البته اگه این حرف درست باشه
باید عکس اوا تارتونم مورد باز بینی قرار بگیره![]()
البته اگه این حرف درست باشه
باید عکس اوا تارتونم مورد باز بینی قرار بگیره![]()
منیع من سایت mobile-review هستش
می تونی بری و اطلاعات کاملشو بخونی!!!![]()
به نظر من اصلا منطقی نیست چون تا سال جدید میلادی 3 ماه مونده
هنوز گوشی های w960 ,w910
به بازار نیومدن کا 850 هم یه روزه معرفی شده
اون وقت شرکت بیاد با این کار فروش گوشی های تازشو کم کنه ؟؟؟![]()
اینشو دیگه نمیدونم چیزی رو که توی اون سایت بود گفتم![]()
این گوشیایی که عکسشونو گذاشتی همگی فیک هستند. قضیه همون W1i معروف
w910 هم اومده به بازار.
امروز تو ماشین P1 رو دست یه نفر دیدم ! ازش گرفتم و چند دقیقه یی باهاش کار کردم ! خوب اطلاعات کلی در مورد این گوشی رو میدونین ولی چند نکته واسم جالب بود ! اول اینکه فوق العاده خوش دسته و از نزدیک از عکسش خیلی قشنگتره ! نکته ی بعدی اینکه خیلی سبکتره از چیزی که به نظر میرسه ! از یارو در مورد دوربینش پرسیدم گفت دوربینش کیفیت مناسبی داره و به قول اون 3 مگا پیکسلس واقعیه ( برعکس گوشی های بعضی برند ها ) !
در مورد باطریش گفت که با یه استفاده ی معمولی دست کم 2 روز دووم میاره ! در مورد ال سی دیشم که خوب ارتقا پیدا کرده و دیگه مثه P990 و.. نیس که زیر نور مشکل داشته باشه... ساختار صفحه ی لمسیشم به اندازه ی کافی ( مثه بقیه سری P ) حساس بود و لذت کار باهاش رو دو چندان میکرد !
واقعا خوش دست و کار کردن باهاش لذت بخشه !
این P1 لامصب بدجور چشمم رو گرفته !
پس مبارک باشهایشا به پای هم پیر شین فقط شیرینی ما یادت نره
اقا سعید خوش خبر باشی
به امید روزی که 960 هم معرفی بشه
مرسي از اطلاعاتتامروز تو ماشین P1 رو دست یه نفر دیدم ! ازش گرفتم و چند دقیقه یی باهاش کار کردم ! خوب اطلاعات کلی در مورد این گوشی رو میدونین ولی چند نکته واسم جالب بود ! اول اینکه فوق العاده خوش دسته و از نزدیک از عکسش خیلی قشنگتره ! نکته ی بعدی اینکه خیلی سبکتره از چیزی که به نظر میرسه ! از یارو در مورد دوربینش پرسیدم گفت دوربینش کیفیت مناسبی داره و به قول اون 3 مگا پیکسلس واقعیه ( برعکس گوشی های بعضی برند ها ) !
در مورد باطریش گفت که با یه استفاده ی معمولی دست کم 2 روز دووم میاره ! در مورد ال سی دیشم که خوب ارتقا پیدا کرده و دیگه مثه P990 و.. نیس که زیر نور مشکل داشته باشه... ساختار صفحه ی لمسیشم به اندازه ی کافی ( مثه بقیه سری P ) حساس بود و لذت کار باهاش رو دو چندان میکرد !
واقعا خوش دست و کار کردن باهاش لذت بخشه !
این P1 لامصب بدجور چشمم رو گرفته !
كيبوردش چطور بود ؟ (ظاهرش؟)
ايشالله كه يدونه بخري
دعا كن منم يدونه دبليو 960 بگيرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)