بابا ایول. خیلی روش باحالی بود .. برای من که کاملا جواب داد !!!!( بازی Empires Dawn of the Modern World - عصر فرمان روایان 1 ) . فقط یک سؤال : آیا این روش برای بازی جنرال 1 - 2 - 3 هم جواب می ده ؟؟؟؟؟؟
بابا ایول. خیلی روش باحالی بود .. برای من که کاملا جواب داد !!!!( بازی Empires Dawn of the Modern World - عصر فرمان روایان 1 ) . فقط یک سؤال : آیا این روش برای بازی جنرال 1 - 2 - 3 هم جواب می ده ؟؟؟؟؟؟
بله همه سری c&C میشه
چه جنرال چه tiberium wars و ...
ولی tiberum wars نسخه ی 1.04 به پایین مشکلاتی داره که تو بعدیا حل شده
اقا یعنی با این روش به اینترنت هم نیازه ؟؟
نه نياز نيست ، قيمتش هم به اندازه پول تلفن عادي حساب ميشه ...
شما اگر اسم مودمت رو ميدوني مودمت رو انتخاب كن ، فكر كنم اولي باشه
یکی بیاد با من امتحان کنه من مراحلو رفتم یکی مراحلو رفته شمارشو پ.خ کنه منم میکنم ببینم میشه یا نه ؟؟ خواهش میکنم
دوستان و عزيزاني كه مشكل ارور 733 را دارند دقت كنند مودم خود را عوض كنيد ، (مشكل از مودم شما يا دوستتان است) ، اگر شما هاست نمي شويد ديگر incoming نسازيد ، طرف مقابل بسازد .
من تا به حال اين بازيها رو انجام دادم : grid ، جنگ هاي صليبي ، fifa08 ، general ...
و بازي هايي كه قرار است در آينده بازي كنيم :nfs most wanted , crashday , flatout , cod 4 , pes 2008 , c & c Tiberum wars , بازيهاي استراتژيك پرطرفدار ، كانتر ، gta و ...
================================================== ===
و اما من يك سوال داشتم ، آيا از اين طريق ميشه فايل جابه جا كرد؟ چگونه؟
با تشكر
سلام
cod 4 خیلی سنگینه ممکنه یکم زیادی lag داشته باشه pes که نمیشه nfs هم همین طور gta هم همینطور
================================================== ===
تا اونجایی که میدونم با hyper terminal (مال خوده ویندوزه) میشه اما من دقیقا نمیدونم چطور
سلام آقا ، مخلصيم ، دستت بابت معرفي اين روش درد نكنهسلام
cod 4 خیلی سنگینه ممکنه یکم زیادی lag داشته باشه pes که نمیشه nfs هم همین طور gta هم همینطور
تست مي كنم خبرش رو ميدم ، ببينيم چي ميشه ، يا ميشه ، يا نميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)