy.exe که درایو هام باز نمیشدن،بگذریم الان انگار دیگه نیستن؟! اما میخوام ببینم بازم میان؟یا به عبارتی از کجا میتونم 100% مطمئن بشم که پاک شدن؟؟؟
یک مشکل دیگه که قبل از اینکه بفهمم اینا ویروس هستن داشتم این بود که Cd drive لپ تاپم یه دفعه در حین کار که سی دی داخلش بود می پرید بیرون میخوام بپرسم که این مشکل بابت ویروس هاست؟
ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
سلام دوست عزیز
به ادرس زیر سر بزنید می تونید اطلاعاتی در مورد ویروس copy.exe بگیرید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام دوست عزیز!
در رابطه به باز شدن CDِ Drive لپ تاب شما باید بگم که امکان داره یه برنامه مخرب اونو Eject کنه اما این امکان خیلی کمه.یک مشکل دیگه که قبل از اینکه بفهمم اینا ویروس هستن داشتم این بود که Cd drive لپ تاپم یه دفعه در حین کار که سی دی داخلش بود می پرید بیرون میخوام بپرسم که این مشکل بابت ویروس هاست؟
فکر کنم چرخ و اون گیرا های درب لپ تاب شما سست شده اند و این باعث بیرون اومدنش میشه.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
سلام یه همه ی عزیزان
ازین به بعد به تاپیک مهدی جان مراجعه کنین
ممنون و متشکر از شما
فعلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)