بازی خیلی قشنگی شده
فقط یک مسئله گیم پلی بازیه که .....
نمیشه بودجه ترانسفر را زیاد کرد خیلی کمه 7 میلیون با بارسا
بازی خیلی قشنگی شده
فقط یک مسئله گیم پلی بازیه که .....
نمیشه بودجه ترانسفر را زیاد کرد خیلی کمه 7 میلیون با بارسا
اینم لینک تراینرشه که با اون نه تنها بودجه بلکه خیلی چیزای دیگه رو میشه تغییر داد
فقط باید فایل با Winrar یه جا خالی کنین بعد نصب کنین بعد MegaTrainer XL و MTXL-Guide رو باز کنین
از MegaTrainer XL گزینه FIFA Manager 08 رو انتخاب و ُSTART رو بزنین
حالا اگه یه نگاهی به MTXL-Guide بکنین تو قسمت FIFA Manager 08 نوشته باید چیکار کنین
البته باید یا یه کم انگلیسی بلد باشین یا دیکشنری دستتون باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بابا ترینر چیه این بازی رو هم می خواین با کلک برین جلو لذت بازی به همین مدریتش هست چرا الکی بازیتون رو خراب می کنین
این جوری حال نمیده
من بیشتر بازی هام را میبازم(نخندین)
engery تیمم 75 هستش همون تمرین !چی کار کنم که بیشتر بشه
کسی اموزش بازی را بلده بزار جبران میکنم
سلام
دوستان در بازی در چه سالی هستند ؟ من تو بازی سال 2019 هستم ( آخراش هم هستم )
برای اینکه energy را بالا ببری بهترین کار این هست که از قسمت staf > assign task > player training را بزاری برای کمک مربیت که خیالت راحت بشه ، اما اگه با کمک مربی باز انرژیت کم شد برو در قسمت training سپس از تمرینات کم کن که به no training اضاف بشه ، انرژیت میره بالا
کسی trainer جالبی سراغ نداره ؟ این بالایی معلوم نشد از کجا باید دانلودش کنیم
من این بازی رو نکردم می ترسیدم معتاد بشم ولی یکی بگه با 2007 ش چه فرق هایی کرده
اگه نمیخوای معتادش بشی اصلأ بازیش نکن ، چون واقعأ آدمو معتاد میکنه ، من خودم از Championship manager 3 بازی میکردم ، همین 2007 در قسمت زمان مقید بازی حدود 45 روز نوشته بود که من مفید از این بازی ، بازی کردم الان هم دوست دارم بیان دست و پام را ببندند که این بازی را نکنم چون از زندگی باز شدم . پس اگر از من میشنوی بیخیالش شو
تفاوت چندانی که بخوای بگی با 2007 کرده که نکرده ، اما جزئیات بیشتر شده و در کل update شده و اشکالات کوچیکی هم اگر در نسخه قبلی بوده در این نسخه نیست . نسخه جالب تری نسبت به 2007 شده
این جور قسمتی به نام player training نداره ! همه ادرس ها یی که گفتی درست رفتم ولی....
سلام دوست عزیز
در عکس زیر نگاه کنید ( قسمتی که با قرمز مشخص شده )
![]()
سلام ...
آقا من یه مشکل خنده دار دارم...
وارد بازی میشم و تنظیمات و انجام میدم اما نمی تونم فوتبال بازی کنم....
اگه میشه یکی با عکس نشون بده که چجوری میشه وارد فوتبال بازیش بشی....
اول فیفا منیجر و خریدم نتونستم باهاش وارد بازی بشم رفتم 08 هم خریدم...
چاکر همه برو بچه های فروم سپهر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)