این همه پست علکی دادین 5 صفحه شد ولی یکی یه برنامه برای چک ایمیل معرفی نکرد همش گیر دادین به چت
این همه پست علکی دادین 5 صفحه شد ولی یکی یه برنامه برای چک ایمیل معرفی نکرد همش گیر دادین به چت
من نرم افزار gmail تست كردم جواب ميده شما هم تستش كن![]()
با سلام.....این همه پست علکی دادین 5 صفحه شد ولی یکی یه برنامه برای چک ایمیل معرفی نکرد همش گیر دادین به چت
این جمعه در تاپک های ابتدائی این برنامه را قرار خواهم داد.....
البته متاسفانه با فونت فارسی مشکل داره!
سلام
من هر برنامه ای که مربوط به gprs می شه رو روی گوشیم نصب کردم ولی هیچکدوم نمی تونن کانکت بشن.در حالی که خیلی راحت می تونم صفحه های اینترنت رو باز کنم.گوشیم 5200 اگه راهنمایی کنین ممنون می شم.
دوستان یکی این نرم افزار Slick 0.36 رو برای من درستش میکنه بعد از یک بار انتقال اطلاعات دیگه اون قسمتش غیر فعا میشه
من هم ممنون میشم اگه یکی بگه چجوری درست میشه .
سلام داداش چون نوشته بودي مسائل مربوط به gprs ايرانسل اومدم تو اين تاپيك.مي خوام جواب قطعي بگيرم لطفا
من سيم كارت ايرانسل دوستم رو( 3ماه) پيش گرفتم كه تازه 3 روز بود خريده بود انداختم رو گوشيم (95) و با تنظيمات accesories كه انجام دادم به راحتي وصل شدم.فرداش يه ايرانسل گرفتم تا 1 هفته هم بعدش نتونستم كانكت بشم.زنگ زدم به ايرانسل گفتن ثبت نامت مشكل داره بالاخره مشكلش هم حل كرديم.بازم وصل نشد كه نشد بعد ديگه هر سيم كارتي هم انداختم وصل نشد حالا گفتم حتما از گوشيه ولي 5 روز پيش با سيم كارت يكي ديگه كانكت شدم.پس اشكال از گوشي نبود حالا من چيكار كنم.
به جز اين هم يه s500i دارم باسيم كارت ديگه كه با اون هم نمي تونم كانكت بشم.
من چه كنم؟
Last edited by ehsssssan; 18-03-2008 at 16:08. دليل: غلط املايي
از دوستان عزیز کسی یه Implus جاوا که بتونه Gtalk و Ymessenger را ساپورت کنه نداره ؟
ورژنی که من دارم فقط یک هفته بصورت Trial کار می کند و بدنبال ورژن فول آن هستم .
با تشکر ...![]()
Last edited by mbzadegan; 08-04-2008 at 19:21.
این پک جاوا شامل :
Browser
Messenger
ONLINE radio
Online gallery
میباشد...
لینک دانلود
سلام ببخشيد من دانلود كردم و نسب شد بدونه هيچ مشكلي فقط شكلكهاي بالاي صفحه ي موبايلم سبز نميشه مثل اينكه كد ميخواد.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)