میگن یه دیوونه یه سنگ میندازه تو چاه صدتا عاقل نمیتونن در بیارن شده این تاپیک !!
یه اسکل یه چیزی گفته صدتا اسگل دیگه هی کامنت میدن هی کامنت میدن تا پایین نره تاپیک!!!
میگن یه دیوونه یه سنگ میندازه تو چاه صدتا عاقل نمیتونن در بیارن شده این تاپیک !!
یه اسکل یه چیزی گفته صدتا اسگل دیگه هی کامنت میدن هی کامنت میدن تا پایین نره تاپیک!!!
دوستان من اینجا برای شما عزیزان اپلودش کردم هرکس از شما عزیزان احتیاج داشت از اینجا به راحتی میتونید بگیریدش:
دانلود کنید با حجم 678 کیلوبایت از طریق لینک زیر :
با تشکر دوستدار شما Ship Storm (حامد)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز واقعاً دستت دردنکنه بلاخره یکی پیدا شد و طلسم این تاپیک رو شکست
الحق که ناخدای قابلی هستی!!!!!
برم ببینم کارش چجوریاست؟؟؟؟ بعد نتیجهشو میگم !
بازم ممنون
حامد جان ممنونم![]()
جای شکر داره با تشکر ببینم کار میکنه یا نه .
دوست عزیز سلام
ورودتون رو به این سایت و مخصوصاً این انجمن خوش آمد میگم
اون آدرسی رو که Ship Strom جان زحمتشو کشیدن رو کپی میکنی توی محلی که آدرس اینتر نتی رو توش مینویسن! بعدش هم یه اینتر میزنی که مستقیم میره به آدرسی که این فایل رو اونجا گذاشتن بعد پائین همون صفحه Download file رو میزنی بعد آدرس محل ذخیره اونو توی کامپیوترت و میخواد محلشو تعیین میکنی و تمام
سر که نه درپای عزیزان بودبار گرانیست کشیدن بدوش
خواش میکنم دوستان قابل شما رو نداشت من چون تونستم دانلود کنم دیدم هیچکس نتونسته وظیفه دونستم تا اپلودش کنم تا بقیه دوستان به نتیجه برسند و مشکلشون حل بشه
موفق باشید
سلام
من دانلودش کردم تا مرحله انتخاب نصب بر روی رم یا حافظه گوشی میره بهد از انتخاب هر کدوم ارور زیر را میده:
unable to install
constrained by the certificate
جریان چیه؟
کمک کنید ممنون میشوم![]()
alimohammady جان سلام
این برنامه احتیاج به گواهینامه یا کد اعتباری داره یعنی همون لایسنس کد خودمون!
و معنیش اینه که کرک نشده و غیر قابل نصب هست
من خودم هم اونو امتحان کردم نصب نشد!!!!!
و همچنان تو کف نصبش موندهم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)