عيبي نداره![]()
عيبي نداره![]()
آخ جون سايته رو پيدا كردماز فردا دوباره ترجمه رو ميزارم امشب كه وقت نميشه
![]()
مگی جان این تاپیک داره به باد فنا میره،زودتر یه کاریش بکن.
اونوقت یه سوال دیگه!این دوتا که دارن دست میدن کدومش منم کدومش تو؟
پس علیرضا کو؟
احتمالاً من رفتم کارت گرافیکم رو تحویل بگیرم !!!
امروز چهارشنبه است . قرار بود اون کسی که کارت من رو برده داده گارانتی , امروز کارت رو تعمیر شده برگردونه !!
ای خداااااااااا ...
علیرضا جان مرسی که مجدد برام اون بازی رو فرستادی.خیلی خیلی لطف کردی.فقط امیدوارم که دوباره مشکل قبلی پیش نیاد.ببین چه بلایی سر سی دی بدبخت آوردن:
اینم یه عکس از نمای پشت سی دی:
خدا از سر گناهاشون نگذره. میخواستیم آخر هفته یه یادی از گذشته ها کنیم نذاشتن!
گزارش هانك
رئيس: آقاي آلفرد آشفورد
امروز در ساعت 16:32 من پيروزمندانه با داروهاي B.O.W به شركت آمبرلا برگشتم.هانك
من بالاخره اونا رو برگردوندم به اتاق بررسي و هر 108 كپسول اون وضعيت سبز داشتد و استاندارد شناخته شدند. خيلي سريع اونا رو به فريزر هاي مخصوص منتقل كردند.
يه چيزي اينجا وجود داره كه من متوجه نميشم. اينجا ماموريت هاي خيلي عادي رو مخصوص و مهم قلمداد ميكنن. چرا از ما خواستن كه اين كپسولهاي يخ زده رو در اين وقت جا به جا كنيم؟
من ميتونم درك كنم كه اين يك راز بزرگه اما بدون اينكه بدونيم اين مواد مقدارشون چقدره آيا ميتونيم از اين ماموريت جون سالم در ببريم يا نه. اين خيلي مهمه كه اونا راضي باش يا نه.
ما ميخوايم در مورد يك جور اطلاعات از شما سوالي بپرسيم. آيا ما در اينده باز هم بايد از اين نوع ماموريت ها انجام بديم يا نه؟
من هنوز اون روزهاي خوش قديمي رو در مركز آموزشي ارتش به ياد دارم. الآن هم با اون موقع فرقي نداره.
ما بايد براي ماموريت امشب در ساعت 23:00 آماده بشيم.
ماموران ويژه ي شركت آمبرلا
شرمنده من اصلا وقت نداشتم حالا يواش يواش ترجمه ميكنيم عيبي نداره!!!![]()
كارت پيغامآلكسيا آشفورد
برادر عزيزم
من باور دارم كه به خاطر دلاوري ها و شجاعت تو و داير شدن اين كارخانه نام خانوادگي آشفورد ها مي درخشه.
وفادار تو
----------------------------
----------------------------
اينم از يه ميني ترجمه!!!!!
پس اینا هم بلدن خلاصه نویسی کنن.چه عجب.
راستی فایل رسید،به زودی ترجمشو میذارم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)